Yuveza Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 HexaWHWT napisał(a):Cudny trup! :loveu: Molowe napisał(a):coraz lepiej Wam to wychodzi super ! :loveu: dzięki :mdrmed: Evelynkaa napisał(a):Co to za trup mielący gębą :P hehe super ojsz cicho :lol: Quote
HexaWHWT Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Naucz ją jeszcze przy tym zamykania oczu :D mój pies ostatnio przy komendzie ,,zdechł pies" kichał 3 razy pod rząd :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Wow, super Wam to idzie! Widać ogromne postępy :) Szczególnie ten trzeci i czwarty raz, ekstra! Quote
Yuveza Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 HexaWHWT napisał(a):Naucz ją jeszcze przy tym zamykania oczu :D mój pies ostatnio przy komendzie ,,zdechł pies" kichał 3 razy pod rząd :evil_lol: Haha za wysokie progi :eviltong: monisiaxp napisał(a):Ciudowna! ♥ :loveu: Zuzia&Snoopy napisał(a):Wow, super Wam to idzie! Widać ogromne postępy :) Szczególnie ten trzeci i czwarty raz, ekstra! Dzięki wielkie! dużo dla mnie znaczy taka ocena od Ciebie :) Dzisiaj już udało się mi ją odrywać całkowiecie od podłoza! głowa lezy, jest super! oczywiscie dla potwierdzenia faktów nagram filmik w najblizszym czasie;) Quote
Ty$ka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Witamy się po raz pierwszy. Filmik mnie zachwycił - fenomenalnie wyćwiczona sztuczka :loveu: Quote
Yuveza Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ty$ka napisał(a):Witamy się po raz pierwszy. Filmik mnie zachwycił - fenomenalnie wyćwiczona sztuczka :loveu: Witamy!:) Dziękuję, to było jeszcze trenowanie;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 westie_justa napisał(a): Dzięki wielkie! dużo dla mnie znaczy taka ocena od Ciebie :) Dzisiaj już udało się mi ją odrywać całkowiecie od podłoza! głowa lezy, jest super! oczywiscie dla potwierdzenia faktów nagram filmik w najblizszym czasie;) oj no coś Ty! co ja tam wiem o sztuczkach :) Strasznie lubię pomagac ale niestety nie potrafię tłumaczyc ;) szczególnie przez internet wow! no bomba!! Czekam na filmik! Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Bejkowa napisał(a):Świetny trup ! :loveu: Aleksandra95 napisał(a):zdolna Dotka! kocham ją !!:loveu: :loveu: dziękie wiekie! Zuzia&Snoopy napisał(a):oj no coś Ty! co ja tam wiem o sztuczkach :) Strasznie lubię pomagac ale niestety nie potrafię tłumaczyc ;) szczególnie przez internet wow! no bomba!! Czekam na filmik! Na pewno wiecej niż ja :cool1: także cieszę się;) słuchaj, ogarnęłam dzisiaj swojego psa, cobyś miała jutro ładnego modela do zdjęć :doabloti::cool3: Pestka napisał(a):Świetny filmik! dziękuję bardzo i zaraz nagram tego perfekcyjnego trupa! :cool3: Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 No to oficjalnie przedstawiam (na dowód), trup wyuczony :grins: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=SWbl2Wdd3gQ&feature=youtu.be" target="_blank">[video=youtube;SWbl2Wdd3gQ]http://www.youtube.com/watch?v=SWbl2Wdd3gQ&feature=youtu.be[/video] Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 BOSKIE! :) I nic dodać nic ująć. :lol: Lubię patrzeć na Waszą pracę. ;) Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 darii_iia napisał(a):BOSKIE! :) I nic dodać nic ująć. :lol: Lubię patrzeć na Waszą pracę. ;) DZIĘKUJĘ! lubię jak ktoś lubi patrzeć na naszpracę :lol::loveu: Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fajnie wam to wychodzi :D Chociaż mnie odpychają te wszelkie śmierciowe sztuczki ;) Justyna, widzialaś? Marta na obrożowym pisała, że jakiś jasny turkus ma. Ciekawe co to :diabloti: Quote
Kashdog Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nooo! Bardzo fajnie to już wygląda :multi: My z Fifką też jesteśmy już na kolejnym etapie, ale na razie nie będę się chwalić szczegółami, bo musimy to jeszcze troszeczkę dopracować :) Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='rashelek']Fajnie wam to wychodzi :D Chociaż mnie odpychają te wszelkie śmierciowe sztuczki ;) Justyna, widzialaś? Marta na obrożowym pisała, że jakiś jasny turkus ma. Ciekawe co to :diabloti: Hehe, czemuż to :P? hmm wiem ze jest takie turkus https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM#5741977099214186258 [quote name='Kashdog']Nooo! Bardzo fajnie to już wygląda :multi: My z Fifką też jesteśmy już na kolejnym etapie, ale na razie nie będę się chwalić szczegółami, bo musimy to jeszcze troszeczkę dopracować :) Dzięki dzięki :multi: Trzymam kciuki ! :kciuki: Quote
rashelek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nie wiem, jakoś nie podoba mi się uczenie psa wyglądania jak trup ;) Ten też jest bardzo fajny :loveu: Zobaczymy, czy to ten sam jak Marta wrzuci zdjęcia. Quote
Yuveza Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 oj tam fajnie rozwija pieskowy móżdżek :eviltong: Uwaga zakazane zdjecia zaczynam :diabloti: Quote
Ty$ka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Filmik boski. Kocham Was :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc3707copy.jpg&res=landing - świr :D Quote
Recommended Posts