Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o ja cie pierdziele, jak zobaczyłam trupowy filmik to padłam. Sztuczka jest genialna, a w waszym wydaniu to już całkiem! Normalnie na serio szczęka mi opadła! Trochę też zazdroszczę, bo Foxi do mnie takiego zaufania nie ma, w ogóle zachowuje się jakby go ktoś bił, taki mały wydyganiec ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molowe napisał(a):
świetny ten filmik jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak Dotkę tego wyuczyłaś brawa i dla niej i dla Ciebie jesteście boskie! :loveu:

monisiaxp napisał(a):
Nie no superowa z Was parka, ubolewam bardzo nad tym że nie piszesz tak często na blogu.
Ja sama założyłam bloga, i zachęcam na wejście na niego :)
Twojego bloga czytamy regularnie

mieszancowo.blogspot.com

Dzięki wielkie!!
jak to nie pisze, pisze dosc czesto;)
kaskaSz napisał(a):
o ja cie pierdziele, jak zobaczyłam trupowy filmik to padłam. Sztuczka jest genialna, a w waszym wydaniu to już całkiem! Normalnie na serio szczęka mi opadła! Trochę też zazdroszczę, bo Foxi do mnie takiego zaufania nie ma, w ogóle zachowuje się jakby go ktoś bił, taki mały wydyganiec ;)

Haha no bez przesady:lol:! dzięki ogrone! :loveu:

Aleksandorssa, haha dobre to :lol:

Czekamy na zajebiste foty od Zuzi :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='westie_justa']
Czekamy na zajebiste foty od Zuzi :diabloti:

nie ma takich :eviltong:
właśnie do nich zasiadłam :diabloti:

edit.
dobra pierwsza częśc gniotów :placz:

Edited by Zuzia&Snoopy
Posted

[quote name='Aleksandra95']Justyna Twoje nogi. :D ładnie Ciebie wczoraj podrapała.:evil_lol:

[quote name='wikikoniki']Noogi :loveu:
świetne zadkowanie, ja dzisiaj siedzę w domu to też poćwiczę truposza i cofanie :p

[quote name='rashelek']http://img502.imageshack.us/img502/1290/img5414b.jpg bardzo fajnie ta sztuczka wygląda :D
Przyznaj się, jesteś imołem tylko się tniesz nie tam, gdzie powinnaś :lol: Strasznie masz te nogi podrapane!
Haha te rzucające się w oczy szramy to świeże wczorajsze :diabloti:
rashelek ależ oczywiscie, w szkole to nawet sie nie dają nabrać że to pies :evil_lol:

Posted

Ja nie wspomnę co przed tymhttp://img36.imageshack.us/img36/4685/img4891s.jpg zdjęciem Justyna zrobiła Doti ! :siara: biedna Dotka :loveu:

Justyna ! :mad: