Bewarka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ja sobie tak czasem wpadam, ale nic nie piszę...;) rzeczywiście cudnie na czerwonym, ale ten kolor szarpaka też pasuje, świetny odcień :D Quote
Luzia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Czyli innymi słowy, zaczęłaś od tak :) bez jakiejś konkretnej komendy, targetu czy innych rzeczy :) Ja niestety nie mam jak ćwiczyć agility, bo mieszkam w bloku. U mnie w grę wchodzi raczej tylko sztuczki :) Quote
Yuveza Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Nie no jak bez komendy? trudno od tak opisac poczatki;) jesli pytasz o początki szkolenia/wychowania jak jeszcze byla szczylem to chyba wlasnie zaczelam od siad, lezec, zostaw, do mnie, później z czasem 'noga' targetu nauczylam akurat pózniej jak sie zaglebilam w sztuczki;) no a potem to juz rozne przerwroty itd;) i nadal ucze :) Quote
Luzia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nie no rozumem, dopytuję się tak bo Strofa to mój pierwszy pies którego mam praktycznie od szczeniaka i chciała bym zacząć z nią coś robić. A wiem, że już ją "zepsułam" bo jest rozpieszczona i może wszystko. Takie moje oczko w głowie, tyle, że wiem, że robię jej tym krzywdę. Dlatego nie chcę popełnić więcej błędów i zacząć od odpowiedniej "strony" :lol: A co do zadbanych westów spotkałam ostatnio takiego... Dom postawiony willa normalnie, a pies nie wiem czy kiedykolwiek wodę widział w innej postaci niż w misce czy tej spadającej z nieba w czasie burzy :angryy: Normalnie obraz nędzy i rozpaczy.. Ale najważniejsze, że rasowy piesek przed domem w budzie mieszka... :shake: Quote
Yuveza Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 No wlasnie tez tak później pomyslalam że o Stroffy chodzi;) Hmm no zachowanie to jedno a sztuczki drugie, ale przeciez mozna by i zacząć od tego siad, nie rusz, i ogólnie samokontrola;) Ja np mialam problem z chodzeniem przy nodze, bo zaraz po tym jak przestala sie zapierac z tylu na smyczy, to zaraz przeszlo na szarpanie sie i duszenie jak glupia, dopiero jak ogarnelysmy chodzenie przy nodze z żarceim oczywiscie, to do dzis sie nie ciągnie;) i tu nie chodzi o kurczowe chodzenie tuz przy nodze, ale smycz zawsze jest luźna;) Nadal niestety pracujemy nad darciem japy w domu i na dworzu, wtedy jest calkowita olewka i głuchota. Ale ja takze popelnilam mase blędów więc tak naprawde nasze początki pracy to i tak nie to co zrobie z psem nastepnym;) No a z tymi 'rasowymi' modnymi pieskami to masakra.. normalnie nóż sie w kieszeni otwiera... Quote
darii_iia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Świetna sesja, piękna Doti. :loveu: Zapisałyście się już do jakiegoś klubu agi ? :) Quote
Yuveza Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 darii_iia napisał(a):Świetna sesja, piękna Doti. :loveu: Zapisałyście się już do jakiegoś klubu agi ? :) dzięki:) Nie.. Quote
Misia&Ruby Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-x7TMExQz2kE/T5QQDyiaF3I/AAAAAAAAAP0/juH3xCTBHBE/s640/_DSC1069%20kopia.jpg Zamyślona Dotinka :loveu: Moje ulubione zdjęcie z tej sesji :) Quote
Yuveza Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Misia&Ruby napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-x7TMExQz2kE/T5QQDyiaF3I/AAAAAAAAAP0/juH3xCTBHBE/s640/_DSC1069 kopia.jpg Zamyślona Dotinka :loveu: Moje ulubione zdjęcie z tej sesji :) smaczki moga zdzialas cuda :diabloti: Molowe napisał(a):może jakieś nowe fotki ??? :) ee fotek brak niestety;) Quote
Yuveza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 (edited) moge wam dać coś brzydkiego jak na razie :eviltong: Edited May 3, 2012 by westie_justa Quote
motyleqq Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 to nie jest brzydkie, tylko jest super!! ps. wpadnij na mój 'sportowy' wątek, bo zbieram info co kto by chciał żebym sprowadziła z tego sklepu Quote
Yuveza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 dzięki dzięki, i chyba już czas naaa :siara: Quote
Misia&Ruby Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/464672_210083055776168_100003234262184_338729_570317374_o.jpg Brzydkie?? :mad: Moim zdaniem genialne! :) Edited May 3, 2012 by Misia&Ruby Quote
Yuveza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 hah dzieki :P (jakbys mogla to zmien na link cytat bo to spore jest;)) Quote
Yuveza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 no Doti Doti, w konu ktos przyszedł, bo tak to fot nie bedzie :mad: Quote
darii_iia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ja też przyszłam ! :eviltong: Coraz to fajniejsze foty robisz. :) Tylko modelka coś chyba nie lubi patrzeć w obiektyw. :evil_lol: A czemu nie idzecie do klubu ? ;) Quote
Natalia&Cody Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ale już bajeranckie zdjęcia robisz :loveu: Ten patyk to chyba jak Doti :D Quote
Yuveza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 darii_iia napisał(a):Ja też przyszłam ! :eviltong: Coraz to fajniejsze foty robisz. :) Tylko modelka coś chyba nie lubi patrzeć w obiektyw. :evil_lol: A czemu nie idzecie do klubu ? ;) serio? lubi lubi;) zaraz dojde do bardziej trafionych fot;) Na razie nie mam takiej mozliwosci, glownie kasa. Natalia&Cody napisał(a):Ale już bajeranckie zdjęcia robisz :loveu: Ten patyk to chyba jak Doti :D czy ja wiem:P AF mam tak wkurzający że szkoda gadac, ciesze sie ze chociaz jest lepiej :lol: Talucha napisał(a):Serio, zdjęcia coraz lepsze :) :) dzieki:) Quote
Recommended Posts