Yuveza Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 motyleqq napisał(a):o której jutro będziesz? Chciałabym wczesnie, najlepiej 10. A jak było dzisiaj?:) Quote
motyleqq Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 westie_justa napisał(a):Chciałabym wczesnie, najlepiej 10. A jak było dzisiaj?:) my tym razem będziemy później, koło 12, ale bez psa :) dziś fajnie, były nawet dwie hopki i slalom dla publiczności, można pobiegać :D a na stoisku Husse dostałam dużo próbek :lol: Quote
Yuveza Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 motyleqq napisał(a):my tym razem będziemy później, koło 12, ale bez psa :) dziś fajnie, były nawet dwie hopki i slalom dla publiczności, można pobiegać :D a na stoisku Husse dostałam dużo próbek :lol: bez psa?? czemuu?... w zeszlym roku tez byly hopki i slalom i palisada . Quote
motyleqq Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 westie_justa napisał(a):bez psa?? czemuu?... w zeszlym roku tez byly hopki i slalom i palisada . w sumie to już sami nie wiemy czy ją brać, a Ty będziesz jeszcze o 12? jak będziesz to ją wezmę :) Quote
paulaa. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 My pewnie jutro też będziemy, dzisiaj się nie udało niestety. Musze naładować aparat. :smile: A dużo ludzi dzisiaj było ? I ten postawiony slalom całkiem w linii prostej ? :P Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 paulaa. napisał(a):My pewnie jutro też będziemy, dzisiaj się nie udało niestety. Musze naładować aparat. :smile: A dużo ludzi dzisiaj było ? I ten postawiony slalom całkiem w linii prostej ? :P było w miarę dużo ludzi.;) tak, w linii prostej Quote
Yuveza Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 No to dzisiaj byłyśmy :) było okey, D tez była okey:D mam foty, z agi takie srednio udane, i kilka ze starówki. KLIK:) Quote
Aleksa. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 obejrzałam wszystkie, ale gdzie Etna z Doti ?:p Quote
motyleqq Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):obejrzałam wszystkie, ale gdzie Etna z Doti ?:p one za sobą nie przepadają :cool3: Piotr pogłaskał Dotkę to Etna chciała ją pożreć :diabloti: także traktowały się jak powietrze ;) Quote
Yuveza Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 motyleqq napisał(a):one za sobą nie przepadają :cool3: Piotr pogłaskał Dotkę to Etna chciała ją pożreć :diabloti: także traktowały się jak powietrze ;) w takiej sytuacji to i D włącza agresora;) ogólnie są obojętne dla siebie:) ale nie jest zle moze sie z czasem przekonają. Quote
motyleqq Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 westie_justa napisał(a):w takiej sytuacji to i D włącza agresora;) ogólnie są obojętne dla siebie:) ale nie jest zle moze sie z czasem przekonają. oj, byleby się nie pożerały to jest spoko ;) zauważ że jak Dotka poszła po piłkę Etny to Etna nawet nie spojrzała, więc nie jest źle :lol: Quote
Yuveza Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 No racja a to Etnowa piłka przecież była :lol: Przy zabawkach Doti raczej nie broni i nie warczy, ewentualnie przy żarciu jak przy jednej ręce są dwa psyki :lol: Quote
HexaWHWT Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Moja też niekiedy włącza agresor :D szkoda, że mam tak daaaaaleko. :shock: Quote
Yuveza Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 HexaWHWT napisał(a):Moja też niekiedy włącza agresor :D szkoda, że mam tak daaaaaleko. :shock: Może wpadniesz w lipcu na CACIB do warszawy :cool3: Quote
Bejkowa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 westie_justa napisał(a):Może wpadniesz w lipcu na CACIB do warszawy :cool3: Ja chyba też będę , fajnie by się tak spotkać ;)) Quote
Yuveza Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Bejkowa napisał(a):Ja chyba też będę , fajnie by się tak spotkać ;)) Spoko;) ja na pewno będę, a nie chcę sama chodzić po stoiskach :diabloti: Quote
HexaWHWT Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 westie_justa napisał(a):Może wpadniesz w lipcu na CACIB do warszawy :cool3: Gdyby nie te 500km! :-( Ale może, może. Quote
Yuveza Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='HexaWHWT']Gdyby nie te 500km! :-( Ale może, może. No fakt, sporo. [quote name='Molowe']może jakieś nowe fotki Dotki ? :) Przecież dałam ostatnio mase fotek :eviltong: Quote
Molowe Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ostatnio pff ja to codziennie chce takie piękne fotki oglądać :loveu: Quote
Victoria Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 sliczna :* ps idzmy jutro na spacer jak nie bedzie padac :D Quote
Pestka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nadal zachwycam się fryzurką Twojego westa :loveu: Quote
Yuveza Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 (edited) [quote name='Victoria']sliczna :* ps idzmy jutro na spacer jak nie bedzie padac :D Mam inne plany na jutro, ale wlasnie zalezy jaka bedzie pogoda:) [quote name='Molowe']ostatnio pff ja to codziennie chce takie piękne fotki oglądać :loveu: A tak to niema :eviltong: teraz jest w ogóle brzydko na dworze. Ale mam takie o:) apropos nowego posta na blogu [quote name='Pestka']Nadal zachwycam się fryzurką Twojego westa :loveu: ojej to bardzo mi miło :loveu: bo ja to co chwila mówię że jest za długo :diabloti: Edited June 1, 2012 by westie_justa Quote
Victoria Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 a w niedziele?? ;> bo mam caaaly weekend wolny ;D jbc nam deszcz nie groźny ]:-> Quote
Yuveza Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Victoria napisał(a):a w niedziele?? ;> bo mam caaaly weekend wolny ;D jbc nam deszcz nie groźny ]:-> No, a my to w deszcz nie bardzo:) ale jbc to ok;) Quote
Recommended Posts