Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Collie napisał(a):
Doti to prawie jak kot na tym drzewie :D Widać , że w zimie czuje się świetnie

Tak, koci dryg!
Yorkomanka napisał(a):
to ja mam teraz 2 pytanka:p
1. Czym jest ocieplany ten kombinezon?
2. Można wybrać wersje bez kapturka?
Dotka w nim ślicznie wygląda:loveu:

kombinezon jest ocieplany polarkiem, takim misiem;) a jak poprosisz bez kapturka to uszyje bez;)
A i dziękujemy:D

Guest papillonek
Posted

śliczny kombinezon Dotka zresztą też :D
I ten las hmmm..pozazdrościć!

Guest papillonek
Posted

Ale masz blisko do Wa-wy ,a tm jest dużo torów ;)

Posted

Fotki dzisiaj też będą, ale muszę się pochwalić że Dotka już mniej więcej miesiąc nie zjadła ani suchego ani puszki z marketu!:multi:
pierwsza dobra karma to pro plan i puszka Carno, niedawno skończył mi się pro plan i kupiłam 0,5 kg Royala mini dla wybrednych, ale Pro Plan chyba bardziej jej smakował;) a puszki.. to już w ogóle, jedna puszka 400g starcza Dotce na 3 dni więc co taki czas kupowałam z przerwami jak miała gotowane, i jak jeszcze niedawno było Pedigree, Pedigre, Pedigree (fuu) to teraz daje jej Carno! Akurat jak wracam ze szkoły, i wychodzę z pociągu to przy torach mam mały, sklep zoologiczny, i odtąd jak kupiłam tam pierwszy raz puszkę Carno (po tym jak skończyła się ta kupiona w Wa-wie) kupuję tam cały czas, że chyba babka to już mnie pamięta, jak co 3 dni przychodzę, kosztuję tam 5,50, czyli 1,60 więcej niż Pedigree, a ma 94%! więcej mięsa, jestem strasznie zadowolona, a Dotusi to tak smakuję, że aż jej się uszy trzęsą:D Zawsze jak dawałam jej puszkę to albo nie dokończała albo wcale nie jadła, wołałam ja na obiad a ona czasem nawet przyjść nie chciała, a teraz jak je te Carno to jest inny pies, ostatnio kupiłam jej smak ryby ze szpinakiem (w turkusowym opakowaniu) to jak jej nakładałam do miski w kuchni to cały czas siedziała i czekała na swój obiadek a nigdy nie czekała na puszkę, a jak już szłam jej postawić miskę z obiadem to skakała, cieszyła się i bez zastanowienia wciągnęła cały obiadek wylizując miseczkę do czysta że aż się w pokoju znalazła:evil_lol: z suchym też tak czasami było, ale RC jej tak sobie smakuję zawsze nie dojada, zanim jeszcze kupię Brita, to skończy mi się RC i nie wiem co kupić? zastanawiałam się nad Joserą, bo chyba nie jest droga...

Posted

no fakt że już Dotka trochę ich nałapała, jak krótka sierść była to od razu było widać, a normalnie to i tak co jakiś czas szczególnie w lato aplikuję jej Fip rex przeciw kleszczom i jest spokój, bo kiedyś już zdarzyła nam się niemiła sytuacja...

Posted

Piękna ta Twoja Doti , bosko wygląda w różowym kombinezonie, pasuje do niej taki odcień różu chyba nawet bardziej niż ten jasny np. na szelkach. Czarnemu pieskowi do pyszczka w czerwonym;) , przypomina mi on moją
Fifi ( jej matka też jest spanielkiem)

Posted

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Przed chwilą Lady Doti zażywała relaksacyjnej, odprężającej kąpieli z masażem i czesaniem, pełen Luksus,..

[/FONT]