Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
ok;) raczej pytanie... sądząc po tym ":-?"

Aha ;) no to zalazlaś,ale ja chyba jakaś przewrażliwiona jestem :/

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Doti cudnie wygląda w tym kubraczku i na dodatek w różowym ;)

Pozdrawiamy i czekamy , również zapraszam do galerii Neli jak też Harrego i Kulki :multi:

To Nala nie jest sama?

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Nela jest sama ;) , ale można tak powiedzieć , że się opiekuje jeszcze dwoma psami i Nela z nimi się koleguje

Rozumiem ;)

Posted

Siemka Angi:multi Ty u nas pierwszy raz.
Dzięki zdrówko takie se, znaczy u Dotki ok, ja jestem przeziębiona..
dzięki że wpadłaś;)
A nie masz galerii? bo wescika to wiem że masz, jak ma na imię?;)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Właśnie napisz coś o sobie :)

O sobie.... hmmm, nie wiem co, pisałam że jestem przeziębiona, dzisiaj była wycieczka do centrum kopernika <super> a, i kupiłam Doti następną puszkę Carno, a pro plan mi się kończy:D
Pieseczkowo napisał(a):
Odfutrzenie jak ja to mówię :)

Odfutrzenie, a tym samym ogarnięcie, wygląda teraz jak... jakaś mimoza, doopa wielka, nogi jak mokre to takie cienkie, głowa jakaś oklapła....:evil_lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
A nie masz galerii? bo wescika to wiem że masz, jak ma na imię?;)

Mam ale gdzies mi sie zagubila .. i tak nie mialam bym jak zdjec dodac, Moja westie na imię Misia ale wołam na nią ' okruch ' , ' niunia ' , ' niunio ', ' kochanie ' , jak zarosnie i (lub) jest brudna to ' brzydalu ' .. Dużo ma takich przezwisk ;)
Niunio urodziła się 16.04.2006 i tak wgl miała być yorkiem:diabloti:, nie ma rodowodu gdyż ja jako dzieciak nie wiedziałam co to rodowód .. Pierwszy raz westie zobaczyłam jakoś 26 maja , i zakochałam się w tej rasie . 28 maja była już u nas Misia .. Nie wiedziałam nic o tej rasie , kupiłam ją na ślepo,po ok.roku zaczełam się interesować tą rasą :cool1: . eh , mogło by jej nie być z nami :shake: i już mówię : nie z tego powodu że to pies bez rod,tylko z powodu naszego nie dopilowania . Misia miała radochę z uciekania , no i pewnego razu uciekła do sąsiada który dbał o swoje rośliny . a on dzień wcześniej spryskiwał przeciw .. tym robaczką co jedzą je biedronki a ja nazwy nie pamiętam :diabloti: . i Nju zciumkała trawkę , i na drugi dzień jazda . Zatrucie czymś toksycznym. .. Misia cała w kupie , twardy brzuch i ciągle ' aauuu ' , i do weta . Kroplówki i bóg wie co jeszcze.
Weterynarz powiedział ' będzie cud jak przeżyje ' .. no i cud jednak był ;) .
no nie wiem co mam pisac , zbyt duzo tego
:oops::diabloti::oops::diabloti::oops:...:evil_lol:
a ja po chorobie , u babci jestem :roll: .. tutaj u babci na kompie mam zdjęcia Misi z 2009 roku .

edit: macie pytania , to piszcie :D

Posted

wrócę do domu to pozdrowię , gdyż jestem u babci a w taką pogodę jej nie brałam bo tu troche inaczej jest niż u nas :D .
a ja chcę zdjęcia .. Zdjęcia .. ZDJĘCIAAAA !!:diabloti:

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]

Będą zdjęcia!

Ostatnio jak widzieliście pogoda mało zimowa, ale znów spadł śnieg:multi: i w końcu kombinezon się przydał:D tylko strasznie się lepił ten śnieg i stópki jej zakulkował, głównie na przednich łapkach i nogawki podniósł, ale poza tym cała suchutka była:p

Ten zakręt już kiedyś był.....

Tu mi się podoba:loveu:

po murku lecimy!

.. i po drzewie [SIZE="2"](to było w środku lasu a w tle domy..)

c.d.n..[/FONT]