Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rashelek napisał(a):
Ściachałaś ją jeszcze bardziej?! :crazyeye: Za chwile ją na łyso zrobisz :lol:
Gdzie jedziecie?

Tak jak na zdjęciach;) bo już niema firany no nie? :lol:
Molowe napisał(a):
fotki jak zawsze świetne :loveu: a gdzie się wybieracie pociągiem ? :)

dziękuję :loveu:
A wybieramy się na Agility Bemowo no i tam się spotykam z motyleqq i jeszcze może ktoś dojdzie:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
kurcze, a ja nie wiem cz brać Dore:hmmmm: jednak bedzie duzo psów a chciałabym popatrzeć na te zawody troche :) sama nie wiem

hmm nie wiem myślę że do ringu będziesz mogła z nią spokojnie podejść :) no ja też będę oglądać i focić, ale wezmę sobie D między nogi już :P albo usiądę z nią.

Posted

Dora nie jest na tyle spokojna by sobie usiadła ot tak.:D

chyba będę bez psa, ale z koleżanką. ;p co prawda ma kitowy obiektyw ale będzie próbowała fotki zrobić.:D jeśli mnie doti pokocha.:evil_lol: będę mogła jej Ci pilnować jak bedziesz fotki robiła.: bo ja bez psa to ten nudze się.:D wgl jeszcze rodzice nic nie wiedza.:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

chyba będę bez psa, ale z koleżanką. ;p co prawda ma kitowy obiektyw ale będzie próbowała fotki zrobić.:D jeśli mnie doti pokocha.:evil_lol: będę mogła jej Ci pilnować jak bedziesz fotki robiła.: bo ja bez psa to ten nudze się.:D wgl jeszcze rodzice nic nie wiedza.:p

Okey, Doti kazdego moze pokochac :evil_lol:
No to powiedz im na co czekasz :eviltong:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

to zostaniesz psią nianią i popilnujesz też mojej :cool3:

Posted

motyleqq napisał(a):
to zostaniesz psią nianią i popilnujesz też mojej :cool3:

ale super.:D okok, weź zabawkę.:loveu: chyba że wezmę Dorę, ale to poradze sobie-mam kaganiec.) zreszą poza terenem koło domu nie sadze aby był problem.:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale super.:D okok, weź zabawkę.:loveu: chyba że wezmę Dorę, ale to poradze sobie-mam kaganiec.) zreszą poza terenem koło domu nie sadze aby był problem.:)

a jaką zabawkę ?:P

Posted

motyleqq napisał(a):
bo Ola chce się pobawić z moim super pieskiem :cool3: który bawi się nawet z obcymi ludźmi... :lol:

http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=dsc2101copy.jpg&res=landing ale się fajnie uśmiecha :)

No a mój super piesek sie nie bawi w miejscach publicznych zapewne....
No ale wygląda jak lama :lol:

hmm a tak w ogóle to z tego parku potem na zachodnią czym dojade?:hmmmm:

Posted

motyleqq napisał(a):
nie martw się, pomogę Ci :lol:

Aga jest pomocna.:lol: po mnie musiała aż dwa razy (chyba) przyjeżdżać, bo ja nie umiem na PM dojechać.:D dzięki.:loveu:

Posted (edited)

motyleqq napisał(a):
nie martw się, pomogę Ci :lol:

okey :lol: jak dobrze patrze to w drugą strone tak samo jest autobus na zachodnią i skm do mnie...
Aleksandra95 napisał(a):
Aga jest pomocna.:lol: po mnie musiała aż dwa razy (chyba) przyjeżdżać, bo ja nie umiem na PM dojechać.:D dzięki.:loveu:

aa to dobrze wiedzieć hehe :)

Edited by westie_justa
Posted

Aleksandra95 napisał(a):

no taki to już ze mnie dobry człowiek :evil_lol: