Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Victoria']Jej cudne fotki robisz <3 !!
Można z psem do zoo?? ;>

Nie no, hipcio już dawno w naszym zoo był ;)

eeej kolejny weekend już jutro ;P
Dzięki!:p
No coś Ty :evil_lol:

ale pogoda jaka :diabloti:
[quote name='Merenwen']No znaczy tego, tfu, nosorożca czy czegoś, co ma pysk do połowy w błocie :lol:.
Pierwszy, kłaniam się :cool1:.
No własnie własnie nosorożca :lol:
A miło nam :cool3:
Jest i hipopotam;)

Posted

uuups ja też myślałam ze hipopotam to to coś z pyskiem w błocie :evil_lol:.

Ale marudzisz.. na prawdę nie wiem co Ty chcesz od pogody ;p Ładnie dzisiaj było, słoneczko, ciepełko, tylko troszeczkę popadało :lol:.

ej patrzyłam pogode i jutro ma być bezdeszcznie :cool3: i całe 21 *C :razz: oj coś mi się tutaj wykręcasz okropnie :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']uuups ja też myślałam ze hipopotam to to coś z pyskiem w błocie :evil_lol:.

Ale marudzisz.. na prawdę nie wiem co Ty chcesz od pogody ;p Ładnie dzisiaj było, słoneczko, ciepełko, tylko troszeczkę popadało :lol:.

ej patrzyłam pogode i jutro ma być bezdeszcznie :cool3: i całe 21 *C :razz: oj coś mi się tutaj wykręcasz okropnie :diabloti:
Aha.. lało i burza była :diabloti:
[quote name='Natalia&Cody']Hipcioo :loveu: :loveu:
:mdrmed:

Posted

Ja też chcę burzę, ale byle nie w niedzielę :modla:
https://lh4.googleusercontent.com/-EkrKfc4zHjE/T9IBIZ9wdCI/AAAAAAAAAr0/hz2NqO7HrWI/s640/_DSC2889%20copy.jpg piękny kotek, szkoda, że nie udało Ci się całego go uchwycić.
W ogólę, to zazdroszczę talentu. Też bym chciała takie ładne foto robić :roll: Muszę w końcu zainwestować w lustrzankę, ale ja mam taką listę wydatków, że ho ho :mdleje: Aparat będzie musiał odczekać swoje w kolejce... Możesz mi podać model swojego aparatu i ile masz obiektywów i jakich? (może być na PW ;) )

Posted

[quote name='A&L']Ja też chcę burzę, ale byle nie w niedzielę :modla:
https://lh4.googleusercontent.com/-EkrKfc4zHjE/T9IBIZ9wdCI/AAAAAAAAAr0/hz2NqO7HrWI/s640/_DSC2889 copy.jpg piękny kotek, szkoda, że nie udało Ci się całego go uchwycić.
W ogólę, to zazdroszczę talentu. Też bym chciała takie ładne foto robić :roll: Muszę w końcu zainwestować w lustrzankę, ale ja mam taką listę wydatków, że ho ho :mdleje: Aparat będzie musiał odczekać swoje w kolejce... Możesz mi podać model swojego aparatu i ile masz obiektywów i jakich? (może być na PW ;) )
Kotek, to cały czas chodził w jedną i drugą stronę :lol:

Bardzo mi miło, na razie nie jest to jakies dzieło sztuki, ale cieszę się że coś wychodzi, i po mału jest lepiej :)
Poszło PW

Posted

To nowy obiektyw, prawda? Dużo bardziej mi się z niego zdjęcia podobają. Są ostre i mają niesamowite kolory :loveu: Ale nawet najlepszy sprzęt marnowałby się w rękach laika, więc gratuluję, świetnie Ci idzie :loveu:

Posted

[quote name='A&L']Jest dużo lepiej :)

[quote name='Marta_Ares']https://lh5.googleusercontent.com/-59AbDG676ls/T9JJ8d6BPoI/AAAAAAAAAss/ciQoLQBXXy4/s640/_DSC2921 copy.jpg
ale fajne zdjęcie :loveu:
Bardzo dziękuję :loveu:
[quote name='rashelek']To nowy obiektyw, prawda? Dużo bardziej mi się z niego zdjęcia podobają. Są ostre i mają niesamowite kolory :loveu: Ale nawet najlepszy sprzęt marnowałby się w rękach laika, więc gratuluję, świetnie Ci idzie :loveu:
Tak, w zoo robiłam sigmą, bo szczerze mówiąc to bez 75-300 niewiele bym zrobiła, w zeszłym roku bylam w zoo z kitem, to i to krótkie i do tego jeszcze straszny AF, a tym sie super robi:)
Bardzo dziękuję za takie komplementy, cieszę się że idzie coraz lepiej :loveu:
Podobała wam się małpa, to mam jeszcze kilka;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Fotki z zoo naprawde rewelacyjne, widać, że coraz lepiej ci idzie praca z nowym sprzętem. :smile:

tak, tak rewelacyjne ale ja chcę Doti :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']Fotki z zoo naprawde rewelacyjne, widać, że coraz lepiej ci idzie praca z nowym sprzętem. :smile:
Dzięki:)
[quote name='HexaWHWT']tak, tak rewelacyjne ale ja chcę Doti :roll:
Bosze coś się tak uparła na tego brzydala :eviltong: niema co oglądać :evil_lol:

Posted

mogę wam tylko powiedzieć że udało mi się dzisiaj wstać o 8:00 :lol: a na spacerku D super obiegała drzewa!

Posted

westie_justa napisał(a):

Bosze coś się tak uparła na tego brzydala :eviltong: niema co oglądać :evil_lol:

co Ty opowiadasz, Justa! gdyby ona to słyszała :P
Wstałaś o 8?! :-o ja chodzę za późno spać, nie wstałabym śpiąc tylko 4,5 godzin. A Hexa śpi jak najdłużej więc porannego ujadania przed drzwiami nie doświadczam :evil_lol:

Posted

HexaWHWT napisał(a):
co Ty opowiadasz, Justa! gdyby ona to słyszała :P
Wstałaś o 8?! :-o ja chodzę za późno spać, nie wstałabym śpiąc tylko 4,5 godzin. A Hexa śpi jak najdłużej więc porannego ujadania przed drzwiami nie doświadczam :evil_lol:

no właśnie ja poszłam po 3 :D hahaha.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
no właśnie ja poszłam po 3 :D hahaha.

no właśnie, więc chyba sama rozumiesz, że wstanie o 8 jest czymś strasznym!? ja wstałam o 9. :P ale taka już moja natura, wstaję mimo wszystko wcześnie jak na kładzenie się spać po 2,3. ;)