Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Dzięki!!! :D
Teraz to ja już nie wiem czego mam go nauczyć. Miałam w planach krok hiszpański, zwykłego vaulta, trupa i wskakiwanie na stopy(to mi pewnie zajmie najwięcej czasu, więc tego będę go uczyła w między czasie). Oj za dużo tych wszystkich fajnych sztuczek. Jeszcze podoba mi się chodzenia na tylnych łapach, bo na przednich jakoś sobie go nie wyobrażam(chociaż może kiedyś....), kulenie, wstydzenie i było tam jeszcze parę rzeczy :eviltong:

ucz wszystkiego, byleby po kolei ;)

http://desmond.imageshack.us/Himg407/scaled.php?server=407&filename=dsc3062copy.jpg&res=landing

bołdeł :loveu:

Posted

Bardzo fajnie Wam idzie truposzczak :) Ja bym z nią jeszcze trochę poćwiczyła samej pozycji, aby sama ją wykonywała, a nie żebyś Ty ją ustawiała no i jeszcze troszeczkę popracowałabym nad tym bezwładem, bo gdy ją podnosisz wydaje się być trochę spięta :)

Posted

[quote name='Merenwen']My się ze wskakiwaniem na stopy męczymy już dłuuuuuuugo :shake:. Ale jest progres, także może coś z tego będzie :evil_lol:.
U nas chyba nic z tego :lol:
[quote name='Kashdog']Bardzo fajnie Wam idzie truposzczak :) Ja bym z nią jeszcze trochę poćwiczyła samej pozycji, aby sama ją wykonywała, a nie żebyś Ty ją ustawiała no i jeszcze troszeczkę popracowałabym nad tym bezwładem, bo gdy ją podnosisz wydaje się być trochę spięta :)
No własnie też tak mi się wydaje :hmmmm: okey pocwiczymy:) moze to też dlatego że bylo na panelach normalnie robimy to na łóżku.

:p

Posted

[quote name='HexaWHWT']Ile foooci. Cieszę się, że Dociak też się znalazł na zdjęciach :P bo ja za nią tęskniłam w trakcie pokazu zdjęć z zoo :D
Bedzie jeszcze Docia..;)

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Ja też już bym w końcu chciała mieć taką parkę :loveu: :D
Super zdjęcia :D
E Ty to zaraz będziesz miała :P
:)

Posted

HexaWHWT napisał(a):
i dobrze, niech się wyszaleje. :P

:mdrmed:
motyleqq napisał(a):
czy Magic ukradł piłke Dotce?:D

Tak bo on się umie bawić :eviltong: ale jaka czysta teraz jest:P

Posted

westie_justa napisał(a):
:mdrmed:

Tak bo on się umie bawić :eviltong: ale jaka czysta teraz jest:P

Haha, nie ma to jak zabieranie sobie piłek. Wiem coś o tym, bo często jest o to kłótnia pomiędzy Hexą, a bokserem babci :P