Molowe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 no i znowu marudzisz zabić Cię ? :mad: Ola jedź pooglądamy sobie na zdjęciach ładnego hasiora :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Molowe']no i znowu marudzisz zabić Cię ? :mad: Ola jedź pooglądamy sobie na zdjęciach ładnego hasiora :diabloti: żeby ten hasior był jeszcze ładny :evil_lol: Quote
Molowe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 kolejna ? Oo czemu Wy tak nie lubicie swoich psów Justyna ciągle narzeka że brzydka że to że tamto teraz Ty zaczynasz? omg Quote
Aleksa. Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Czemu mam nie lubić swojego psa ?:p Lubie, ale nie uważam żeby była jakoś wyjątkowo ładna i tyle.:p Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='rashelek']Tobie to ona się nigdy nie podoba, także wiesz... Kto by się przejmował :evil_lol: Zasypiesz nas jutro fociszami, nie? :loveu: Hahaah, czasami mi sie podoba! tu wyszla głupio:P zasypie chyba :P [quote name='Molowe']no i znowu marudzisz zabić Cię ? :mad: Ola jedź pooglądamy sobie na zdjęciach ładnego hasiora :diabloti: a zabij zabij :lol: Quote
Molowe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Aleksandra95']Czemu mam nie lubić swojego psa ?:p Lubie, ale nie uważam żeby była jakoś wyjątkowo ładna i tyle.:p[/QUOTE] oj tam jasne ważne że Twój i jest najładniejszy na świecie ja tak przynajmniej z Molly mam dziwne jesteście XD [quote name='westie_justa']a zabij zabij :lol:[/QUOTE] a zabiłabym ale za ładne zdjęcia robisz ale jak coś to ja chce w spadku Doti i całą jej obróżkową kolekcje :loveu: Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Molowe']oj tam jasne ważne że Twój i jest najładniejszy na świecie ja tak przynajmniej z Molly mam dziwne jesteście XD a zabiłabym ale za ładne zdjęcia robisz ale jak coś to ja chce w spadku Doti i całą jej obróżkową kolekcje :loveu:[/QUOTE] Też bym tak miała, ale mam psa widać nie tego co trzeba :doabloti: Taak! na obrożach Ci tylko zależy! phi! :eviltong: Taa za ładne jasne... :roll: Quote
Molowe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 trochę bez sensu podejście ja wiem że westie nie jest Twoją wymarzoną rasą ale bez przesady ja wiem że psu od tego że ja powiem że ona jest ładna nic się nie polepszy ale chodzi mi o samo podejście do tego:) na psie głównie mi zależy bo jest zajebista ale obróżki w pakiecie poproszę XD ładne zdjęcia robisz naprawdę :loveu: Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Molowe']trochę bez sensu podejście ja wiem że westie nie jest Twoją wymarzoną rasą ale bez przesady ja wiem że psu od tego że ja powiem że ona jest ładna nic się nie polepszy ale chodzi mi o samo podejście do tego:) na psie głównie mi zależy bo jest zajebista ale obróżki w pakiecie poproszę XD ładne zdjęcia robisz naprawdę :loveu:[/QUOTE] No przecież nic jej nie jest, czasem wygląda głupio tzn mi sie nie zawsze ona podoba. ta ta, nie znasz jej, zmieniłabyś zdanie:diabloti: Skoro tak uważasz, to dzdzięki :mdrmed: Quote
Molowe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 no ja wiem że nic jej nie jest.Każdy to inaczej odbiera ja może doczytałam się trochę za dużo podtekstów w zdaniu : [quote name='westie_justa']Też bym tak miała, ale mam psa widać nie tego co trzeba :doabloti:[/QUOTE] ale już nieważne :) no nie znam jej chętnie kiedyś ją poznam :loveu: Naprawdę tak uważam Molowe nie słodzą bez powodu :PP Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Hahaha dobrze wiedziec:P Noo może kiedyś :razz: Dobra bo ja musze za 7 godzin i 58 minut wstać! Quote
Yuveza Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Ty$ka']Masakra... ile Wy gadacie :lol:[/QUOTE] [quote name='Molowe']spam zawsze spoko :D[/QUOTE] :evil_lol: ekhem... wróciłam z PM właśnie jakieś 10 minut temu :razz: Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='westie_justa']ekhem... wróciłam z PM właśnie jakieś 10 minut temu :razz:[/QUOTE] Hurra! Zaraz będą fotki :multi: Quote
Yuveza Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Ty$ka']Hurra! Zaraz będą fotki :multi:[/QUOTE] Haha to zaraz może potrwać :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 westie_justa napisał(a):Haha to zaraz może potrwać :diabloti: To się postaraj by trwało jak najkrócej :mad: :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 No ja wróciłam tez dopiero a po 9 z domu wyszłam..:evil_lol: pies padł :mdleje: Quote
Yuveza Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Już prawie prawie, proszę nie spać tylko cierpliwie czekać ,zaraz będą świeżutkie foteksy :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 no czekamy na mojego kundla na ławce jedyna atrakcja chyba z dora na zdjęciu, jak dla mnie.:D inaczej ona nic nie robi.:p Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ty się tam nie gruzdaj, bo moja cierpliwość ma swoje granice :mad: :diabloti: Quote
Victoria Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 już 35 min minęło :evil_lol: czekamy, czekamy :cool3: Quote
Molowe Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-uz4sEtao9cg/UAsG0uoIraI/AAAAAAAAAAk/Ox0D2T-5rZI/s640/_DSC5679%20copy.jpg pięknie w tej obróżce :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-shzg_BCScx0/UAsG7f-137I/AAAAAAAAACA/rDN7ab0W35Q/s640/_DSC5712%20copy.jpg ale fajnie XD Quote
Recommended Posts