Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Filmik boski. Kocham Was :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc3707copy.jpg&res=landing - świr :D haha :loveu: ona tak zawsze:lol: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Muszę przyznać, że robisz teraz o niebo lepsze fotki! Miło się je ogląda :) No i bardzo podoba mi się Twoja praca z Dotką :) Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='rashelek']Na tych zakazanych to Ty jesteś, nie? :lol: No, no temu też zakazane :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Muszę przyznać, że robisz teraz o niebo lepsze fotki! Miło się je ogląda :) No i bardzo podoba mi się Twoja praca z Dotką :) Dziękuję bardzo:) to dla mnie bardzo duzo znaczy:) i witam nową osóbke w naszej galeryi ;) Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=dsc3741copy.jpg&res=landing wpatrzona jak w obrazek :loveu: Widzę, że chodzisz nieźle obładowana. Mnie się na szczęście aparat, piłka i woda mieszczą do saszetki, więc nie mam aż tak źle :D Aleee masz podrapane nooogi, współczuję. To wina Dotucha? I takie techniczne pytanie: o ile rozmiarów za duża jest ta koszulka? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 takie luźne bluzki są najlepsze :D szczególnie właśnie do psa czy spania:loveu: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='rashelek']http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=dsc3741copy.jpg&res=landing wpatrzona jak w obrazek :loveu: Widzę, że chodzisz nieźle obładowana. Mnie się na szczęście aparat, piłka i woda mieszczą do saszetki, więc nie mam aż tak źle :D Aleee masz podrapane nooogi, współczuję. To wina Dotucha? I takie techniczne pytanie: o ile rozmiarów za duża jest ta koszulka? :evil_lol: Ee tam, torba byla pusta:P siostra miala pod opieką parat którym czyniła te foty, a ja jeszcze saszetke z zarciem i pilką;) nie jest zle, ale ta torba jest dosc wkurzająca a z sigą dosc ciężka ;lol: No no, Dotuch to wszytsko przez te zacne wyskoki!:lol: :evil_lol: nie zastanawiałam się nad tym, gdyby były wątpliwości, miałam spodnie! :lol: Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dobrze, że tragarza miałaś :lol: To jednak dobrze, że Mika tych wyskoków nie ogarnęła, bo miałabym na udach siekane mięso. Powiem Ci, że masz zajebiste nogi :cool3: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 rashelek napisał(a):Dobrze, że tragarza miałaś :lol: To jednak dobrze, że Mika tych wyskoków nie ogarnęła, bo miałabym na udach siekane mięso. Powiem Ci, że masz zajebiste nogi :cool3: haha :lol: i fotograf w jednym :P No i to przez dresy takie drachy nawet sie zrobily:P czasem mnie ponosi i robimy wyskoi na gloych nogach :diabloti: ale tez zalezyy jak ona skoczy czasem robi to delikatnie, a czasem tak że rypnie mi ostro:evil_lol: :roflt:? ja mam beznadziejne nogi, juz kiedys mowilam, ale dzięki :lol: Natalia&Cody napisał(a):Wielkie brawa za truposzka :klacz: wielkie podziękowania! :loveu: Quote
cockermaister Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Zacny truposzczak milordzie :cool3::loveu::loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=dsc3749copy.jpg&res=landing Śliczna Dot:loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc3707copy.jpg&res=landing szalona oj szalona :loveu::loveu: ja dzisiaj uczyłam Koki wskakiwania na plecy i mam całe podrapane :diabloti: Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Same plusy :D Ja tragarza mam nieogarniętego i się na fotografa nie nadaje, trzeba popracować :mad: Borze, to ja Cię podziwiam! Musze się za to wziąć, no super wygląda ale mam lęki jakieś :lol: Na plecy wskawiwać nie pozwolę, bo mam za dużo pieprzyków i jak któregoś zdrapie to będzie nieciekawie... Masz super nogi, nie narzekaj mi tutaj! I nie wyzywaj na figurę, bo na niektóre rzeczy nie ma wpływu i już. Ja np. mam uda jak koń :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='cockermaister']Zacny truposzczak milordzie :cool3::loveu::loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=dsc3749copy.jpg&res=landing Śliczna Dot:loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc3707copy.jpg&res=landing szalona oj szalona :loveu::loveu: ja dzisiaj uczyłam Koki wskakiwania na plecy i mam całe podrapane :diabloti: Zaiste, dziękuję waćpanno :cool1: Moje plecy tez nie wyglądały po tym najlepiej :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 rashelek napisał(a):Same plusy :D Ja tragarza mam nieogarniętego i się na fotografa nie nadaje, trzeba popracować :mad: Borze, to ja Cię podziwiam! Musze się za to wziąć, no super wygląda ale mam lęki jakieś :lol: Na plecy wskawiwać nie pozwolę, bo mam za dużo pieprzyków i jak któregoś zdrapie to będzie nieciekawie... Masz super nogi, nie narzekaj mi tutaj! I nie wyzywaj na figurę, bo na niektóre rzeczy nie ma wpływu i już. Ja np. mam uda jak koń :diabloti: ee ja tam jej kaze skakac, a po ewentualnym 'ała" dociera do mnie ze to nie bylo mądre :lol: Mojej figury nie widać, przez jakze cudowny namiot na sobie :diabloti: który mi w tym pomaga :grins: Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Haha czyżby spóźniony zapłon? :D Tyaaa, zazdraszczam namiotu :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 rashelek napisał(a):Haha czyżby spóźniony zapłon? :D Tyaaa, zazdraszczam namiotu :diabloti: :lol: ee nic trudnego, wystarczy przy okazji zakupów zamiast S wybrac XXL :diabloti: aa tak apropos w sobote czeka mnie polowanie na takowe oznaczenia :rotfl: Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Przestałam to uskuteczniać jakiś rok temu, ale też znam ten model zakupów :D A ostatnio strasznie mnie wkurza hulający wiatr pod za dużymi bluzkami, więc wszystkie dogorywają w czeluściach szafy :) Także wierze, że Tobie też minie! Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 haha wiatr jest zacny! :lol: ee moze za pare lat, mam tez normalne bluzki zeby nie bylo :P! Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fajna bluzka z Polsatu! :lol: Uwielbiam fotki Doti z świadomością zadka. i ogólnie uwielbiam Twojego weścika. :loveu: Wgl. ja Ciebie przestaję lubić. :shake: Tak mi wchodzisz na ambicję, że zaczęłam dzisiaj uczyć mego chłopca trupa(mam filmik :lol:), a po trupie, chcę go nauczyć świadomości zadka. I zamiast się lenić w domu, to bawię się w sztuczki. A to miał być taaki spokojny weekend. :eviltong: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 darii_iia napisał(a):Fajna bluzka z Polsatu! :lol: Uwielbiam fotki Doti z świadomością zadka. i ogólnie uwielbiam Twojego weścika. :loveu: Wgl. ja Ciebie przestaję lubić. :shake: Tak mi wchodzisz na ambicję, że zaczęłam dzisiaj uczyć mego chłopca trupa(mam filmik :lol:), a po trupie, chcę go nauczyć świadomości zadka. I zamiast się lenić w domu, to bawię się w sztuczki. A to miał być taaki spokojny weekend. :eviltong: No niema co :lol: Dzięki wielkie! :loveu::) haha, gdzie tam lenić, sztuczkować ile wlezie! a potem filmiki nagrywać!:evil_lol: juz sobie wyobrazam jak podnosisz bezwładną kupę futra :lol: swiadomosc zadka jest zacna :cool3: Zuzia&Snoopy napisał(a):Uhu!! Brawo :) Dziękujemy :)! Quote
Molowe Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 świetny ten filmik jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak Dotkę tego wyuczyłaś brawa i dla niej i dla Ciebie jesteście boskie! :loveu: Quote
Iwonaaa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nie no superowa z Was parka, ubolewam bardzo nad tym że nie piszesz tak często na blogu. Ja sama założyłam bloga, i zachęcam na wejście na niego :) Twojego bloga czytamy regularnie mieszancowo.blogspot.com Quote
C&B Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 podziwiam, że udało ci się tyle z Dotką osiągnąć, sama wiem co to znaczy mieć psa rasy, która no... nie spełnia naszych oczekiwań do końca:diabloti: ale fajnie sobie pracujecie, miło popaczeć :) Quote
Aleksandrossa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Super Wam idzie :D Teraz ćwiczcie kolejny etap :evil_lol: [video=youtube;pUhMYuQwl9c]http://www.youtube.com/watch?v=pUhMYuQwl9c[/video] Rozwaliło mnie xD Quote
Recommended Posts