Yuveza Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 oj baranek, baranek:D pokrecony.. Quote
Kasi i Lena Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jaka śliczna Doti, puchata, wykąpana, wymasażowana, wyczesana, normalnie jak pobyt w SPA. Ja też moje panienki uwielbiam takie czyściutkie, pachnące i milutkie po kąpieli. Quote
Yuveza Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 I przynajmniej do łóżka w pościel mogę wepchnąć:D No prawie jak pobyt w SPA, teraz leży na swoim legowisku na kocyku i śpi;) ale i tak później ze mną do łóżka się wepcha do tego SPA brakowało tylko zabiegu fryzjerskiego, trymowania, bo jest taka zarośnięta...:evil_lol: Quote
chatita Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ślicznie zarośnieta:) Bedzie pięknie wyglądała po trymowaniu:D:D Quote
Yuveza Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Dziękujemy. mam nadzieje, tylko że loki ma jak baranek!:D Quote
Guest papillonek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Lady doti???to określenie suniuchy:d hihi moja też wczoraj zarzywała kąpieli i znowu był,,efekt szamponu" Quote
Yuveza Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Lady Doti w sensie że jak dama miała :D hehe, to wstaw zdjęcia po kąpieli a moja też ma efekt miękkości! :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Doti to pełną wygodę miałaś ;D Puchata :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Hej Justyna =) Daje oznaki życia :D Quote
Yuveza Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Zdjęcia z poprzedniej Niedzieli. Pogoda była jak w wiosnę, śniegu nie było, słońce świeciło. Teraz trochę na pruszyło ale i tak słońce świeci [/FONT] Quote
Yuveza Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Myśliwski pies we wrzosie.. ...Myśliwski pies w akcji I szaleństwo z patykiem [/FONT] Quote
Yuveza Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Ładne Kły?[/FONT] Quote
Kasi i Lena Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Doti jak zawsze śliczna:loveu:. Jaka się z niej kuleczka zarośnięta zrobiła, ledwie szelki jej widać;) Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale szczęśliwa ;) ząbki piękne , bielutkie :lol: Quote
Yuveza Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Doti jak zawsze śliczna:loveu:. Jaka się z niej kuleczka zarośnięta zrobiła, ledwie szelki jej widać;) Dziękujemy, o tak szelki się wtapiają Collie napisał(a):Ale szczęśliwa ;) ząbki piękne , bielutkie :lol: Szczęście w szczęściu;) dziękujemy, ząbki myte to bielutkie:D Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 westie_justa napisał(a): Szczęście w szczęściu;) dziękujemy, ząbki myte to bielutkie:D A no to bielutkie , Nela nigdy nie miała mytych :D Zapraszamy do nas ;) Quote
Saththa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://img4.imageshack.us/img4/3799/obraz026ns.jpg alez ona biała, aż po oczach bije :D Quote
Evelynkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://img404.imageshack.us/img404/2315/obraz055j.jpg Twoja sunia jest naprawdę bardzo ładna i koniecznie musisz przestać ją golić maszynką. Moja sąsiadka też tak wyglądała, teraz była drugi raz trymowana i wygląda o wiele lepiej... Także trzymam kciuki :) Quote
Yuveza Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Collie napisał(a):A no to bielutkie , Nela nigdy nie miała mytych :D Zapraszamy do nas ;) Wpadniemy;) kaskaSz napisał(a):wrzosowy west- idealne połączenie! Jak na polowaniu:D Saththa napisał(a):http://img4.imageshack.us/img4/3799/obraz026ns.jpg alez ona biała, aż po oczach bije :D Dzień po kąpieli Evelynkaa napisał(a):http://img404.imageshack.us/img404/2315/obraz055j.jpg Twoja sunia jest naprawdę bardzo ładna i koniecznie musisz przestać ją golić maszynką. Moja sąsiadka też tak wyglądała, teraz była drugi raz trymowana i wygląda o wiele lepiej... Także trzymam kciuki :) Dziękuję, tak obgadałam już z rodzicami, muszę tylko się skonsultować z Dominiką i pojedziemy na trymowanko!!:D Quote
chi23 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Hej:bye: Śliczna twoja psina:) Ale rzeczywiście troche zarośnięta:cool1: Musicie się na trymowanko wybrać, a potem na pewno wstawisz fotki co by nam pokazać jak wyszło:diabloti: No, i zapraszamy do naszej galerii.. Quote
Guest papillonek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No ,a co do ksiązki ,,101 psich sztuczek" to dzisiaj dostałam!!!jeszcze nie czytałam ,ale już po przejżeniu wydaje się bardzo ciekawa :) Quote
Yuveza Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 chi23 napisał(a):Hej:bye: Śliczna twoja psina:) Ale rzeczywiście troche zarośnięta:cool1: Musicie się na trymowanko wybrać, a potem na pewno wstawisz fotki co by nam pokazać jak wyszło:diabloti: No, i zapraszamy do naszej galerii.. Dziękujemy, tak wstawimy oczywiście, wpadniemy:D papillonek napisał(a):No ,a co do ksiązki ,,101 psich sztuczek" to dzisiaj dostałam!!!jeszcze nie czytałam ,ale już po przejżeniu wydaje się bardzo ciekawa :) A Wiesz może skąd, znaczy gdzie została kupiona, bo też się na nią namierzam...!:D Quote
Guest papillonek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 W empiku w Łomży hahaha Prezent na walentynki dla nie idealny ja si nie namierzałam po prostu tak wyszło caałe szczęście :D Zaczynamy naukę po dluższej przerwie :) Quote
Recommended Posts