Yuveza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='rashelek']Czyżby Helios? http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/helios/_DSC3345copy.jpg haha co o za poza? :D Aha :mdrmed: Jak juz mówiłam nie lubi zostawac jak robie foty i tu wlasnie juz szła wepchac mi sie prosto w obiektyw :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 A&L napisał(a):Przestań wstawiać zdjęcia w tej obróżce, bo się nie opanuję i zaraz ją kupię :loveu: grr :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):weź zrób fotki Dorce :D :) noł problem :grins: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 ale to ten przyjedziesz ?:loveu: użyczę Ci moje mini hopki do ćwiczeń z Dot :loveu: Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale to ten przyjedziesz ?:loveu: użyczę Ci moje mini hopki do ćwiczeń z Dot :loveu: Może prędzej spotkanko na Polach :grin: pamiętasz o niedzieli! Quote
A&L Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja wiem, ogrywasz się na mnie za nasz turkus? :evilbat: Przyjedź i Lenie zrobić zdjęcia, byle szybko, bo jak się wezmę za jej szatę, to nie będzie się nadawała do sesji :grins: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 westie_justa napisał(a):Może prędzej spotkanko na Polach :grin: pamiętasz o niedzieli! ta ta pamiętam.. i o sprawdzianie z biologii i ocena do 2 klasy.. i sama nie wiem co mam zrobić ! :( zresztą ja sama nie trafię.;) Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='A&L']Ja wiem, ogrywasz się na mnie za nasz turkus? :evilbat: Przyjedź i Lenie zrobić zdjęcia, byle szybko, bo jak się wezmę za jej szatę, to nie będzie się nadawała do sesji :grins: Warszawa stoi otworem :diabloti: [quote name='Aleksandra95']ta ta pamiętam.. i o sprawdzianie z biologii i ocena do 2 klasy.. i sama nie wiem co mam zrobić ! :( zresztą ja sama nie trafię.;) oj tam moja średnia też nie powala :lol: Quote
A&L Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Najważniejsze, żeby zdać, reszta to już tam kit ;) Chyba, że jest się w ostatniej klasie, to warto się podciągnąć :) Quote
cockermaister Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Aaaa Justyna skończ już z tą miętą :diabloti: bo przez twoje fotki ona jeszcze bardziej mnie kusi :evil_lol::diabloti: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/helios/_DSC3347copy.jpg mówiłam Ci już,że wielbię twego psa ?? :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Dobra zobaczę czy mnie rodzice puszczą bo ciągle gadają że Euro itp i że dużo obcokrajowców bla bla :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='A&L']Najważniejsze, żeby zdać, reszta to już tam kit ;) Chyba, że jest się w ostatniej klasie, to warto się podciągnąć :) No w podstwówce to bło fajnie 6 klasa 4,6 :D teraz... hmm 3,14? :roll: [quote name='cockermaister']Aaaa Justyna skończ już z tą miętą :diabloti: bo przez twoje fotki ona jeszcze bardziej mnie kusi :evil_lol::diabloti: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/helios/_DSC3347copy.jpg mówiłam Ci już,że wielbię twego psa ?? :evil_lol::loveu::loveu: Ojj obawiam się że na razie mięta konca miec nie będzie, a juz na pewno nie w niedziele :diabloti: Tą lamę? :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Dobra zobaczę czy mnie rodzice puszczą bo ciągle gadają że Euro itp i że dużo obcokrajowców bla bla :evil_lol: Mi tez tak gadali, ale w neidziele to mnie zawiozą :P Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='A&L']Taaa, poczekaj aż pójdziesz na studia :D ojsz cicho :P Quote
Culineo Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 3 gimnazjum jest najłatwiejsza moim zdaniem z tego całego gimnazjum :D Quote
Molowe Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 wpadłam po dłuższej nieobecności i oszołomiły mnie te cudne fotki naprawdę super widać mega różnice w tym jak robisz zdjęcia a no i Dotka świetnie w parze z borderem :) co do tego że 3 klasa gimnazjum jest najłatwiejsza nie powiedziałabym w pierwszej wiadomo trzeba się przestawić po podstawówce itd w drugiej jest moim zdaniem najlepiej nie mówie pod względem trudności materiału bo to czy jest trudne to pojęcie względne dla jednego tak dla drugiego nie a w trzeciej na początku drugiego semestru trzeba równolegle ogarnąć i przygotowania do egzaminu i normalne oceny co nie jest takie proste ale to tylko moje zdanie ^^ Quote
Yuveza Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Ja ogólnie miałam średnią zadowalającą mnie, a że w 1 gim się spuściłam, ogolnie nie chcialo mi sie tam isc:P to mialam juz 3.0 tewraz bede miec cos powyzej 3, chociaz szczerze mówiąc nie dołuje mnie to :roll: Ola bardzo dziekuję :loveu: cieszę się że podobają Ci sie moje foty, bo wiem jak na początku to wyglądało, były ot poprostu pstrykami :) nadal chyba są, ale już lepszymi. Należą mi się oklaski, bo ja znów mam zdjęcia, a bylo dzis słonce, i do tego filmik będzie :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 JEEEEEEEEEEEEEEEST!!!! :D Czekamy....:loveu: Quote
Aleksa. Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 korki przełożone na jutro, więc jak nic mi nie wypadnie w niedziele,to przywiozę Ci pannę Dorcie na foty. :D chętna ? :D Quote
Yuveza Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 (edited) Aleksandra95 napisał(a):korki przełożone na jutro, więc jak nic mi nie wypadnie w niedziele,to przywiozę Ci pannę Dorcie na foty. :D chętna ? :D Chętna chętna :cool1: i tak mysle czy targac tą sigme czy moze wziac malego heliosa :lol: Natalia&Cody napisał(a):JEEEEEEEEEEEEEEEST!!!! :D Czekamy....:loveu: Aleksandrossa napisał(a):czekamy na zdjęcia :D paulaa. napisał(a):super, czekamy w takim razie :smile: Dopiero zmontowałam film, a teraz czas na foty, więc zanim one, oglądajcie:) [video=youtube;S8_vYqVFxp8]http://www.youtube.com/watch?v=S8_vYqVFxp8[/video] Edited June 15, 2012 by westie_justa Quote
wikikoniki Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 chyba też zacznę tym sposobem uczyć vaultów ;) a wskakiwanie na plecy też super, chyba też wypróbujemy :lol: Quote
Illusion Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dzielny terrierek :). Ja chyba jednak rezygnuję w ten weekend z PM :(. Quote
Recommended Posts