Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I przynajmniej do łóżka w pościel mogę wepchnąć:D No prawie jak pobyt w SPA, teraz leży na swoim legowisku na kocyku i śpi;) ale i tak później ze mną do łóżka się wepcha do tego SPA brakowało tylko zabiegu fryzjerskiego, trymowania, bo jest taka zarośnięta...:evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Lady doti???to określenie suniuchy:d hihi
moja też wczoraj zarzywała kąpieli i znowu był,,efekt szamponu"

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Zdjęcia z poprzedniej Niedzieli. Pogoda była jak w wiosnę, śniegu nie było, słońce świeciło. Teraz trochę na pruszyło ale i tak słońce świeci

[/FONT]

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Doti jak zawsze śliczna:loveu:. Jaka się z niej kuleczka zarośnięta zrobiła, ledwie szelki jej widać;)

Dziękujemy, o tak szelki się wtapiają
Collie napisał(a):
Ale szczęśliwa ;)
ząbki piękne , bielutkie :lol:

Szczęście w szczęściu;) dziękujemy, ząbki myte to bielutkie:D

Posted

Collie napisał(a):
A no to bielutkie , Nela nigdy nie miała mytych :D
Zapraszamy do nas ;)

Wpadniemy;)
kaskaSz napisał(a):
wrzosowy west- idealne połączenie!

Jak na polowaniu:D
Saththa napisał(a):
http://img4.imageshack.us/img4/3799/obraz026ns.jpg alez ona biała, aż po oczach bije :D

Dzień po kąpieli
Evelynkaa napisał(a):
http://img404.imageshack.us/img404/2315/obraz055j.jpg Twoja sunia jest naprawdę bardzo ładna i koniecznie musisz przestać ją golić maszynką. Moja sąsiadka też tak wyglądała, teraz była drugi raz trymowana i wygląda o wiele lepiej... Także trzymam kciuki :)

Dziękuję, tak obgadałam już z rodzicami, muszę tylko się skonsultować z Dominiką i pojedziemy na trymowanko!!:D

Posted

Hej:bye:

Śliczna twoja psina:) Ale rzeczywiście troche zarośnięta:cool1: Musicie się na trymowanko wybrać, a potem na pewno wstawisz fotki co by nam pokazać jak wyszło:diabloti:
No, i zapraszamy do naszej galerii..

Guest papillonek
Posted

No ,a co do ksiązki ,,101 psich sztuczek" to dzisiaj dostałam!!!jeszcze nie czytałam ,ale już po przejżeniu wydaje się bardzo ciekawa :)

Posted

chi23 napisał(a):
Hej:bye:

Śliczna twoja psina:) Ale rzeczywiście troche zarośnięta:cool1: Musicie się na trymowanko wybrać, a potem na pewno wstawisz fotki co by nam pokazać jak wyszło:diabloti:
No, i zapraszamy do naszej galerii..

Dziękujemy, tak wstawimy oczywiście, wpadniemy:D
papillonek napisał(a):
No ,a co do ksiązki ,,101 psich sztuczek" to dzisiaj dostałam!!!jeszcze nie czytałam ,ale już po przejżeniu wydaje się bardzo ciekawa :)

A Wiesz może skąd, znaczy gdzie została kupiona, bo też się na nią namierzam...!:D

Guest papillonek
Posted

W empiku w Łomży hahaha Prezent na walentynki dla nie idealny ja si nie namierzałam po prostu tak wyszło caałe szczęście :D
Zaczynamy naukę po dluższej przerwie :)