Aleksa. Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 aa odkąd Marta wstawiła obroże w tym kolorze podobała mi się.:) Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='wikikoniki']kocham ją ! :loveu: wbrew pozorom, ja też :diabloti: [quote name='Aleksandra95']aa odkąd Marta wstawiła obroże w tym kolorze podobała mi się.:) Haha jakżeby mogła mi sie nie podobać :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 mięta modna w tym roku :diabloti: ja mam miętowe spodnie, jak Ci się znudzi i będziesz sprzedawać to daj znać :evil_lol: mi by się jeszcze łosoś podobał Quote
Lucky. Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 aż miło ogląda się teraz zdjęcia twoje :D mnie też kusi ta mięta, zieleń i róż. ale nie wiem czy mięta by mi do Megi pasowała :D Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='wikikoniki']mięta modna w tym roku :diabloti: ja mam miętowe spodnie, jak Ci się znudzi i będziesz sprzedawać to daj znać :evil_lol: mi by się jeszcze łosoś podobał Nie wiem nie znam się na modzie :diabloti: za to wiem że kocham te kolory :p Ojj nie doczekanie :P [quote name='Lucky.']aż miło ogląda się teraz zdjęcia twoje :D mnie też kusi ta mięta, zieleń i róż. ale nie wiem czy mięta by mi do Megi pasowała :D Dziękuję miło mi :) sigma się sprawdza :P Hmm do Mini na pewno będzie super:) a do Megi to moze ostry roz? Quote
Natalia&Cody Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ale megaaśna obroża :loveu: :loveu: :loveu: Skąd Wy bierzecie takie fajne piłki? :D Quote
rashelek Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=dsc3249s.jpg&res=landing haha potfurrrr :loveu: Super jej pasuje ta mięta :D Ja sobie wczoraj ufundowałam lakier do paznokci w podobnym kolorze :diabloti: Jak się łańcuszek sprawdza? Bo wygląda elegancko :loveu: Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Ale megaaśna obroża :loveu: :loveu: :loveu: Skąd Wy bierzecie takie fajne piłki? :D Piłka też od dogstyle;) dla uściślenia to Hilton funny :p [quote name='rashelek']http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=dsc3249s.jpg&res=landing haha potfurrrr :loveu: Super jej pasuje ta mięta :D Ja sobie wczoraj ufundowałam lakier do paznokci w podobnym kolorze :diabloti: Jak się łańcuszek sprawdza? Bo wygląda elegancko :loveu: tak:lol: Łańcuszek jest świetny i tak jak sobie wyobrazałam ładnie wygląda, i wygodny tez jest;) Quote
rashelek Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Właśnie z wyglądu łańcuszki mi się strasznie podobają, znacznie bardziej niż zaciski :D Zastanawiam się tylko, czy nie szarpią sierści przy ciągnięciu. Jutro mam w planach pozbawić Miki firanki, cieszysz się? :diabloti: http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=dsc3246lt.jpg&res=landing sama słooodycz! Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 łańcuszek nie szarpie sierści :) ja też kocham Dotaskę, łasi się jak kot do głaskania :loveu::evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 (edited) [quote name='rashelek']Właśnie z wyglądu łańcuszki mi się strasznie podobają, znacznie bardziej niż zaciski :D Zastanawiam się tylko, czy nie szarpią sierści przy ciągnięciu. Jutro mam w planach pozbawić Miki firanki, cieszysz się? :diabloti: http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=dsc3246lt.jpg&res=landing sama słooodycz! No ładnie wygląda i ladnie lezyk, lepiej niz zatrzask wlasnie;) wydaje mi się że nie, chociaz Dota ma krótkie wlosy wiec niema cos się plątać;) ale raczej przy Mikowej nie powinna;) Cieszę :lol: [quote name='motyleqq']łańcuszek nie szarpie sierści :) ja też kocham Dotaskę, łasi się jak kot do głaskania :loveu::evil_lol: Grrr łaszenie :diabloti: Edited June 12, 2012 by westie_justa Quote
motyleqq Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 westie_justa napisał(a): Grrr łaszenie :diabloti: to jest fajoskie :lol: Quote
A&L Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No tak, teraz w modzie obróżka + pies gratis :evil_lol: Bardzo ładna ta mięta, my czekamy teraz na nasz turkus, a później chyba skuszę się na nowość furkidzową - <3 Ja zbankrutuje :mdleje: Quote
Yuveza Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='motyleqq']to jest fajoskie :lol: bardzo :eviltong: [quote name='A&L']No tak, teraz w modzie obróżka + pies gratis :evil_lol: Bardzo ładna ta mięta, my czekamy teraz na nasz turkus, a później chyba skuszę się na nowość furkidzową - <3 Ja zbankrutuje :mdleje: :lol: No ja sie zbieram i zbieram do tego furkidza, ale teraz znów niema tej ktorej chciałam :lol: Quote
Evelynkaa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Przepiękna obróżka to ja jeszcze raz proszę o dane do sprzedawcy cenę i jaką masz szerokość? łańcuszki są świetne ja też bardzo polecam. Quote
A&L Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ja mam same zatrzaski i teraz przerzucę się na łańcuszki/półzaciski i sprawdzę co dla nas najlepsze :) Kurde bardzo ładna ta mięta z łańcuszkiem... I róż ten oczoje**y też super z tego rodzaju... :mdleje: Quote
cockermaister Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nie no Justyna okropna jesteś :diabloti: :evil_lol:przez ciebie bardzo spodobała mi się ta mięta ...:evil_lol::placz:bardzo do Dotki pasuje ten kolorek :loveu::loveu: a jaka to szerokość ?? ja też mam w planach pozbawić Lu firaneczek :diabloti: Quote
kaskaSz Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 rzeczywiście genialna ta obroża! choć Foxi z łańcuszków łeb wyciąga i wolę zatrzaski. Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mięęęęęęęęęęęęęta! :loveu::loveu::loveu::loveu: pasuje jej, zacnie. *.* Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Evelynkaa']Przepiękna obróżka to ja jeszcze raz proszę o dane do sprzedawcy cenę i jaką masz szerokość? łańcuszki są świetne ja też bardzo polecam. Dogstyle, na allegro najlepiej zobaczyć ich tasmy, tasiemki itd, forumowa Marta_Ares:) nasza to 2,5cm bo tylko taka jest mieta, moze będą nowe szerokości. [quote name='A&L']Ja mam same zatrzaski i teraz przerzucę się na łańcuszki/półzaciski i sprawdzę co dla nas najlepsze :) Kurde bardzo ładna ta mięta z łańcuszkiem... I róż ten oczoje**y też super z tego rodzaju... :mdleje: no o te nowe kolorki :loveu: [quote name='cockermaister']Nie no Justyna okropna jesteś :diabloti: :evil_lol:przez ciebie bardzo spodobała mi się ta mięta ...:evil_lol::placz:bardzo do Dotki pasuje ten kolorek :loveu::loveu: a jaka to szerokość ?? ja też mam w planach pozbawić Lu firaneczek :diabloti: kupuj a nie jęczysz :P 2,5 cm [quote name='kaskaSz']rzeczywiście genialna ta obroża! choć Foxi z łańcuszków łeb wyciąga i wolę zatrzaski. :) u nas niema problemow. [quote name='HexaWHWT']Mięęęęęęęęęęęęęta! :loveu::loveu::loveu::loveu: pasuje jej, zacnie. *.* zacnie zacnie :cool3: Quote
cockermaister Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a): kupuj a nie jęczysz :P nie mogę :placz: Furkidz w drodze... :diabloti::loveu: Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 cockermaister napisał(a):nie mogę :placz: Furkidz w drodze... :diabloti::loveu: też chcę firkidza ale się jakos zebrac nie mogę, no i chciałam słonie a widze że już niema........ Quote
Natalia&Cody Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a):też chcę firkidza ale się jakos zebrac nie mogę, no i chciałam słonie a widze że już niema........ hihihi, a my mamy słonie i teraz zbieram na prosiaki! :D Quote
Recommended Posts