Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='HexaWHWT']co Ty opowiadasz, Justa! gdyby ona to słyszała :P Wstałaś o 8?! :-o ja chodzę za późno spać, nie wstałabym śpiąc tylko 4,5 godzin. A Hexa śpi jak najdłużej więc porannego ujadania przed drzwiami nie doświadczam :evil_lol: Haha, to była kara za to że wczoraj wstałam o 12 :diabloti: więc zmobilizowałam się i poszlam wczoraj spac o 1:00! D tez ze mną spi jak najdluzej, wiec musialam wlączyc budzik :P [quote name='Aleksandra95']no właśnie ja poszłam po 3 :D hahaha. [quote name='HexaWHWT']no właśnie, więc chyba sama rozumiesz, że wstanie o 8 jest czymś strasznym!? ja wstałam o 9. :P ale taka już moja natura, wstaję mimo wszystko wcześnie jak na kładzenie się spać po 2,3. ;) w poprzednie wakacje, ja wstawałam bardzo późno, w te nie zamierzam :diabloti: [quote name='cockermaister']https://lh3.googleusercontent.com/-Vvq6oswOre8/T9L-kg3qajI/AAAAAAAAAtk/cp1PA68QiFs/s640/_DSC2997 copy.jpg zawstydziłaś misia :diabloti::evil_lol::loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-SXxAT8Wp2ag/T9L_2DzUDbI/AAAAAAAAAuk/LQuXP7Chz78/s640/_DSC2985 copy.JPG oo foczka :cool3: https://lh5.googleusercontent.com/-59AbDG676ls/T9JJ8d6BPoI/AAAAAAAAAss/ciQoLQBXXy4/s640/_DSC2921 copy.jpg cudowne foto i ten lew :loveu::loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-EkrKfc4zHjE/T9IBIZ9wdCI/AAAAAAAAAr0/hz2NqO7HrWI/s640/_DSC2889 copy.jpg jak w dżungli :-o:cool3: dziękuję :loveu: No ładna sceneria pasuje do tygrysa :cool1: [quote name='Natalia&Cody']A tu więcej fot :loveu: Justyna zakładaj fanpejdża na fejsbuku!!! :D a co oni wrzucali temu lwu?;) Haha, nie no chyba aż takich świetnych fot to ja chyba nie robię żeby sobie fanpejdża robić :evil_lol: Lwu? a co mieli wrzucać? :lol: Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='westie_justa']Haha, nie no chyba aż takich świetnych fot to ja chyba nie robię żeby sobie fanpejdża robić :evil_lol: Lwu? a co mieli wrzucać? :lol: Justyna nie gadaj takich głupot tylko zakładaj :D Mi się bardzo podobają :) https://lh4.googleusercontent.com/-lb3ppnzDw5M/T9JJ8ytO3pI/AAAAAAAAAsw/PvHYFtGcaSU/s640/_DSC2927%20copy.jpg No właśnie nie wiem. Tu wygląda jakby mu ktoś coś rzucał, ale czy to czasem nie jest rynna....:eviltong: :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Justyna nie gadaj takich głupot tylko zakładaj :D Mi się bardzo podobają :) https://lh4.googleusercontent.com/-lb3ppnzDw5M/T9JJ8ytO3pI/AAAAAAAAAsw/PvHYFtGcaSU/s640/_DSC2927 copy.jpg No właśnie nie wiem. Tu wygląda jakby mu ktoś coś rzucał, ale czy to czasem nie jest rynna....:eviltong: :evil_lol: pomyślę:P Tak to jest rynna, a lew ziewał :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 westie_justa napisał(a):pomyślę:P Tak to jest rynna, a lew ziewał :evil_lol: nie myśl za dużo tylko zakładaj :D hahahahhaha, nieźle ;) Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Chcieliście Dot, to macie :eviltong: za wiele jej tu niema, ale zawsze:lol: czyli nasza nauka trupa [video=youtube;DFFJZZXdPg4]http://www.youtube.com/watch?v=DFFJZZXdPg4&feature=youtu.be[/video] Quote
motyleqq Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 bardzo fajny truposz!! :loveu: super jest ta sztuczka Quote
BBeta Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-OrF427nT86g/T9H1PashAzI/AAAAAAAAAo0/aEGDDnO67wE/s640/_DSC2833%20copy.jpg Świetnie uchwycony moment :) Chyba trochę zbyt gwałtownie puszczasz ją po podniesieniu, przynajmniej na początku filmiku ;) Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='motyleqq']bardzo fajny truposz!! :loveu: super jest ta sztuczka Dziękuję bardzo:loveu: [quote name='BBeta']https://lh4.googleusercontent.com/-OrF427nT86g/T9H1PashAzI/AAAAAAAAAo0/aEGDDnO67wE/s640/_DSC2833 copy.jpg Świetnie uchwycony moment :) Chyba trochę zbyt gwałtownie puszczasz ją po podniesieniu, przynajmniej na początku filmiku ;) Dzięki:) Hmm możliwe, ale też jak mówię jej super, czy coś (czego nie słychać na filmie :hmmmm:) to ona się tez sama zrywa. Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Moja właśnie też ma takie gwałtowne zrywy ;) widzę, że już próbujecie nowe smakosze. :D Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 HexaWHWT napisał(a):Moja właśnie też ma takie gwałtowne zrywy ;) widzę, że już próbujecie nowe smakosze. :D Aha Doci bardzo smakują :) Macie jakies pomysly na sztuczke? żeby nauczyc :> Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 westie_justa napisał(a):Aha Doci bardzo smakują :) Macie jakies pomysly na sztuczke? żeby nauczyc :> Hmm, a może ,,tak" i ,,nie"? :shiny: Moja tylko ,,tak" nie może ogarnąć ale z ,,nie" nie było takiego problemu ;) wyklikać trzeba :) Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 HexaWHWT napisał(a):Hmm, a może ,,tak" i ,,nie"? :shiny: Moja tylko ,,tak" nie może ogarnąć ale z ,,nie" nie było takiego problemu ;) wyklikać trzeba :) Nie wiem jak tego nauczyc xD ale wlasnie prawie załapała "spacer hiszpanski" czy jakos tak:P ja podnosze kolana na przemiennie a ona lapy przednie;) Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 westie_justa napisał(a):Nie wiem jak tego nauczyc xD ale wlasnie prawie załapała "spacer hiszpanski" czy jakos tak:P ja podnosze kolana na przemiennie a ona lapy przednie;) miej smakołyka w zaciśniętej dłoni i po prostu rób ręką ruch prawo-lewo ;) jak Dociak Ci spojrzy w prawo i w lewo kliknij i daj smakołyk. (jeżeli klikasz klikerem?) A może krok hiszpański? ;) robiłam to z młodą ale na takiej zasadzie, że ona była w pozycji jak do ,,stópki" i po prostu kiedy podnosiłam lewą nogę ona robiła to samo. :) Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Super! ja chciałam mojego nauczyć, ale on od razu wstawał ;) Krok hiszpański jest super. Tylko nie mam pomysłu jak nauczyć podawania drugiej łapy... :P Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Super! ja chciałam mojego nauczyć, ale on od razu wstawał ;) Krok hiszpański jest super. Tylko nie mam pomysłu jak nauczyć podawania drugiej łapy... :P dzięki:) oczywiscie D umie zdechł pies, czyli lezy na boku, a do trupa to cwiczylam z nią najpierw lezenie w 'bezwładzie' tak jak opisywała mi Kashdog u Fifki :) A przy tym hiszpanie, to po prostu kazałam jej podawac raz jedną raz drugą łapę, i nagradzalam za kazdy krok z podaniem łapy ja szlam tylem a ona przodem do mnie, potem przelozylam to powoli na kolana, i mówię co krok "łapa, łapa" i klikam:) Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nata, a potrafi po prostu podnieść łapę na komendę np. ,,prawa", ,,lewa"? moja się tak nauczyła ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 HexaWHWT napisał(a):Nata, a potrafi po prostu podnieść łapę na komendę np. ,,prawa", ,,lewa"? moja się tak nauczyła ;) On umie tylko podawać lewą, ale poprostu z podnoszeniem to nie próbowałam :) Quote
HexaWHWT Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Natalia&Cody napisał(a):On umie tylko podawać lewą, ale poprostu z podnoszeniem to nie próbowałam :) to naucz go ,,prawa, lewa" ;) moja już czasem na zapas podaje prawa potem lewa, potem prawa, lewa a tu nagle lewa, prawa, prawa, prawa, lewa, lewa, prawa, prawa itd :D wtedy ma chwilę zawahania, a ja się z niej śmieje :roflt: Quote
Yuveza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Natalia&Cody napisał(a):On umie tylko podawać lewą, ale poprostu z podnoszeniem to nie próbowałam :) ważne żeby na stojąco podawał, wsytawiasz mu ręke raz lewa raz prawa, tak żeby podawal lapy raz lewa raz prawa, no i powoli cofasz sie tak zeby probwal dac Ci łape:) "prawa-lewa" też dobrze;) Quote
Natalia&Cody Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 HexaWHWT napisał(a):to naucz go ,,prawa, lewa" ;) moja już czasem na zapas podaje prawa potem lewa, potem prawa, lewa a tu nagle lewa, prawa, prawa, prawa, lewa, lewa, prawa, prawa itd :D wtedy ma chwilę zawahania, a ja się z niej śmieje :roflt: westie_justa napisał(a):ważne żeby na stojąco podawał, wsytawiasz mu ręke raz lewa raz prawa, tak żeby podawal lapy raz lewa raz prawa, no i powoli cofasz sie tak zeby probwal dac Ci łape:) "prawa-lewa" też dobrze;) Dzięki!!! :D Teraz to ja już nie wiem czego mam go nauczyć. Miałam w planach krok hiszpański, zwykłego vaulta, trupa i wskakiwanie na stopy(to mi pewnie zajmie najwięcej czasu, więc tego będę go uczyła w między czasie). Oj za dużo tych wszystkich fajnych sztuczek. Jeszcze podoba mi się chodzenia na tylnych łapach, bo na przednich jakoś sobie go nie wyobrażam(chociaż może kiedyś....), kulenie, wstydzenie i było tam jeszcze parę rzeczy :eviltong: Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Mała zapowiedź, i kilka moich gniotów, póki Illusion tu nie dotrze :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='paulaa.']co to za border ? :cool3: [quote name='Natalia&Cody']Czyżby to był Magic? :D :loveu: tak, Magicu :loveu! Quote
Recommended Posts