Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rashelek']Myślałam, że już się wcześniej widziały :crazyeye: Chyba pora iść spać :lol:[/QUOTE]
widzialy raz;) nie idz spac :lol:

Posted

to w końcu jedziecie na obóz?? :cool3:
a mówiłaś, że nie <foch> :eviltong:

huehue a za 3 dni fotki z Nuchą (i moooooże Lusią :cool3:) i Chico :p nieprawdaż?? :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']to w końcu jedziecie na obóz?? :cool3:

huehue a za 3 dni fotki z Nuchą (i moooooże Lusią :cool3:) i Chico :p nieprawdaż?? :diabloti:[/QUOTE]

hahaha, biedna Justyna każdy chce jej foty ;) :P

Posted

[quote name='Victoria']huehuehue xd
no ja się już nauczyłam, ze jak się nie ma aparatu to trzeba wisieć na innych :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
ja się poprawie bo ja nie mam dobrego aparatu, bo jakiś to ja mam.:p

założymy im jutro takie same szelki no inny wzorek.:siara: i Justyna strzeli ładną fotke.:D
nie Justyna ? :)

Posted

[quote name='Victoria']to w końcu jedziecie na obóz?? :cool3:

huehue a za 3 dni fotki z Nuchą (i moooooże Lusią :cool3:) i Chico :p nieprawdaż?? :diabloti:
no jak gdzie ja mowilam ze nie :lol:?
pfff zastanowię się :eviltong::diabloti: o ktorej bedziecie jechac na te PM? bo musicie mnie zgarnąć do pociągu inaczej nie dostaniecie obrozek:diabloti:
[quote name='Aleksandra95']hahaha, biedna Justyna każdy chce jej foty ;) :P
taa :lol:

[quote name='Molowe']http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=dsc5319copy.jpg&res=landing Dotka znowu to powiem jest cudowna uwielbiam ją <3 :loveu:
http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=dsc5316copy.jpg&res=landing jakiś autoportrecik widzę :diabloti:
no tu akurat ladnie wyszla:P

hehe kon:mdrmed:

Posted

o jasne akurat ona zawsze ładnie wychodzi :P koń ? ja myślałam że jakimiś swoimi fotkami nas tu straszysz bo PODOBNO taka brzydka jesteś ale jeżeli to faktycznie koń to całkiem ładnyy <3

Posted

hahahah to my już trafimy po obróżki ;p Mój york tropiący Cię znajdzie :evil_lol::p
nie wiem jeszcze o której xd Zależy od pogoody, naszego stanu w dniu poprzednim itp :lol: pewnie najpóźniej w czwartek damy znać ;)

Posted

[quote name='Molowe']o jasne akurat ona zawsze ładnie wychodzi :P koń ? ja myślałam że jakimiś swoimi fotkami nas tu straszysz bo PODOBNO taka brzydka jesteś ale jeżeli to faktycznie koń to całkiem ładnyy <3
a co jest na zdjeciu? ale tak na serio, bo w tym linku jest koń :)
w kropki taki z czerwonym pióropuszem, nie?

Posted

[quote name='Molowe']jest koń oczywiście że koń :D ja sobie kiepskie żarty z Ciebie robię :P[/QUOTE]
:mdleje::splat: bożee... nie wchodze tu juz :mdleje: zniszczylas mi reputacje :diabloti:
mam swoje kadry z kazimierza, ale nie do publikacji raczej:lol:

Posted

hahahaha i o to chodziło teraz będziemy przychodzić tu tylko my i zachwycać się jaka Dotka jest piękna a Ty nawet zaprzeczyć nie będziesz mogła :D dawaj dawaj te swoje zdjęcia pośmiejemy się trochę :evil_lol:

Posted

[quote name='Molowe']hahahaha i o to chodziło teraz będziemy przychodzić tu tylko my i zachwycać się jaka Dotka jest piękna a Ty nawet zaprzeczyć nie będziesz mogła :D dawaj dawaj te swoje zdjęcia pośmiejemy się trochę :evil_lol:[/QUOTE]
pff :obrazic: ja Ci sie posmieje zaraz, spać ide! jutro na pola jade sobie elegancko autobusem:eviltong: inaczej nie bedzie fot:P
zaraz mi zniknie ta zielona lampeczka obok nicku :eviltong:!

Posted

Ja tam ciągle widzę, zieloną lampeczkę. :evil_lol:
Doti pięknie jak zawsze. :loveu: Konie już mniej...jakoś nie przepadam za tymi stworzeniami. :lol:
Ciśniesz, ze swoimi fotami! :eviltong:

Posted

Byłyśmy.:loveu: i lunął cudowny deszcz :loveu: mogłyśmy z ciuchów wodę spokojnie wyciskać.:loveu: także fajnie by było gdyby kochana pogoda dała nam ciut słonka. ;)

Posted

[quote name='darii_iia']Ja tam ciągle widzę, zieloną lampeczkę. :evil_lol:
Doti pięknie jak zawsze. :loveu: Konie już mniej...jakoś nie przepadam za tymi stworzeniami. :lol:
Ciśniesz, ze swoimi fotami! :eviltong:[/QUOTE]
Eee to coś nie taa... ja jestem caly czas zalogowana pewnie dlatego :P ale w kazdym razie juz wtedy poszlam:lol:
ale jej słodzicie :eviltong::loveu:
[quote name='rashelek']Widzisz, ja przestałam ogarniać i w porę spać poszłam. To chociaż mnie nikt nie wyśmiał :lol:
Czekamy na fooooooooooooty :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']Byłyśmy.:loveu: i lunął cudowny deszcz :loveu: mogłyśmy z ciuchów wodę spokojnie wyciskać.:loveu: także fajnie by było gdyby kochana pogoda dała nam ciut słonka. ;)[/QUOTE]
No no dokladnie :loveu: mam równie cudowne mokre foteczki :diabloti: cobyście mogli się poczuć tak jak my tam :cool1:

Posted

Luzik, ja już dzisiaj zmokłam :D Rano mądrze nie wciągnęłam kurtki, na szczęście po południu już owszem i był luzik. Ja tam wolę taką pogodę (no dobra, może bez deszczu :lol:) niż 30 w cieniu.
Czekamy na mokre foty!