Yuveza Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Molowe napisał(a):oczywiście turkusowy <3 ten nowy taki lekko miętowy ? :D Kasi i Lena napisał(a):Turkus?:D a jaki wzorek? mhmhmm :loveu: chyba bez ;) Aleksandra95 napisał(a):jestem sierotka.:splat: witaj w klubie :evil_lol: Quote
Molowe Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 mnie się on też podoba szkoda że do mojego psa nie pasuje za bardzo :PP Quote
Kasi i Lena Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Aaaaaaaa ja teraz dopiero załapałam że chodzi o sam turkus. sierota za mnie:D Quote
Yuveza Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Molowe napisał(a):mnie się on też podoba szkoda że do mojego psa nie pasuje za bardzo :PP do rudego? czemu nie:) Kasi i Lena napisał(a):Aaaaaaaa ja teraz dopiero załapałam że chodzi o sam turkus. sierota za mnie:D no, ale biorę jeszcze drugą chyba:) Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 A mnie ten Twój obiektyw troche wkurza, ten bokeh w tle jest po prostu wszędzie i rozmyte toto takie. Ja wolę jak troche tło jednak widać :D Ale co kto lubi, grunt, że Dotkę zawsze ostro widać i można oko cieszyć :loveu: Właśnie tak obstawiałam, że albo obroża, albo klatka, albo coś do aparatu. A turkus będzie się super na Dot prezentował :D Molowe, turkus do rudego pasuje przecież :eviltong: Zwłaszcza taki fajny żywy. Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 rashelek napisał(a):A mnie ten Twój obiektyw troche wkurza, ten bokeh w tle jest po prostu wszędzie i rozmyte toto takie. Ja wolę jak troche tło jednak widać :D Ale co kto lubi, grunt, że Dotkę zawsze ostro widać i można oko cieszyć :loveu: Właśnie tak obstawiałam, że albo obroża, albo klatka, albo coś do aparatu. A turkus będzie się super na Dot prezentował :D Molowe, turkus do rudego pasuje przecież :eviltong: Zwłaszcza taki fajny żywy. No i własnie to sa atuty tego obiektywu, że jest mała GO i ładny bokeh :) a żeby tło było widać to mam jeszcze kit:P ale nie lubię go i prędko nie wróci :diabloti: niedługo się szykuje na coś dłuższego, do sportu itd:) No klatke też trzeba będzie kupić niedługo, ale tym czasem 2 piękne obróżki :loveu: już nie mogę sie doczekać tej mięty Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Zależy, co kto lubi :) Zdjęcia robi świetne, nie przeczę, ale to nie moje gusta. Haha czyli i tak miałam rację, i obiektyw, i klatka się szykują! Też czekam na obróżki, będą się na Doti pewnie bosko prezentować :loveu: Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 rashelek napisał(a):Zależy, co kto lubi :) Zdjęcia robi świetne, nie przeczę, ale to nie moje gusta. Haha czyli i tak miałam rację, i obiektyw, i klatka się szykują! Też czekam na obróżki, będą się na Doti pewnie bosko prezentować :loveu: Czaję:) No klatka musi być obowiązkowo na obóz :P a obiektyw jeszcze nie teraz. Wybywamy na spacerek, biore aparat tak w razie czego :eviltongL Quote
Molowe Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Niby pasuje ale jeżeli już to wzięłabym bardziej stonowany na Waszych białych psach intensywne kolory fajnie wyglądają moja bardziej podoba mi się w stonowanych ale o gustach się nie dyskutuje :) Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Molowe napisał(a):Niby pasuje ale jeżeli już to wzięłabym bardziej stonowany na Waszych białych psach intensywne kolory fajnie wyglądają moja bardziej podoba mi się w stonowanych ale o gustach się nie dyskutuje :) otóż to :) Mam fotexy:mdrmed: chętni?:razz: Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):się wybiegała.:D mam nadzieje;) wprowadzam chyba akcje odchudzania swoją drogą :hmmmm: hmmm? Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 A ja bym właśnie wzieła jakiś żywy (ale może nie jaskrawy) turkus dla rudaska i wydaje mi się, że wyglądałby ok. Takie konrasty też są fajne :D Ale, jak sama powiedziałaś, co kto lubi i co się komu podoba ;) Na jaki obóz się wybieracie? Bo ja jakaś taka niezorientowana. A zdjęcia świetne, mówiłam już, że macie niesamowity teren na spacery :loveu: Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 rashelek napisał(a):A ja bym właśnie wzieła jakiś żywy (ale może nie jaskrawy) turkus dla rudaska i wydaje mi się, że wyglądałby ok. Takie konrasty też są fajne :D Ale, jak sama powiedziałaś, co kto lubi i co się komu podoba ;) Na jaki obóz się wybieracie? Bo ja jakaś taka niezorientowana. A zdjęcia świetne, mówiłam już, że macie niesamowity teren na spacery :loveu: Na GRAFA ;) Mówiłas chyba, chociaz dla nas to nudno :P ale fakt jest nawet fajnie:) Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 ale nas zasypąłaś zdjeciami :loveu: Obyś robiła to częściej :D Oj z czasem wszędzie się nudzi. My niby mamy pole+las+promenade spacerową, ale też już mam troche dosyć monotonii spacerów ciągle w te same miejsca. Dlatego trzeba czasem urozmaicić i gdzieś pojechać. Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 rashelek napisał(a):ale nas zasypąłaś zdjeciami :loveu: Obyś robiła to częściej :D Oj z czasem wszędzie się nudzi. My niby mamy pole+las+promenade spacerową, ale też już mam troche dosyć monotonii spacerów ciągle w te same miejsca. Dlatego trzeba czasem urozmaicić i gdzieś pojechać. no i to jeszcze nie koniec :diabloti: Apropos jechania, jutro Dotkowa pierwsza podróż pociągiem :evil_lol: A w ogóle to firanka zniknęła :diabloti::loveu: Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ściachałaś ją jeszcze bardziej?! :crazyeye: Za chwile ją na łyso zrobisz :lol: Gdzie jedziecie? Quote
Molowe Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 fotki jak zawsze świetne :loveu: a gdzie się wybieracie pociągiem ? :) Quote
Recommended Posts