Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co wy, już nas nie lubicie :mad:?
Nie mam co prawda zdjęć, a teraz to pies się w ogóle chyba nie nadaje do jakiejkolwiek publikacji :diabloti: Chyba przejdziemy się na szczepienie, a nad aparatem się zastanowię :P

Mogę wam dać fotke belga mojej siostry ciotecznej, jak ktoś lubi :P

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestka']Fajny czarnuch, z jakiej hodowli?[/QUOTE]
Terra Rossa ;)

Idziemy po kłuć dupsko o 16:30 więc teraz spacer, moze wezme ten aparat..

Posted

[quote name='A&L']Bierz, bierz :)
wzielam wzielam :cool3:
[quote name='junoo']Westy są takie pocieszne :)
Mają strasznie sympatyczne mordki :D
Świetne fotki w wodzie
Pozdrawiamy,
Justyna i Aron :painting:
hej hej , dzięki :):)
[quote name='Klaudia&Aza']http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575405_3301384302223_526047279_n.jpg Aaaaaa Belg:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
taak :lol:

Doti została dotknięta drastycznie maszynką stąd mojer obawy co do publikacji ale moze nie jest tak źle:diabloti:

Posted (edited)

[quote name='rashelek']Coś Ty jej zrobiła? Pokazuj! :D[/QUOTE]
musialam jej zrobić fryzure, bo przeciez obóz zaraz, a tu taki kudłacz! ma łysą szyje dość łysą :diabloti: no i uszaki, a reszta wyrwana, nie widac wielkiej roznicy;) poza tąś opitoloną do golej skory szyją :evil_lol:
[quote name='Marta_Ares']dawaj zdjęcia :diabloti:[/QUOTE]

Dobra troche poczekacie, teraz będę się zmagać z obróbką zdjec.

Edited by westie_justa
Posted

Jakbym przeczytała w innej galerii o akcji z maszynką, to pewnie oblałby mnie zimny pot, ale o Ciebie się nie obawiam ;) Jestem bardzo ciekawa nowej fryzurki, bo podoba mi się jak robisz Dotkę, więc z niecierpliwością czekam na foty.
Ja muszę zerwać ostro Lenkę pod koniec lipca i już się boję, bo nie wiem kompletnie jak zabrać się za głowę :PROXY5:

Posted

[quote name='Ty$ka']My chcemy zdjęcia :diabloti:[/QUOTE]
wcale nie wątpie :evil_lol:
[quote name='A&L']Jakbym przeczytała w innej galerii o akcji z maszynką, to pewnie oblałby mnie zimny pot, ale o Ciebie się nie obawiam ;) Jestem bardzo ciekawa nowej fryzurki, bo podoba mi się jak robisz Dotkę, więc z niecierpliwością czekam na foty.
Ja muszę zerwać ostro Lenkę pod koniec lipca i już się boję, bo nie wiem kompletnie jak zabrać się za głowę :PROXY5:[/QUOTE]
E jaka tam nowa ;) każdy wie że mam zboczenie na punkcie łysości :diabloti: i nawet troche odrosnieta jest juz dla mnie zarosnięta, wiec teraz zniow jest krtotko, a poniewaz dorwalam sie do maszynki to czesci ktore sie goli są wprost łyse, szyja trochę razi, bo jest mega nie profeszjonal :diabloti:

kontynuuje więc obróbke, bo bylam u weta wlasnie:)

Posted

Ja wiem, że masz zboczenie na tym punkcie, ale nie wiem co tam wykombinowałaś tym razem :diabloti: Tak swoją drogą nie chcę sobiw wyobrażać jak będzie wyglądał Twój BC przy tym zboczeniu :evil_lol: Lepszy byłby chyba jednak grzywek :eviltong:

Posted

[quote name='A&L']Ja wiem, że masz zboczenie na tym punkcie, ale nie wiem co tam wykombinowałaś tym razem :diabloti: Tak swoją drogą nie chcę sobiw wyobrażać jak będzie wyglądał Twój BC przy tym zboczeniu :evil_lol: Lepszy byłby chyba jednak grzywek :eviltong:
hehehe
własnie wyobraziłam sobie BC zrobionego na grzywke :lol:

Posted

Tam biedak od razu... Indywidualista po prostu :evil_lol: (tyczy się włąściciela). A pies jakiś średnio szczęśliwy się zdaje ;)

Posted

A to jeszcze zależy co ktoś rozumie pod pojęciem "łyse", może być łyse - łyse i łyse - łyse lub krótkowłose :lol:.

A ten pies ze zdjęcia wygląda strasznie :crazyeye:. Już nigdy nie będę się winić za brzydkie fryzury swojej suki, bo przy tym to jest nic :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kashdog']To ja także czekam na zdjęcie :diabloti:

A siostra robi coś z belgiem :)?
Skonczyli kurs posłuszenstwa niedawno, trochę też chyba IPO :)
[quote name='A&L']Ja wiem, że masz zboczenie na tym punkcie, ale nie wiem co tam wykombinowałaś tym razem :diabloti: Tak swoją drogą nie chcę sobiw wyobrażać jak będzie wyglądał Twój BC przy tym zboczeniu :evil_lol: Lepszy byłby chyba jednak grzywek :eviltong:

[quote name='Marta_Ares']hehehe
własnie wyobraziłam sobie BC zrobionego na grzywke :lol:

[quote name='Illusion']Przecież są bordery krótkowłose :).
Oj bc to co innego, im wlosy nie rosną w nieskończoność, trzeba tylko wyczesywać, no i nie mają wąsów i zarośniętych głów :P Zresztą bc, co mi sie w nich moze nie podobac to sa psy idealne :diabloti: nie no żartuję;) względem wizualnym to jest rasa która mi się mega podoba, nawet charakter w miarę z tego co się na razie zorientowalam, ale bc to to nie jest, i tak do drugiego psa mi jeszcze daleko :)
[quote name='A&L']Krótkowłose to nie to samo, co łyse :D
Marta, BC wersja "Just" - KLIK :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']O Boszz.... :D Biedak :P

[quote name='A&L']Tam biedak od razu... Indywidualista po prostu :evil_lol: (tyczy się włąściciela). A pies jakiś średnio szczęśliwy się zdaje ;)

[quote name='Illusion']A to jeszcze zależy co ktoś rozumie pod pojęciem "łyse", może być łyse - łyse i łyse - łyse lub krótkowłose :lol:.

A ten pies ze zdjęcia wygląda strasznie :crazyeye:. Już nigdy nie będę się winić za brzydkie fryzury swojej suki, bo przy tym to jest nic :evil_lol:.
O fak, nie no to to jest już masakra, ostrzyżony bc to tylko Zoe i ona wygląda ok, ale swojego bc chyba bym nie ostrzygła, wybralabym takiego z rzadszą sierścią po prostu:)