Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Justyna i Doti ! :multi:
Co tam u was słychać?!. :)

Posted

Hej Ola :multi:
u nas ok, niedługo Dotusia idzie na trymowanie, w końcu będzie piękna, no i też zbliżają się urodzinki, już w marcu i nie wiem co jej kupić...

Posted

Też poszukam, ale książka to bardziej dla mnie, a na urodzinki Dotki coś musze wykombinować, w zeszłym roku na pierwsze urodziny dostała obrożę z grawerką, teraz może..... hmmm własnie nie mam pomysłu co na te drugie urodziny

Guest Fusiafusia
Posted

westie_justa napisał(a):
Też poszukam, ale książka to bardziej dla mnie, a na urodzinki Dotki coś musze wykombinować, w zeszłym roku na pierwsze urodziny dostała obrożę z grawerką, teraz może..... hmmm własnie nie mam pomysłu co na te drugie urodziny
Justyna polecam ci tą książkę...sama mam więc wiesz :D !
Bardzoooo mi się podoba ta książka :) !
A dla Doti może kup zabawkę???. :)

Posted

Smakołyki to na pewno, a nad zabawką też się zastanawiałam, myślałam też nad nowymi szelkami, co o tym myślicie? jakies ładne, może na animalii znajdę bo i tak będę zamawiała karmę to i przy okazji szele....

Guest papillonek
Posted

to też nie jest prezent dla Dotki tylko dla Ciebie !!!Psu to wisi jakie ma szelki najbardziej by się cieszyła jakby ich wcale nie miala.Żeby zrozumieć psa pomysl jaj pies<a na czym zalezy psu na zabawie i misce żarcia.

Posted

papillonek napisał(a):
to też nie jest prezent dla Dotki tylko dla Ciebie !!!Psu to wisi jakie ma szelki najbardziej by się cieszyła jakby ich wcale nie miala.Żeby zrozumieć psa pomysl jaj pies<a na czym zalezy psu na zabawie i misce żarcia.

chi23 napisał(a):
Szelki to żebyś Ty nacieszyła oko a dla Dotki zabawki i przysmaki jakieś.. osobiście polecam macedy;)

tak ja wiem że ona szelami się nie nacieszy, tylko ja, interesuje się psami, i próbuje je zrozumieć, spokojnie..:D to tak w przenośni było że dostanie szele, bo przecież nawet nie wie że to jej urodziny, ale szelki kojarzy sobie ze spacerem, ale w ogóle to tak kupię jej smaki, własnie chyba macedy, albo te Britowe, jak będę zamawiac karmę to może je kupie. Ale szeleczek nie mogę odmówić, bo znalazłam takie które sa super, znaczy mi się podobają;)

Posted

Nie mam pojęcia one zrobione są z takiego jakiegoś sztucznego tworzywa , kiedyś chciałam kupić takie Lenie (w kolorze niebiesko- różowym) i zrezygnowałam z nich na rzecz muscat mac lider bo były mniej sztywne

Posted

westie_justa napisał(a):
one mają taśme podkładkową i ozdobną, taką parcianą, a muscat tak jest miękki ale też droższy...

nie wiem czy taki trogi jest mac leather, np. na allegro można kupić za chyba 30zł jak na westa

Posted

Ja mam takie czerwone w wytłaczane psie łapki, kupione były dla Leny około rok temu i użytkowane i prane w pralce bardzo często, teraz czasem nosi je Fifka (co prawda po zmianie paska piersiowego na nowy i chyba dłuższy trochę , bo został przegryziony i musiałam obroże z tej serii na to poświecić) i wyglądają nadal ładnie

http://img263.imageshack.us/img263/1218/012zmniejszaczpl42882.jpg - tutaj masz je na Fifce na niej wyglądają może wąsko trochę ale ona jest większa , bardziej masywna od Leny

Posted

Podpinam się pod pytanie czego róż? Dotka jest biała i prawie każdy kolor będzie wyglądał na niej ładnie.

Widziałam na wątku obróżkowym nową smycz Doti , ona jest do 10 kg czy do 16 bo nie mogę się dopatrzeć