Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&L napisał(a):
Przestań wstawiać zdjęcia w tej obróżce, bo się nie opanuję i zaraz ją kupię :loveu:

grr :diabloti:
Aleksandra95 napisał(a):
weź zrób fotki Dorce :D :)

noł problem :grins:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale to ten przyjedziesz ?:loveu: użyczę Ci moje mini hopki do ćwiczeń z Dot :loveu:

Może prędzej spotkanko na Polach :grin: pamiętasz o niedzieli!

Posted

Ja wiem, ogrywasz się na mnie za nasz turkus? :evilbat:
Przyjedź i Lenie zrobić zdjęcia, byle szybko, bo jak się wezmę za jej szatę, to nie będzie się nadawała do sesji :grins:

Posted

westie_justa napisał(a):
Może prędzej spotkanko na Polach :grin: pamiętasz o niedzieli!

ta ta pamiętam.. i o sprawdzianie z biologii i ocena do 2 klasy.. i sama nie wiem co mam zrobić ! :( zresztą ja sama nie trafię.;)

Posted

[quote name='A&L']Ja wiem, ogrywasz się na mnie za nasz turkus? :evilbat:
Przyjedź i Lenie zrobić zdjęcia, byle szybko, bo jak się wezmę za jej szatę, to nie będzie się nadawała do sesji :grins:
Warszawa stoi otworem :diabloti:
[quote name='Aleksandra95']ta ta pamiętam.. i o sprawdzianie z biologii i ocena do 2 klasy.. i sama nie wiem co mam zrobić ! :( zresztą ja sama nie trafię.;)
oj tam moja średnia też nie powala :lol:

Posted

Najważniejsze, żeby zdać, reszta to już tam kit ;) Chyba, że jest się w ostatniej klasie, to warto się podciągnąć :)

Posted

[quote name='A&L']Najważniejsze, żeby zdać, reszta to już tam kit ;) Chyba, że jest się w ostatniej klasie, to warto się podciągnąć :)
No w podstwówce to bło fajnie 6 klasa 4,6 :D teraz... hmm 3,14? :roll:
[quote name='cockermaister']Aaaa Justyna skończ już z tą miętą :diabloti: bo przez twoje fotki ona jeszcze bardziej mnie kusi :evil_lol::diabloti:

http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/helios/_DSC3347copy.jpg mówiłam Ci już,że wielbię twego psa ?? :evil_lol::loveu::loveu:
Ojj obawiam się że na razie mięta konca miec nie będzie, a juz na pewno nie w niedziele :diabloti:
Tą lamę? :evil_lol:
[quote name='Aleksandra95']Dobra zobaczę czy mnie rodzice puszczą bo ciągle gadają że Euro itp i że dużo obcokrajowców bla bla :evil_lol:
Mi tez tak gadali, ale w neidziele to mnie zawiozą :P

Posted

wpadłam po dłuższej nieobecności i oszołomiły mnie te cudne fotki naprawdę super widać mega różnice w tym jak robisz zdjęcia a no i Dotka świetnie w parze z borderem :) co do tego że 3 klasa gimnazjum jest najłatwiejsza nie powiedziałabym w pierwszej wiadomo trzeba się przestawić po podstawówce itd w drugiej jest moim zdaniem najlepiej nie mówie pod względem trudności materiału bo to czy jest trudne to pojęcie względne dla jednego tak dla drugiego nie a w trzeciej na początku drugiego semestru trzeba równolegle ogarnąć i przygotowania do egzaminu i normalne oceny co nie jest takie proste ale to tylko moje zdanie ^^

Posted

Ja ogólnie miałam średnią zadowalającą mnie, a że w 1 gim się spuściłam, ogolnie nie chcialo mi sie tam isc:P to mialam juz 3.0 tewraz bede miec cos powyzej 3, chociaz szczerze mówiąc nie dołuje mnie to :roll:

Ola bardzo dziekuję :loveu: cieszę się że podobają Ci sie moje foty, bo wiem jak na początku to wyglądało, były ot poprostu pstrykami :) nadal chyba są, ale już lepszymi.

Należą mi się oklaski, bo ja znów mam zdjęcia, a bylo dzis słonce, i do tego filmik będzie :diabloti:

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
korki przełożone na jutro, więc jak nic mi nie wypadnie w niedziele,to przywiozę Ci pannę Dorcie na foty. :D chętna ? :D

Chętna chętna :cool1: i tak mysle czy targac tą sigme czy moze wziac malego heliosa :lol:
Natalia&Cody napisał(a):
JEEEEEEEEEEEEEEEST!!!! :D
Czekamy....:loveu:

Aleksandrossa napisał(a):
czekamy na zdjęcia :D

paulaa. napisał(a):
super, czekamy w takim razie :smile:

Dopiero zmontowałam film, a teraz czas na foty, więc zanim one, oglądajcie:)

[video=youtube;S8_vYqVFxp8]http://www.youtube.com/watch?v=S8_vYqVFxp8[/video]

Edited by westie_justa