Yuveza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 a na walentynki:D hmmm poszukam w empiku;) Quote
Guest Fusiafusia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Hej Justyna i Doti ! :multi: Co tam u was słychać?!. :) Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Hej Ola :multi: u nas ok, niedługo Dotusia idzie na trymowanie, w końcu będzie piękna, no i też zbliżają się urodzinki, już w marcu i nie wiem co jej kupić... Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 101 psich, sztuczek. Widziałam tą książkę w dużym Tesco. Nie kupiłam bo miałam pożyczoną od koleżanki i niektóre sztuczki nawet fajne. Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Też poszukam, ale książka to bardziej dla mnie, a na urodzinki Dotki coś musze wykombinować, w zeszłym roku na pierwsze urodziny dostała obrożę z grawerką, teraz może..... hmmm własnie nie mam pomysłu co na te drugie urodziny Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Może jakąś fajną psią zabawkę i jakieś ekstra psie ciasteczka czy inną ulubioną przekąskę? Quote
Guest Fusiafusia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 westie_justa napisał(a):Też poszukam, ale książka to bardziej dla mnie, a na urodzinki Dotki coś musze wykombinować, w zeszłym roku na pierwsze urodziny dostała obrożę z grawerką, teraz może..... hmmm własnie nie mam pomysłu co na te drugie urodziny Justyna polecam ci tą książkę...sama mam więc wiesz :D ! Bardzoooo mi się podoba ta książka :) ! A dla Doti może kup zabawkę???. :) Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Smakołyki to na pewno, a nad zabawką też się zastanawiałam, myślałam też nad nowymi szelkami, co o tym myślicie? jakies ładne, może na animalii znajdę bo i tak będę zamawiała karmę to i przy okazji szele.... Quote
Guest papillonek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 to też nie jest prezent dla Dotki tylko dla Ciebie !!!Psu to wisi jakie ma szelki najbardziej by się cieszyła jakby ich wcale nie miala.Żeby zrozumieć psa pomysl jaj pies<a na czym zalezy psu na zabawie i misce żarcia. Quote
chi23 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Szelki to żebyś Ty nacieszyła oko a dla Dotki zabawki i przysmaki jakieś.. osobiście polecam macedy;) Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 papillonek napisał(a):to też nie jest prezent dla Dotki tylko dla Ciebie !!!Psu to wisi jakie ma szelki najbardziej by się cieszyła jakby ich wcale nie miala.Żeby zrozumieć psa pomysl jaj pies<a na czym zalezy psu na zabawie i misce żarcia. chi23 napisał(a):Szelki to żebyś Ty nacieszyła oko a dla Dotki zabawki i przysmaki jakieś.. osobiście polecam macedy;) tak ja wiem że ona szelami się nie nacieszy, tylko ja, interesuje się psami, i próbuje je zrozumieć, spokojnie..:D to tak w przenośni było że dostanie szele, bo przecież nawet nie wie że to jej urodziny, ale szelki kojarzy sobie ze spacerem, ale w ogóle to tak kupię jej smaki, własnie chyba macedy, albo te Britowe, jak będę zamawiac karmę to może je kupie. Ale szeleczek nie mogę odmówić, bo znalazłam takie które sa super, znaczy mi się podobają;) Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Te w motylki? ładne są tylko nie wiem czy one nie są zrobione z takiego dość szywnego materiału. Kiedyś oglądałam w sklepie szelki tej firmy (co prawda inny wzór i wydały mi się sztywne) Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 tak te w motylki, ale nawet jeżeli to chyba później już takie nie będą, tylko przy tej pierwszej nowści;) Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nie mam pojęcia one zrobione są z takiego jakiegoś sztucznego tworzywa , kiedyś chciałam kupić takie Lenie (w kolorze niebiesko- różowym) i zrezygnowałam z nich na rzecz muscat mac lider bo były mniej sztywne Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 one mają taśme podkładkową i ozdobną, taką parcianą, a muscat tak jest miękki ale też droższy... Quote
chi23 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 westie_justa napisał(a):one mają taśme podkładkową i ozdobną, taką parcianą, a muscat tak jest miękki ale też droższy... nie wiem czy taki trogi jest mac leather, np. na allegro można kupić za chyba 30zł jak na westa Quote
Kasi i Lena Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja w sklepie zapłaciłam niecałe 30zł za szelki 15mm. Quote
Yuveza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 A to ok, ale one są z takiej jakby skórki, nie niszczą się? Quote
Kasi i Lena Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja mam takie czerwone w wytłaczane psie łapki, kupione były dla Leny około rok temu i użytkowane i prane w pralce bardzo często, teraz czasem nosi je Fifka (co prawda po zmianie paska piersiowego na nowy i chyba dłuższy trochę , bo został przegryziony i musiałam obroże z tej serii na to poświecić) i wyglądają nadal ładnie http://img263.imageshack.us/img263/1218/012zmniejszaczpl42882.jpg - tutaj masz je na Fifce na niej wyglądają może wąsko trochę ale ona jest większa , bardziej masywna od Leny Quote
Yuveza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 a tak to właśnie te wytłoczone, na allegro widziałam takie w różnych kolorach:D Quote
Yuveza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Dzisiejszy spacerek tym razem śniegowy! sprint---> [/FONT] Quote
Yuveza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]To wszystko, mam nadzieje że się podobało:razz:[/FONT] Quote
chi23 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Fajne;) Dotka cała w różu, czemu akurat róż?:) Quote
Kasi i Lena Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Podpinam się pod pytanie czego róż? Dotka jest biała i prawie każdy kolor będzie wyglądał na niej ładnie. Widziałam na wątku obróżkowym nową smycz Doti , ona jest do 10 kg czy do 16 bo nie mogę się dopatrzeć Quote
Recommended Posts