Yuveza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='kaskaSz']http://img607.imageshack.us/img607/4894/nieg011.jpg tutaj to z pyszczka idenetyczna jak mój Foxi wyszła. Faktycznie:D [quote name='Evelynkaa']http://img714.imageshack.us/img714/6462/nieg058.jpg Super fotka w ogóle super foteczki :D Kombinezon extra i ten kolor :D musisz koniecznie zrobić foteczkę jak będzie słoneczko bo będzie widać kolor dokładnie :D Dziękujemy:D Quote
Qeeriefire Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Doti to prawie jak kot na tym drzewie :D Widać , że w zimie czuje się świetnie Quote
Yorkomanka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 to ja mam teraz 2 pytanka:p 1. Czym jest ocieplany ten kombinezon? 2. Można wybrać wersje bez kapturka? Dotka w nim ślicznie wygląda:loveu: Quote
Yuveza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Collie napisał(a):Doti to prawie jak kot na tym drzewie :D Widać , że w zimie czuje się świetnie Tak, koci dryg! Yorkomanka napisał(a):to ja mam teraz 2 pytanka:p 1. Czym jest ocieplany ten kombinezon? 2. Można wybrać wersje bez kapturka? Dotka w nim ślicznie wygląda:loveu: kombinezon jest ocieplany polarkiem, takim misiem;) a jak poprosisz bez kapturka to uszyje bez;) A i dziękujemy:D Quote
Guest papillonek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 śliczny kombinezon Dotka zresztą też :D I ten las hmmm..pozazdrościć! Quote
Yuveza Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Dziękujemy:D a las... wiesz na pola też bym sobie chętnie poszła;) bo miejsca na tor agility nie mam nigdzie:-( Quote
Guest papillonek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ale masz blisko do Wa-wy ,a tm jest dużo torów ;) Quote
Yuveza Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 no z tym to fakt, ale tak do klubo to na wiosnę gdzieś;) Quote
Yuveza Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Fotki dzisiaj też będą, ale muszę się pochwalić że Dotka już mniej więcej miesiąc nie zjadła ani suchego ani puszki z marketu!:multi: pierwsza dobra karma to pro plan i puszka Carno, niedawno skończył mi się pro plan i kupiłam 0,5 kg Royala mini dla wybrednych, ale Pro Plan chyba bardziej jej smakował;) a puszki.. to już w ogóle, jedna puszka 400g starcza Dotce na 3 dni więc co taki czas kupowałam z przerwami jak miała gotowane, i jak jeszcze niedawno było Pedigree, Pedigre, Pedigree (fuu) to teraz daje jej Carno! Akurat jak wracam ze szkoły, i wychodzę z pociągu to przy torach mam mały, sklep zoologiczny, i odtąd jak kupiłam tam pierwszy raz puszkę Carno (po tym jak skończyła się ta kupiona w Wa-wie) kupuję tam cały czas, że chyba babka to już mnie pamięta, jak co 3 dni przychodzę, kosztuję tam 5,50, czyli 1,60 więcej niż Pedigree, a ma 94%! więcej mięsa, jestem strasznie zadowolona, a Dotusi to tak smakuję, że aż jej się uszy trzęsą:D Zawsze jak dawałam jej puszkę to albo nie dokończała albo wcale nie jadła, wołałam ja na obiad a ona czasem nawet przyjść nie chciała, a teraz jak je te Carno to jest inny pies, ostatnio kupiłam jej smak ryby ze szpinakiem (w turkusowym opakowaniu) to jak jej nakładałam do miski w kuchni to cały czas siedziała i czekała na swój obiadek a nigdy nie czekała na puszkę, a jak już szłam jej postawić miskę z obiadem to skakała, cieszyła się i bez zastanowienia wciągnęła cały obiadek wylizując miseczkę do czysta że aż się w pokoju znalazła:evil_lol: z suchym też tak czasami było, ale RC jej tak sobie smakuję zawsze nie dojada, zanim jeszcze kupię Brita, to skończy mi się RC i nie wiem co kupić? zastanawiałam się nad Joserą, bo chyba nie jest droga... Quote
Pieseczkowo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Postaraj się unormować karmy by nie zmieniać jej ciągle na inną. Wybierz jedną i tę podawaj :) Quote
Yuveza Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Jak obiecałam są zdjęcia, dzisiejszy spacerek do lasu. Niuch, niuch [/FONT] Quote
Yuveza Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]I znowu na tych samych drzewkach A to już inne drzewko, w jeszcze większej głębi lasu.. Czuprynka od góry:) [/FONT] Quote
kaskaSz Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Fajnie mieć taki las obok siebie, ja to do lasów nie chadzam bo się boję :P A latem tam chodzicie czy nie? Quote
Yuveza Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 A latem to oczywiście!:D wyprawy są takie że niema nas ze 4 godziny, albo idziemy nad rzekę Świder i tam siedzimy ze 3h;) Quote
Yuveza Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 no fakt że już Dotka trochę ich nałapała, jak krótka sierść była to od razu było widać, a normalnie to i tak co jakiś czas szczególnie w lato aplikuję jej Fip rex przeciw kleszczom i jest spokój, bo kiedyś już zdarzyła nam się niemiła sytuacja... Quote
Kasi i Lena Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Piękna ta Twoja Doti , bosko wygląda w różowym kombinezonie, pasuje do niej taki odcień różu chyba nawet bardziej niż ten jasny np. na szelkach. Czarnemu pieskowi do pyszczka w czerwonym;) , przypomina mi on moją Fifi ( jej matka też jest spanielkiem) Quote
Yuveza Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Dziękujemy, tak Dotki szelki są bardzo jasne bo wyblakły, a Gabi rzeczywiście do Fifi podobna;) Quote
chatita Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No śliczna ta Twoja rózowa Dotka:p Pozdrawiamy Quote
Yuveza Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Przed chwilą Lady Doti zażywała relaksacyjnej, odprężającej kąpieli z masażem i czesaniem, pełen Luksus,.. [/FONT] Quote
Recommended Posts