Guest papillonek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 westie_justa napisał(a):ok;) raczej pytanie... sądząc po tym ":-?" Aha ;) no to zalazlaś,ale ja chyba jakaś przewrażliwiona jestem :/ Quote
Yuveza Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 papillonek napisał(a):To Nala nie jest sama? raczek Nela:lol: Quote
Guest papillonek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Collie napisał(a):Doti cudnie wygląda w tym kubraczku i na dodatek w różowym ;) Pozdrawiamy i czekamy , również zapraszam do galerii Neli jak też Harrego i Kulki :multi: To Nala nie jest sama? Quote
Yuveza Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 papillonek napisał(a):To Nala nie jest sama? raczej Nela:lol: Quote
Pieseczkowo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Te ogon prawie taki jak u liska :D słodko wygladaja w tych kubrakach :) Quote
Yuveza Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 u liska? rudy jest ? :lol: czy taki obfity? Quote
Pieseczkowo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Obfity :) bo rudy to on nie jest xD Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 papillonek napisał(a):To Nala nie jest sama? Nela jest sama ;) , ale można tak powiedzieć , że się opiekuje jeszcze dwoma psami i Nela z nimi się koleguje Quote
Guest papillonek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Collie napisał(a):Nela jest sama ;) , ale można tak powiedzieć , że się opiekuje jeszcze dwoma psami i Nela z nimi się koleguje Rozumiem ;) Quote
Yuveza Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Pieseczkowo napisał(a):Obfity :) bo rudy to on nie jest xD Trzeba się umówić na ogarnięcie Dotki :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 siemka , jak zdrówko w taką brzydką pogodę :lol: ? Quote
Yuveza Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Siemka Angi:multi Ty u nas pierwszy raz. Dzięki zdrówko takie se, znaczy u Dotki ok, ja jestem przeziębiona.. dzięki że wpadłaś;) A nie masz galerii? bo wescika to wiem że masz, jak ma na imię?;) Quote
Pieseczkowo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Angi napisał(a):siemka , jak zdrówko w taką brzydką pogodę :lol: ? Właśnie napisz coś o sobie :) Quote
Pieseczkowo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 westie_justa napisał(a):Trzeba się umówić na ogarnięcie Dotki :evil_lol: Odfutrzenie jak ja to mówię :) Quote
Yuveza Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Pieseczkowo napisał(a):Właśnie napisz coś o sobie :) O sobie.... hmmm, nie wiem co, pisałam że jestem przeziębiona, dzisiaj była wycieczka do centrum kopernika <super> a, i kupiłam Doti następną puszkę Carno, a pro plan mi się kończy:D Pieseczkowo napisał(a):Odfutrzenie jak ja to mówię :) Odfutrzenie, a tym samym ogarnięcie, wygląda teraz jak... jakaś mimoza, doopa wielka, nogi jak mokre to takie cienkie, głowa jakaś oklapła....:evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 pierwszy cytat byl do Angi :) domowy fryz westika :D Quote
Onomato-Peja Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 papillonek napisał(a):Aha ;) no to zalazlaś,ale ja chyba jakaś przewrażliwiona jestem :/ CHYBA... Po co Dotce kombinezon jak juz prawie śniegu nie ma ? : D Przynajmniej na zdjęciach tak to wygląda. Quote
angineuuka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 westie_justa napisał(a):A nie masz galerii? bo wescika to wiem że masz, jak ma na imię?;) Mam ale gdzies mi sie zagubila .. i tak nie mialam bym jak zdjec dodac, Moja westie na imię Misia ale wołam na nią ' okruch ' , ' niunia ' , ' niunio ', ' kochanie ' , jak zarosnie i (lub) jest brudna to ' brzydalu ' .. Dużo ma takich przezwisk ;) Niunio urodziła się 16.04.2006 i tak wgl miała być yorkiem:diabloti:, nie ma rodowodu gdyż ja jako dzieciak nie wiedziałam co to rodowód .. Pierwszy raz westie zobaczyłam jakoś 26 maja , i zakochałam się w tej rasie . 28 maja była już u nas Misia .. Nie wiedziałam nic o tej rasie , kupiłam ją na ślepo,po ok.roku zaczełam się interesować tą rasą :cool1: . eh , mogło by jej nie być z nami :shake: i już mówię : nie z tego powodu że to pies bez rod,tylko z powodu naszego nie dopilowania . Misia miała radochę z uciekania , no i pewnego razu uciekła do sąsiada który dbał o swoje rośliny . a on dzień wcześniej spryskiwał przeciw .. tym robaczką co jedzą je biedronki a ja nazwy nie pamiętam :diabloti: . i Nju zciumkała trawkę , i na drugi dzień jazda . Zatrucie czymś toksycznym. .. Misia cała w kupie , twardy brzuch i ciągle ' aauuu ' , i do weta . Kroplówki i bóg wie co jeszcze. Weterynarz powiedział ' będzie cud jak przeżyje ' .. no i cud jednak był ;) . no nie wiem co mam pisac , zbyt duzo tego :oops::diabloti::oops::diabloti::oops:...:evil_lol: a ja po chorobie , u babci jestem :roll: .. tutaj u babci na kompie mam zdjęcia Misi z 2009 roku . edit: macie pytania , to piszcie :D Quote
Yuveza Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Bogu dzięki za ten CUD!!!:D i pozdrów Misie;) Quote
angineuuka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 wrócę do domu to pozdrowię , gdyż jestem u babci a w taką pogodę jej nie brałam bo tu troche inaczej jest niż u nas :D . a ja chcę zdjęcia .. Zdjęcia .. ZDJĘCIAAAA !!:diabloti: Quote
Yuveza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Będą zdjęcia! Ostatnio jak widzieliście pogoda mało zimowa, ale znów spadł śnieg:multi: i w końcu kombinezon się przydał:D tylko strasznie się lepił ten śnieg i stópki jej zakulkował, głównie na przednich łapkach i nogawki podniósł, ale poza tym cała suchutka była:p Ten zakręt już kiedyś był..... Tu mi się podoba:loveu: po murku lecimy! .. i po drzewie [SIZE="2"](to było w środku lasu a w tle domy..) c.d.n..[/FONT] Quote
Yuveza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Dalszy ciąg.. Dotka po drzewach sobie nieźle radziła, ale asekuracja też miała miejsce;) i z koleżanką [/FONT] Quote
kaskaSz Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 http://img607.imageshack.us/img607/4894/nieg011.jpg tutaj to z pyszczka idenetyczna jak mój Foxi wyszła. Quote
Evelynkaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 http://img714.imageshack.us/img714/6462/nieg058.jpg Super fotka w ogóle super foteczki :D Kombinezon extra i ten kolor :D musisz koniecznie zrobić foteczkę jak będzie słoneczko bo będzie widać kolor dokładnie :D Quote
Recommended Posts