rashelek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Myślałam, że już się wcześniej widziały :crazyeye: Chyba pora iść spać :lol: Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='rashelek']Myślałam, że już się wcześniej widziały :crazyeye: Chyba pora iść spać :lol:[/QUOTE] widzialy raz;) nie idz spac :lol: Quote
Victoria Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 to w końcu jedziecie na obóz?? :cool3: a mówiłaś, że nie <foch> :eviltong: huehue a za 3 dni fotki z Nuchą (i moooooże Lusią :cool3:) i Chico :p nieprawdaż?? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Victoria']to w końcu jedziecie na obóz?? :cool3: a mówiłaś, że nie <foch> :eviltong: huehue a za 3 dni fotki z Nuchą (i moooooże Lusią :cool3:) i Chico :p nieprawdaż?? :diabloti:[/QUOTE] hahaha, biedna Justyna każdy chce jej foty ;) :P Quote
Victoria Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 huehuehue xd no ja się już nauczyłam, ze jak się nie ma aparatu to trzeba wisieć na innych :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Victoria']huehuehue xd no ja się już nauczyłam, ze jak się nie ma aparatu to trzeba wisieć na innych :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] ja się poprawie bo ja nie mam dobrego aparatu, bo jakiś to ja mam.:p założymy im jutro takie same szelki no inny wzorek.:siara: i Justyna strzeli ładną fotke.:D nie Justyna ? :) Quote
Molowe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=dsc5319copy.jpg&res=landing Dotka znowu to powiem jest cudowna uwielbiam ją <3 :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=dsc5316copy.jpg&res=landing jakiś autoportrecik widzę :diabloti: Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Victoria']to w końcu jedziecie na obóz?? :cool3: a mówiłaś, że nie <foch> :eviltong: huehue a za 3 dni fotki z Nuchą (i moooooże Lusią :cool3:) i Chico :p nieprawdaż?? :diabloti: no jak gdzie ja mowilam ze nie :lol:? pfff zastanowię się :eviltong::diabloti: o ktorej bedziecie jechac na te PM? bo musicie mnie zgarnąć do pociągu inaczej nie dostaniecie obrozek:diabloti: [quote name='Aleksandra95']hahaha, biedna Justyna każdy chce jej foty ;) :P taa :lol: [quote name='Molowe']http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=dsc5319copy.jpg&res=landing Dotka znowu to powiem jest cudowna uwielbiam ją <3 :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=dsc5316copy.jpg&res=landing jakiś autoportrecik widzę :diabloti: no tu akurat ladnie wyszla:P hehe kon:mdrmed: Quote
Molowe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 o jasne akurat ona zawsze ładnie wychodzi :P koń ? ja myślałam że jakimiś swoimi fotkami nas tu straszysz bo PODOBNO taka brzydka jesteś ale jeżeli to faktycznie koń to całkiem ładnyy <3 Quote
Victoria Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 hahahah to my już trafimy po obróżki ;p Mój york tropiący Cię znajdzie :evil_lol::p nie wiem jeszcze o której xd Zależy od pogoody, naszego stanu w dniu poprzednim itp :lol: pewnie najpóźniej w czwartek damy znać ;) Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Molowe']o jasne akurat ona zawsze ładnie wychodzi :P koń ? ja myślałam że jakimiś swoimi fotkami nas tu straszysz bo PODOBNO taka brzydka jesteś ale jeżeli to faktycznie koń to całkiem ładnyy <3 a co jest na zdjeciu? ale tak na serio, bo w tym linku jest koń :) w kropki taki z czerwonym pióropuszem, nie? Quote
Molowe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 jest koń oczywiście że koń :D ja sobie kiepskie żarty z Ciebie robię :P Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Molowe']jest koń oczywiście że koń :D ja sobie kiepskie żarty z Ciebie robię :P[/QUOTE] :mdleje::splat: bożee... nie wchodze tu juz :mdleje: zniszczylas mi reputacje :diabloti: mam swoje kadry z kazimierza, ale nie do publikacji raczej:lol: Quote
Molowe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 hahahaha i o to chodziło teraz będziemy przychodzić tu tylko my i zachwycać się jaka Dotka jest piękna a Ty nawet zaprzeczyć nie będziesz mogła :D dawaj dawaj te swoje zdjęcia pośmiejemy się trochę :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Molowe']hahahaha i o to chodziło teraz będziemy przychodzić tu tylko my i zachwycać się jaka Dotka jest piękna a Ty nawet zaprzeczyć nie będziesz mogła :D dawaj dawaj te swoje zdjęcia pośmiejemy się trochę :evil_lol:[/QUOTE] pff :obrazic: ja Ci sie posmieje zaraz, spać ide! jutro na pola jade sobie elegancko autobusem:eviltong: inaczej nie bedzie fot:P zaraz mi zniknie ta zielona lampeczka obok nicku :eviltong:! Quote
darii_iia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ja tam ciągle widzę, zieloną lampeczkę. :evil_lol: Doti pięknie jak zawsze. :loveu: Konie już mniej...jakoś nie przepadam za tymi stworzeniami. :lol: Ciśniesz, ze swoimi fotami! :eviltong: Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Widzisz, ja przestałam ogarniać i w porę spać poszłam. To chociaż mnie nikt nie wyśmiał :lol: Czekamy na fooooooooooooty :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Byłyśmy.:loveu: i lunął cudowny deszcz :loveu: mogłyśmy z ciuchów wodę spokojnie wyciskać.:loveu: także fajnie by było gdyby kochana pogoda dała nam ciut słonka. ;) Quote
Yuveza Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='darii_iia']Ja tam ciągle widzę, zieloną lampeczkę. :evil_lol: Doti pięknie jak zawsze. :loveu: Konie już mniej...jakoś nie przepadam za tymi stworzeniami. :lol: Ciśniesz, ze swoimi fotami! :eviltong:[/QUOTE] Eee to coś nie taa... ja jestem caly czas zalogowana pewnie dlatego :P ale w kazdym razie juz wtedy poszlam:lol: ale jej słodzicie :eviltong::loveu: [quote name='rashelek']Widzisz, ja przestałam ogarniać i w porę spać poszłam. To chociaż mnie nikt nie wyśmiał :lol: Czekamy na fooooooooooooty :loveu:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Byłyśmy.:loveu: i lunął cudowny deszcz :loveu: mogłyśmy z ciuchów wodę spokojnie wyciskać.:loveu: także fajnie by było gdyby kochana pogoda dała nam ciut słonka. ;)[/QUOTE] No no dokladnie :loveu: mam równie cudowne mokre foteczki :diabloti: cobyście mogli się poczuć tak jak my tam :cool1: Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Luzik, ja już dzisiaj zmokłam :D Rano mądrze nie wciągnęłam kurtki, na szczęście po południu już owszem i był luzik. Ja tam wolę taką pogodę (no dobra, może bez deszczu :lol:) niż 30 w cieniu. Czekamy na mokre foty! Quote
Aleksa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Mogliśmy sobie całą trójką zrobić jakże super mokrą fotke hahah :lol: Quote
Yuveza Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 30 stopni nie jest okey, ale ulewa tez nie jest okey :eviltong: macie brr:lol: Quote
junoo Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=dsc5350copy.jpg&res=landing hahaaha może deszczyk nie jest okey dla Ciebie, bo widzę że Doti bardzo odpowiada :evil_lol::sweetCyb: Quote
Yuveza Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']tarzanie w deszcz :diabloti: [quote name='junoo']http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=dsc5350copy.jpg&res=landing hahaaha może deszczyk nie jest okey dla Ciebie, bo widzę że Doti bardzo odpowiada :evil_lol::sweetCyb: Nie no tarzanko zawsze spoko :diabloti: Quote
Recommended Posts