rashelek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 westie_justa napisał(a):Zdjęcia tak mi srednio powychodzily, ale bylo gorąco i jeszcze ta torba :lol: nastepnym razem nie biore aparatu :P Ale spacer bardzo udany :loveu: Znam ten ból, aparat, saszetka, piłka, smycz, psa ogarnąć i jeszcze zdjęcia robić, to niezły wyczyn ;) A przy wodnych jeszcze pilnować, żeby pieseczek nie zalał. A są super i nie marudź mi :D Quote
Molowe Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-Ek37ybLNxLc/T93mt3-WYLI/AAAAAAAAAxc/YqDZon-94QE/s640/_DSC3476 copy.jpg siostrzyczki :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-49D41W4Afhs/T93m-HmyT_I/AAAAAAAAA0A/u5PEPyBAtqs/s640/_DSC3525 copy.jpg mięta mięta cudna jest :shake: Quote
darii_iia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jaka Doti, piłka, obróżka. :loveu: Mój to nawet do wody podejść nie chce...muszę go wrzucać na siłę. :evil_lol: Oby też kiedyś polubił wodę. :) Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 darii_iia napisał(a):Jaka Doti, piłka, obróżka. :loveu: Mój to nawet do wody podejść nie chce...muszę go wrzucać na siłę. :evil_lol: Oby też kiedyś polubił wodę. :) no nie wiem czy polubi jak go będziesz wrzucać :diabloti: Quote
darii_iia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 motyleqq napisał(a):no nie wiem czy polubi jak go będziesz wrzucać :diabloti: Na psy znajomych podziałało. :razz: Musi wiedzieć, że woda to nic złego i nie musi od niej uciekać. :evil_lol: Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 darii_iia napisał(a):Na psy znajomych podziałało. :razz: Musi wiedzieć, że woda to nic złego i nie musi od niej uciekać. :evil_lol: no wiesz, mnie też wrzucali w podstawówce i do dziś nie umiem pływać :evil_lol: Quote
darii_iia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 motyleqq napisał(a):no wiesz, mnie też wrzucali w podstawówce i do dziś nie umiem pływać :evil_lol: musiałaś być biednym dzieckiem. :evil_lol: Ale ja go będę tak delikatnie wrzucać, w sumie wrzucać to może za mocne słowo. Będę go trzymałą na rękach i szła dopóki będę sięgała dna...i powoli zanużała i jak już zacznie machać łapkami to wsadzam do wody. ;) Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 darii_iia napisał(a):musiałaś być biednym dzieckiem. :evil_lol: Ale ja go będę tak delikatnie wrzucać, w sumie wrzucać to może za mocne słowo. Będę go trzymałą na rękach i szła dopóki będę sięgała dna...i powoli zanużała i jak już zacznie machać łapkami to wsadzam do wody. ;) no byłam, to na wfie na basenie było :shake: do dziś mam traumę :evil_lol: a miałam wizję że się zamachujesz psem i siup do wody :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Czyli takie wkładanie psa do wody i nagradzanie jak dopłynie może zadziałać? :D Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 chyba tak, ale wydaje mi się, że lepiej zachęcić aportem i wchodzeniem samemu. Etna przeżyła szok przy pierwszym wskoczeniu do wody, bo poleciała za kaczką ;) potem się bała wchodzić głębiej, brodziła tylko. aż zaczęła biegać za patykiem :lol: najpierw każdorazowo dłuuuugo się przymierzała a potem wskakiwała. miała też etap nurkowania :lol: potem pływała jak debil, machając łapami i rozpryskując wodę. w tym roku nauczyła się pływać na pieska ;) tylko nadal nie wchodzi do wody, zawsze wskakuje :lol: Quote
Yuveza Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 motyleqq napisał(a): a miałam wizję że się zamachujesz psem i siup do wody :diabloti: Tak jak ja dzisiaj :diabloti::roflt: Quote
Bejkowa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jejku . Ale piękne zdjęcia ! :loveu: Zwłaszcza te w wodzie ! Quote
Aleksa. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 popieram coraz to fajniejsze te fotki Justyna ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Bejkowa napisał(a):Jejku . Ale piękne zdjęcia ! :loveu: Zwłaszcza te w wodzie ! Aleksandra95 napisał(a):popieram coraz to fajniejsze te fotki Justyna ! :loveu::loveu::loveu: te uważam za jakies takie wyjątkowo nieudane :diabloti: takze ciesze sie że są ok:) nestepnym razem chyba nie bedzie fot... chociaz.. no nie wiem, jak bedzie z nami szła Illusion to na pewno nie biorę :evil_lol: Quote
rashelek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Oj tam, ja Mikę ostatnio perfidnie wrzuciłam do wody, bo wejść nie chciała. Dopiero potem mi się przypomniało, że przecież mam piłkę :diabloti: Za aportem już sama wbiegała i pływała, a dzisiaj uczyła się nurkować (tylko pytanie po co :D). Quote
Lucky. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 macie świetne tereny. jak nie jakaś czysta fajna woda, to piaski ( w Dufflowej galerii ) u mnie suki jak idą do wody to później wychodzą śmierdzące i nie idzie z nimi wytrzymać ... :D Quote
Aleksandrossa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nero na obozie też nie chciał pływać, zamoczył same łapki i siup na brzeg. Za to jak byłam z nim w Otwocku u koleżanki to bez problemu wszedł do rzeczki i pływał :P Ja sobie szłam wodą a on płyną :P Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lucky. napisał(a):macie świetne tereny. jak nie jakaś czysta fajna woda, to piaski ( w Dufflowej galerii ) u mnie suki jak idą do wody to później wychodzą śmierdzące i nie idzie z nimi wytrzymać ... :D uwierz, ta woda nie jest czysta :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Haha, zależy jakie zdjecie bo jak sie odbijają drzewa to zielonkawa/morska a czasem taka zółta wychodzila:P wszedzie glony byly. :lol: Quote
rashelek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lucky. napisał(a):macie świetne tereny. jak nie jakaś czysta fajna woda, to piaski ( w Dufflowej galerii ) u mnie suki jak idą do wody to później wychodzą śmierdzące i nie idzie z nimi wytrzymać ... :D Łączę się w bólu, mnie dziś po wizycie nad wodą ciuchy zaśmierdły, bo pies się do mnie poprzytulał na mokro. Na szczęście ona sama już wywietrzała :diabloti: Teraz wszędzie trudno o czystą wodę, a jeżeli już to są to kąpieliska dla ludzi, gdzie znowu psa kompać to średni pomysł. Także trzeba się cieszyć, że w ogóle gdzieś go można wrzucić. Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 no my dziś byłyśmy przy fontannie, gdzie była czysta woda, ale waliła chlorem strasznie, więc nie bardzo dla psa Quote
evel Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 To ja się ujawnię, bo Was czytam już jakiś czas ;) Jestem pod wrażeniem postępów, jakie zrobiłaś z Dotką :) I kocham Waszą nową obrożę :mdleje: Quote
kaskaSz Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 mi się podobają fotki jak Dotka się tarza w trawie :) A co Ty tam suszyłaś w tym piekarniku, bo w końcu nie doczytałam... Quote
HexaWHWT Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 witam sie po kilkudniowej przerwie ;) jak się sprawuje obróżka? :) Quote
Yuveza Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='evel']To ja się ujawnię, bo Was czytam już jakiś czas ;) Jestem pod wrażeniem postępów, jakie zrobiłaś z Dotką :) I kocham Waszą nową obrożę :mdleje: A to witanko :) dziękuję, haha też ją kocham:lol: [quote name='kaskaSz']mi się podobają fotki jak Dotka się tarza w trawie :) A co Ty tam suszyłaś w tym piekarniku, bo w końcu nie doczytałam... Pierś indyczą :) [quote name='HexaWHWT']witam sie po kilkudniowej przerwie ;) jak się sprawuje obróżka? :) swietnie :) Quote
Recommended Posts