Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HexaWHWT']No ale nie wiem czy mój pies będzie w stanie się zatrzymać podczas spaceru :P
a w domu np takie Twoje ,,studyjne" jak wychodzą heliosem?
Ja czasem kaze jej zostawac, ale ona nie lubi;) a studyjne tak :)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='westie_justa']Ja czasem kaze jej zostawac, ale ona nie lubi;) a studyjne tak :)

Moja zostaje, haha ;P bo wie, że jak pójdzie to usłyszy ,,BUUUUUU" i będzie musiała robić to od nowa :D haha. Idę do mamy! :P

Posted

Ja mam na razie jedną furkidzową i wydaje mi się bardzo dobra jakościowo. Zobaczymy co się później okaże.
Kurde nie rozumiem tego szału na Rogzy, mnie żaden z ich wzorów nie powala przeciwieństwie do furkidza. Cena w ogóle z d*** za przeproszeniem i żadnych ciekawych wzorów według mnie.
Kurde też kupię tą miętę i tą ostro różową, ale to później, bo dzisiaj zamówiłam sprzęt do trymowania :evil_lol: Poza tym jeszcze jedna z furkidz jest w drodze tą Flower Power mamy ze 2 tygodnie i jak będę w takim tempie kupować jej obroże, to będę musiała swoje rzeczy z szaf gdzieś przenieść, bo Leny obroże zajmą moje szafy haha :D

Posted

A&L napisał(a):
Ja mam na razie jedną furkidzową i wydaje mi się bardzo dobra jakościowo. Zobaczymy co się później okaże.
Kurde nie rozumiem tego szału na Rogzy, mnie żaden z ich wzorów nie powala przeciwieństwie do furkidza. Cena w ogóle z d*** za przeproszeniem i żadnych ciekawych wzorów według mnie.
Kurde też kupię tą miętę i tą ostro różową, ale to później, bo dzisiaj zamówiłam sprzęt do trymowania :evil_lol: Poza tym jeszcze jedna z furkidz jest w drodze tą Flower Power mamy ze 2 tygodnie i jak będę w takim tempie kupować jej obroże, to będę musiała swoje rzeczy z szaf gdzieś przenieść, bo Leny obroże zajmą moje szafy haha :D

Jaki szał na tą mięte :D też niedługo będę ją miała :loveu:
a co do rogzów, zgodzę się. Mam jeden zestaw, co prawda wytrzymałe są ale schodzę z nich. Maniaczka obroży, widzę :cool3:

Posted

Piękna jest ta mięta, szczególnie na łańcuszku :loveu: Spróbuję wytrzymać chociaż ze 2 tygodnie i kupię miętę i róż. Wszystkie westy z dogo będą chodzić w mięcie przez Justynę :evil_lol:
Niestety wpadłam w nałóg obróżkowy :mdleje: A pomyśleć, że na początku w ogóle mnie to nie "kręciło". No i fakt, że na westowej szyjce tak ładnie się obróżki prezentują :loveu: Ale ja, jak to każdy nałogowiec tłumaczę sobię mój nałóg. Uważam, że jak kupię drugiego psa, to chociaż obróżek nie będę musiałą kupować :grins: Nieźle sobie wymyśliłam, co? :eviltong:

Posted

Culineo napisał(a):
a jakiego ty masz tego heliosa ? :)

M42 58mm ;)
A&L napisał(a):

Zazdroszczę Ci:P ja jestem obrożoholiczką bardziej duchowo niz materialnie, bo pieniądze znikąd mi się nie pojawiają a szkoda :P
Ja jak bede miec kase to wezme może red summer o ile jeszcze będzie, bo nie mamy takich kolorków:) A miętę to już po porstu musiałam! mój ulubiony kolor, i miałabym się gapić tylko jak masa dogomaniaków już je ma! :evil_lol:
HexaWHWT napisał(a):
Jaki szał na tą mięte :D też niedługo będę ją miała :loveu:
a co do rogzów, zgodzę się. Mam jeden zestaw, co prawda wytrzymałe są ale schodzę z nich. Maniaczka obroży, widzę :cool3:

Ja się skuszę na ostry róż ale już z tasiemką, no i za jakiś czas:)
Dla mnie rogz zawsze kojarzył się z wysoką ceną, podobają mi się niektóre wzorki np viva rogz, ale jak już to uzywke bym kupiła:) a kupowania jendolitych rogzów to juz nie pojmę, bo kompletnie się to moim zdaniem nie oplaca:P

Posted

Ja to mam tak, że staram się nie wchodzić na te obróżkowe strony, a jak już wejdę i przeanalizuję swoją sytuację to stwierdzam, iż:
1. Przecież mój pies musi ładnie wyglądać, w końcu to dama,
2. Jak wydam na obróżkę raz na 2 tygodnie (powiedzmy) 35 zł, to nic się nie stanie, w końcu to nie majątek,
3. No bo te obróżki takie ładne :loveu:
4. Kurde a jak jej teraz nie zamówię, to pewnie później nie będzie tego wzoru i co ja wtedy zrobię :hmmmm: Nie, najrozważniej będzie kupić ją od razu,
itd. itp. :D
Poza tym jest jeszcze jeden czynnik. Zazwyczaj sporo wydawałam na karmę i wtedy nie kupowałam tyle obróżek, a teraz mamy zapas karmy gdzieś do października, więc nie muszę się o to martwić i nadrabiam obróżkami :D Teraz chociaż zrobiłam pożyteczną rzecz, bo kupiłam trymer, degażówki i paluszki trymerskie, bo postanowiłam sama Lenkę trymować (swoją drogą jaki masz trymer?)
Ale tak serio to muszę się kurde ogarnąć z tymi obrożami, bo jest źle. Kupię tą miętę, róż, może ze 2 furkidzy i MUSZĘ zrobić przerwę, bo ciężko to widzę... :P

Posted

A&L napisał(a):
Uważam, że jak kupię drugiego psa, to chociaż obróżek nie będę musiałą kupować :grins: Nieźle sobie wymyśliłam, co? :eviltong:

Ha i tu się mylisz bo jak dojdzie drugi pies to będziesz chciała żeby miały dopasowane komplety i dopiero będziesz kombinowała...że tak powiem znam z autopsji :P Ja tam na rogzy nie narzekam, uważam że są dobre jakościowo. Każdy rogz u nas się trzyma za to inne, albo pękły na nicie albo taśma wyblakła, zniszczyła się... ostatnio młody pogryzł naszą Alexikową kwiatkową ulubioną ...wielka strata :(
Mięta cudna na białym wygląda bosko

Posted

Wiem Ewelina, jestem tego świadoma, że jak dojdzie drugi pies to ilość obróżek pewnie wzrośnie dwukrotnie :D Ja sobie po prostu szukam jakiś głupich tłumaczeń :evil_lol:
(P.S. Nie wiem czy czytałaś, ale zamówiłam sprzęt :razz:)

Posted

westie_justa napisał(a):
Zazdroszczę Ci:P ja jestem obrożoholiczką bardziej duchowo niz materialnie, bo pieniądze znikąd mi się nie pojawiają a szkoda :P

Łączymy się w bólu :loveu:
Ja już podjęłam męską decyzję, jak się pojawi jakaś kasa to kupuję ostry róż na łańcuszku. Chyba, że pojawią się jakieś nowe tasiemki :evil_lol:

Posted

A&L napisał(a):
Piękna jest ta mięta, szczególnie na łańcuszku :loveu: Spróbuję wytrzymać chociaż ze 2 tygodnie i kupię miętę i róż. Wszystkie westy z dogo będą chodzić w mięcie przez Justynę :evil_lol:
Niestety wpadłam w nałóg obróżkowy :mdleje: A pomyśleć, że na początku w ogóle mnie to nie "kręciło". No i fakt, że na westowej szyjce tak ładnie się obróżki prezentują :loveu: Ale ja, jak to każdy nałogowiec tłumaczę sobię mój nałóg. Uważam, że jak kupię drugiego psa, to chociaż obróżek nie będę musiałą kupować :grins: Nieźle sobie wymyśliłam, co? :eviltong:

Akurat przez zamówieniem szelek miętowych nie wiedziałam, że Justa zamówiła taką obrożę :P haha, no ale masz rację, a Twój tok myslenia jest jak najbardziej ok :D

Posted

rashelek napisał(a):
Łączymy się w bólu :loveu:
Ja już podjęłam męską decyzję, jak się pojawi jakaś kasa to kupuję ostry róż na łańcuszku. Chyba, że pojawią się jakieś nowe tasiemki :evil_lol:

haha zacna decyzja :diabloti:
HexaWHWT napisał(a):
Akurat przez zamówieniem szelek miętowych nie wiedziałam, że Justa zamówiła taką obrożę :P haha, no ale masz rację, a Twój tok myslenia jest jak najbardziej ok :D

Wiedziałaś, przecież mówiłam Ci;)

Hmm tak mysle brac aparat na spacer czy nie :hmmmm: od razu mowię że nima słońca.

Posted

westie_justa napisał(a):

Wiedziałaś, przecież mówiłam Ci;)

Hmm tak mysle brac aparat na spacer czy nie :hmmmm: od razu mowię że nima słońca.

po tym jak zdeklarowałam się na mięte, ale owszem wszystko działo się w jednej rozmowie na gg ;P ale to mało istotne :)

mam nadzieję, że apcia wzięłaś :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='A&L']Bierz! ;) znaaakiii

mam nadzieję, że apcia wzięłaś :evil_lol:

wzięlam ,ale po kilku zdjęciach padł akumulator :grin:

Edited by westie_justa
Posted

Marta_Ares napisał(a):
bardzo jej pasuje ta mięta :loveu: :loveu:

jak piłka się sprawuje??

Piłka jest świetna, nawet dzisiaj się nakręciła i robiła wysoki z kolana !:mdrmed: nakręca sie na nią, super sie odbija, toczy jest miękka i lekka dla nas idealna!:loveu: