Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wikikoniki']kocham ją ! :loveu:
wbrew pozorom, ja też :diabloti:
[quote name='Aleksandra95']aa odkąd Marta wstawiła obroże w tym kolorze podobała mi się.:)
Haha jakżeby mogła mi sie nie podobać :evil_lol:

Posted

[quote name='wikikoniki']mięta modna w tym roku :diabloti:
ja mam miętowe spodnie, jak Ci się znudzi i będziesz sprzedawać to daj znać :evil_lol:

mi by się jeszcze łosoś podobał
Nie wiem nie znam się na modzie :diabloti: za to wiem że kocham te kolory :p
Ojj nie doczekanie :P
[quote name='Lucky.']aż miło ogląda się teraz zdjęcia twoje :D
mnie też kusi ta mięta, zieleń i róż. ale nie wiem czy mięta by mi do Megi pasowała :D
Dziękuję miło mi :) sigma się sprawdza :P
Hmm do Mini na pewno będzie super:) a do Megi to moze ostry roz?

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Ale megaaśna obroża :loveu: :loveu: :loveu:
Skąd Wy bierzecie takie fajne piłki? :D
Piłka też od dogstyle;) dla uściślenia to Hilton funny
:p
[quote name='rashelek']http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=dsc3249s.jpg&res=landing haha potfurrrr :loveu:
Super jej pasuje ta mięta :D Ja sobie wczoraj ufundowałam lakier do paznokci w podobnym kolorze :diabloti:
Jak się łańcuszek sprawdza? Bo wygląda elegancko :loveu:
tak:lol:
Łańcuszek jest świetny i tak jak sobie wyobrazałam ładnie wygląda, i wygodny tez jest;)

Posted (edited)

[quote name='rashelek']Właśnie z wyglądu łańcuszki mi się strasznie podobają, znacznie bardziej niż zaciski :D Zastanawiam się tylko, czy nie szarpią sierści przy ciągnięciu.
Jutro mam w planach pozbawić Miki firanki, cieszysz się? :diabloti:
http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=dsc3246lt.jpg&res=landing sama słooodycz!
No ładnie wygląda i ladnie lezyk, lepiej niz zatrzask wlasnie;) wydaje mi się że nie, chociaz Dota ma krótkie wlosy wiec niema cos się plątać;) ale raczej przy Mikowej nie powinna;)

Cieszę :lol:
[quote name='motyleqq']łańcuszek nie szarpie sierści :)

ja też kocham Dotaskę, łasi się jak kot do głaskania :loveu::evil_lol:
Grrr łaszenie :diabloti:

Edited by westie_justa
Posted

No tak, teraz w modzie obróżka + pies gratis :evil_lol:
Bardzo ładna ta mięta, my czekamy teraz na nasz turkus, a później chyba skuszę się na nowość furkidzową - <3 Ja zbankrutuje :mdleje:

Posted

[quote name='motyleqq']to jest fajoskie :lol:
bardzo :eviltong:
[quote name='A&L']No tak, teraz w modzie obróżka + pies gratis :evil_lol:
Bardzo ładna ta mięta, my czekamy teraz na nasz turkus, a później chyba skuszę się na nowość furkidzową - <3 Ja zbankrutuje :mdleje:
:lol:
No ja sie zbieram i zbieram do tego furkidza, ale teraz znów niema tej ktorej chciałam :lol:

Posted

Ja mam same zatrzaski i teraz przerzucę się na łańcuszki/półzaciski i sprawdzę co dla nas najlepsze :)
Kurde bardzo ładna ta mięta z łańcuszkiem... I róż ten oczoje**y też super z tego rodzaju... :mdleje:

Posted

Nie no Justyna okropna jesteś :diabloti: :evil_lol:przez ciebie bardzo spodobała mi się ta mięta ...:evil_lol::placz:bardzo do Dotki pasuje ten kolorek :loveu::loveu:

a jaka to szerokość ??

ja też mam w planach pozbawić Lu firaneczek :diabloti:

Posted

[quote name='Evelynkaa']Przepiękna obróżka to ja jeszcze raz proszę o dane do sprzedawcy cenę i jaką masz szerokość?
łańcuszki są świetne ja też bardzo polecam.
Dogstyle, na allegro najlepiej zobaczyć ich tasmy, tasiemki itd, forumowa Marta_Ares:)
nasza to 2,5cm bo tylko taka jest mieta, moze będą nowe szerokości.
[quote name='A&L']Ja mam same zatrzaski i teraz przerzucę się na łańcuszki/półzaciski i sprawdzę co dla nas najlepsze :)
Kurde bardzo ładna ta mięta z łańcuszkiem... I róż ten oczoje**y też super z tego rodzaju... :mdleje:
no o te nowe kolorki :loveu:
[quote name='cockermaister']Nie no Justyna okropna jesteś :diabloti: :evil_lol:przez ciebie bardzo spodobała mi się ta mięta ...:evil_lol::placz:bardzo do Dotki pasuje ten kolorek :loveu::loveu:

a jaka to szerokość ??

ja też mam w planach pozbawić Lu firaneczek :diabloti:
kupuj a nie jęczysz :P
2,5 cm
[quote name='kaskaSz']rzeczywiście genialna ta obroża! choć Foxi z łańcuszków łeb wyciąga i wolę zatrzaski.
:) u nas niema problemow.
[quote name='HexaWHWT']Mięęęęęęęęęęęęęta! :loveu::loveu::loveu::loveu:

pasuje jej, zacnie. *.*
zacnie zacnie :cool3:

Posted

cockermaister napisał(a):
nie mogę :placz: Furkidz w drodze... :diabloti::loveu:

też chcę firkidza ale się jakos zebrac nie mogę, no i chciałam słonie a widze że już niema........