Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molowe napisał(a):
oczywiście turkusowy <3 ten nowy taki lekko miętowy ? :D

Kasi i Lena napisał(a):
Turkus?:D a jaki wzorek?

mhmhmm :loveu:
chyba bez ;)
Aleksandra95 napisał(a):
jestem sierotka.:splat:

witaj w klubie :evil_lol:

Posted

Molowe napisał(a):
mnie się on też podoba szkoda że do mojego psa nie pasuje za bardzo :PP

do rudego? czemu nie:)
Kasi i Lena napisał(a):
Aaaaaaaa ja teraz dopiero załapałam że chodzi o sam turkus. sierota za mnie:D

no, ale biorę jeszcze drugą chyba:)

Posted

A mnie ten Twój obiektyw troche wkurza, ten bokeh w tle jest po prostu wszędzie i rozmyte toto takie. Ja wolę jak troche tło jednak widać :D Ale co kto lubi, grunt, że Dotkę zawsze ostro widać i można oko cieszyć :loveu:
Właśnie tak obstawiałam, że albo obroża, albo klatka, albo coś do aparatu. A turkus będzie się super na Dot prezentował :D
Molowe, turkus do rudego pasuje przecież :eviltong: Zwłaszcza taki fajny żywy.

Posted

rashelek napisał(a):
A mnie ten Twój obiektyw troche wkurza, ten bokeh w tle jest po prostu wszędzie i rozmyte toto takie. Ja wolę jak troche tło jednak widać :D Ale co kto lubi, grunt, że Dotkę zawsze ostro widać i można oko cieszyć :loveu:
Właśnie tak obstawiałam, że albo obroża, albo klatka, albo coś do aparatu. A turkus będzie się super na Dot prezentował :D
Molowe, turkus do rudego pasuje przecież :eviltong: Zwłaszcza taki fajny żywy.

No i własnie to sa atuty tego obiektywu, że jest mała GO i ładny bokeh :) a żeby tło było widać to mam jeszcze kit:P ale nie lubię go i prędko nie wróci :diabloti: niedługo się szykuje na coś dłuższego, do sportu itd:)
No klatke też trzeba będzie kupić niedługo, ale tym czasem 2 piękne obróżki :loveu: już nie mogę sie doczekać tej mięty

Posted

Zależy, co kto lubi :) Zdjęcia robi świetne, nie przeczę, ale to nie moje gusta.
Haha czyli i tak miałam rację, i obiektyw, i klatka się szykują! Też czekam na obróżki, będą się na Doti pewnie bosko prezentować :loveu:

Posted

rashelek napisał(a):
Zależy, co kto lubi :) Zdjęcia robi świetne, nie przeczę, ale to nie moje gusta.
Haha czyli i tak miałam rację, i obiektyw, i klatka się szykują! Też czekam na obróżki, będą się na Doti pewnie bosko prezentować :loveu:

Czaję:)
No klatka musi być obowiązkowo na obóz :P a obiektyw jeszcze nie teraz.
Wybywamy na spacerek, biore aparat tak w razie czego :eviltongL

Posted

Niby pasuje ale jeżeli już to wzięłabym bardziej stonowany na Waszych białych psach intensywne kolory fajnie wyglądają moja bardziej podoba mi się w stonowanych ale o gustach się nie dyskutuje :)

Posted

Molowe napisał(a):
Niby pasuje ale jeżeli już to wzięłabym bardziej stonowany na Waszych białych psach intensywne kolory fajnie wyglądają moja bardziej podoba mi się w stonowanych ale o gustach się nie dyskutuje :)

otóż to :)
Mam fotexy:mdrmed: chętni?:razz:

Posted

A ja bym właśnie wzieła jakiś żywy (ale może nie jaskrawy) turkus dla rudaska i wydaje mi się, że wyglądałby ok. Takie konrasty też są fajne :D Ale, jak sama powiedziałaś, co kto lubi i co się komu podoba ;)
Na jaki obóz się wybieracie? Bo ja jakaś taka niezorientowana.
A zdjęcia świetne, mówiłam już, że macie niesamowity teren na spacery :loveu:

Posted

rashelek napisał(a):
A ja bym właśnie wzieła jakiś żywy (ale może nie jaskrawy) turkus dla rudaska i wydaje mi się, że wyglądałby ok. Takie konrasty też są fajne :D Ale, jak sama powiedziałaś, co kto lubi i co się komu podoba ;)
Na jaki obóz się wybieracie? Bo ja jakaś taka niezorientowana.
A zdjęcia świetne, mówiłam już, że macie niesamowity teren na spacery :loveu:

Na GRAFA ;)
Mówiłas chyba, chociaz dla nas to nudno :P ale fakt jest nawet fajnie:)

Posted

ale nas zasypąłaś zdjeciami :loveu: Obyś robiła to częściej :D
Oj z czasem wszędzie się nudzi. My niby mamy pole+las+promenade spacerową, ale też już mam troche dosyć monotonii spacerów ciągle w te same miejsca. Dlatego trzeba czasem urozmaicić i gdzieś pojechać.

Posted

rashelek napisał(a):
ale nas zasypąłaś zdjeciami :loveu: Obyś robiła to częściej :D
Oj z czasem wszędzie się nudzi. My niby mamy pole+las+promenade spacerową, ale też już mam troche dosyć monotonii spacerów ciągle w te same miejsca. Dlatego trzeba czasem urozmaicić i gdzieś pojechać.

no i to jeszcze nie koniec :diabloti:
Apropos jechania, jutro Dotkowa pierwsza podróż pociągiem :evil_lol:

A w ogóle to firanka zniknęła :diabloti::loveu: