Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 rashelek napisał(a):Ściachałaś ją jeszcze bardziej?! :crazyeye: Za chwile ją na łyso zrobisz :lol: Gdzie jedziecie? Tak jak na zdjęciach;) bo już niema firany no nie? :lol: Molowe napisał(a):fotki jak zawsze świetne :loveu: a gdzie się wybieracie pociągiem ? :) dziękuję :loveu: A wybieramy się na Agility Bemowo no i tam się spotykam z motyleqq i jeszcze może ktoś dojdzie:) Quote
Aleksa. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 kurcze, a ja nie wiem cz brać Dore:hmmmm: jednak bedzie duzo psów a chciałabym popatrzeć na te zawody troche :) sama nie wiem Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):kurcze, a ja nie wiem cz brać Dore:hmmmm: jednak bedzie duzo psów a chciałabym popatrzeć na te zawody troche :) sama nie wiem hmm nie wiem myślę że do ringu będziesz mogła z nią spokojnie podejść :) no ja też będę oglądać i focić, ale wezmę sobie D między nogi już :P albo usiądę z nią. Quote
Aleksa. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dora nie jest na tyle spokojna by sobie usiadła ot tak.:D chyba będę bez psa, ale z koleżanką. ;p co prawda ma kitowy obiektyw ale będzie próbowała fotki zrobić.:D jeśli mnie doti pokocha.:evil_lol: będę mogła jej Ci pilnować jak bedziesz fotki robiła.: bo ja bez psa to ten nudze się.:D wgl jeszcze rodzice nic nie wiedza.:p Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dora nie jest na tyle spokojna by sobie usiadła ot tak.:D chyba będę bez psa, ale z koleżanką. ;p co prawda ma kitowy obiektyw ale będzie próbowała fotki zrobić.:D jeśli mnie doti pokocha.:evil_lol: będę mogła jej Ci pilnować jak bedziesz fotki robiła.: bo ja bez psa to ten nudze się.:D wgl jeszcze rodzice nic nie wiedza.:p Okey, Doti kazdego moze pokochac :evil_lol: No to powiedz im na co czekasz :eviltong: Quote
motyleqq Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dora nie jest na tyle spokojna by sobie usiadła ot tak.:D chyba będę bez psa, ale z koleżanką. ;p co prawda ma kitowy obiektyw ale będzie próbowała fotki zrobić.:D jeśli mnie doti pokocha.:evil_lol: będę mogła jej Ci pilnować jak bedziesz fotki robiła.: bo ja bez psa to ten nudze się.:D wgl jeszcze rodzice nic nie wiedza.:p to zostaniesz psią nianią i popilnujesz też mojej :cool3: Quote
Aleksa. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 motyleqq napisał(a):to zostaniesz psią nianią i popilnujesz też mojej :cool3: ale super.:D okok, weź zabawkę.:loveu: chyba że wezmę Dorę, ale to poradze sobie-mam kaganiec.) zreszą poza terenem koło domu nie sadze aby był problem.:) Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 motyleqq napisał(a):to zostaniesz psią nianią i popilnujesz też mojej :cool3: haha:eviltong: Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale super.:D okok, weź zabawkę.:loveu: chyba że wezmę Dorę, ale to poradze sobie-mam kaganiec.) zreszą poza terenem koło domu nie sadze aby był problem.:) a jaką zabawkę ?:P Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zabawke Etny.:D bede ją meczy.:D spoko :P ja też wezmę coś, ale watpie żeby sie chciala bawić.... Quote
motyleqq Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 bo Ola chce się pobawić z moim super pieskiem :cool3: który bawi się nawet z obcymi ludźmi... :lol: http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=dsc2101copy.jpg&res=landing ale się fajnie uśmiecha :) Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 motyleqq napisał(a):bo Ola chce się pobawić z moim super pieskiem :cool3: który bawi się nawet z obcymi ludźmi... :lol: http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=dsc2101copy.jpg&res=landing ale się fajnie uśmiecha :) No a mój super piesek sie nie bawi w miejscach publicznych zapewne.... No ale wygląda jak lama :lol: hmm a tak w ogóle to z tego parku potem na zachodnią czym dojade?:hmmmm: Quote
motyleqq Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 westie_justa napisał(a): hmm a tak w ogóle to z tego parku potem na zachodnią czym dojade?:hmmmm: nie martw się, pomogę Ci :lol: Quote
Aleksa. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 motyleqq napisał(a):nie martw się, pomogę Ci :lol: Aga jest pomocna.:lol: po mnie musiała aż dwa razy (chyba) przyjeżdżać, bo ja nie umiem na PM dojechać.:D dzięki.:loveu: Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 (edited) motyleqq napisał(a):nie martw się, pomogę Ci :lol: okey :lol: jak dobrze patrze to w drugą strone tak samo jest autobus na zachodnią i skm do mnie... Aleksandra95 napisał(a):Aga jest pomocna.:lol: po mnie musiała aż dwa razy (chyba) przyjeżdżać, bo ja nie umiem na PM dojechać.:D dzięki.:loveu: aa to dobrze wiedzieć hehe :) Edited May 25, 2012 by westie_justa Quote
motyleqq Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Aga jest pomocna.:lol: po mnie musiała aż dwa razy (chyba) przyjeżdżać, bo ja nie umiem na PM dojechać.:D dzięki.:loveu: no taki to już ze mnie dobry człowiek :evil_lol: Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 mnie jednak nie będzie, to się nie musisz fatygować jbc..... Quote
Aleksa. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 westie_justa napisał(a):mnie jednak nie będzie, to się nie musisz fatygować jbc..... jak to ? :o Quote
motyleqq Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 westie_justa napisał(a):mnie jednak nie będzie, to się nie musisz fatygować jbc..... jak to? nie jedziesz? Quote
motyleqq Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 westie_justa napisał(a):ale jutro będziemy ;) o której jutro będziesz? Quote
Recommended Posts