Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ja przyznaje uroczyście, że zlałam 3 gim na maxa chodząc wkółko gdzieś z psem, albo znajomymi, uczyłam się max 2 razy przez cały rok i średnia 4,5 ! nie wiem jakim cudem, ale i tak twierdze, że za mało :lol: (ciekawe czy do liceum dostane się tam gdzie chce :lol: )

Edit: tak wgl to chciałabym, żeby mój się tak umiał odbijać choć to fizycznie nie możliwe :)
super wam idzie :loveu:

Edited by Culineo
Posted

[quote name='wikikoniki']chyba też zacznę tym sposobem uczyć vaultów ;)
a wskakiwanie na plecy też super, chyba też wypróbujemy :lol:
:)
[quote name='Illusion']Dzielny terrierek :).
Ja chyba jednak rezygnuję w ten weekend z PM :(.
Jak chce, to potrafi :P
szkoda :(
[quote name='Lucky.']ja jestem w 3 kl. gim i średnią będę miała jakos 4.0
jestem strasznie na siebie zła, za tego mojego lenia...

dawaj zdjęcia !
zaraz będą :cool3:
[quote name='Molowe']super filmik :loveu: a co do tych zdjęć żeby nie było naprawdę mi się podobają nie słodzę i czekam na więcej :P
:p to jeszcze bardzije jest mi miło :loveu:
[quote name='rashelek']Zdecydowanie bierz Sigmę w niedzielę, Sigma jest super!
Chyba jutro sobie poodbijam Mikę od nogi, może mnie nie wypatroszy :diabloti:
ok ok ! :evil_lol: sigma biorę cię w niedziele! hmmm lezy w pudle razem z kitem :lol:
[quote name='Aleksandra95']super się odbija !:loveu:
no w miarę :)

No to na zachętę :)

Posted

[quote name='rashelek']Co Ty mi tu za puzzle o tej porze dajesz? :mad: Teraz to ja sobie z nimi nie poradze przecież!!!
wysilić trzeba mózgownicę trochę :diabloti:
Już prawie ułożone :P

:grins:

Posted

[quote name='rashelek']Ja od półtorej miesiąca wakacje mam, nie wymagaj ode mnie wysilania czegokolwiek :lol:
Haha tak w całości znacznie lepiej :loveu:
phi to jest nie f a i r :lol:
[quote name='Kasi i Lena']Doti pięknie skacze:loveu: Ja nie umiem nauczyć tego moich:shake:
Dziękuję:) u nas jak juz sie udalo, to bylam taka zadowolona, potem nie chcialo jej sie, a teraz ta pilka ją tak nakręciła ze nie wiem :mdrmmed:

Posted

[quote name='rashelek']Męczyłam się w szkole tyle czasu, że teraz mi się należy, ot co! A pamiętajmy, że +1 rok w technikum, więc tymbardziej :lol:
W sumie od czego zacząć takie odbijanie od nogi?
http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/helios/_DSC3386copy.jpg super :loveu:
Ja po prostu wystawiłam noge wlasciwie udo, tak nizej niz na filmie, pokazywalam pilke wyzej tak zeby to byl wyskok z odbiciem a nie wskok i zeskok;) no i nakrecenie pomaga, bo wtedy stara sie tą pilke dosięnąć więc nic innego jej nie zostaje jak sie odbic;) staralam sie jej rzucac tak eby mogla z wyskoku zlapac ale nie zawsze wychodzi, no ale mniej wiecej jest:)

Udało mi się uchywic :)

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Oglądałam Twoje filmiki na yt- Doti jest niesamowita!
A zdjęcia coraz ładniejsze :)
Nie jest źle, jak na nią chyba umie nie mało:) bardzo mi miło :p
Dziękuję, mam jeszcze troche z wczoraj ale widze że wy coś nie chętni :siara:

Moje ulubione :loveu: