Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 westie_justa napisał(a):To cieszę się że sie podoba:):) tylko masz obie częsci zalinkowane na blog;) Ola, no może coś zrobię :) (teraz masz 400x100;)) Ok, dzięki. ;p Quote
wikikoniki Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Wooow ! Za ładne :shake: Mogę ładnie się powtórzyć ? :razz: :eviltong: :roll: Quote
cockermaister Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ja też mogę poprosić o bannerek ??? :oops: Quote
Guest papillonek Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ja też chcę nową sygnaturę :) Ładne macie juliusy silky :D Quote
motyleqq Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 kurcze, ale fajny ten mój! podlinkowałabyś mi? bo wiesz, że jestem sierotą:lol: Quote
Yuveza Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='wikikoniki']Wooow ! Za ładne :shake: Mogę ładnie się powtórzyć ? :razz: :eviltong: :roll: [quote name='cockermaister']Ja też mogę poprosić o bannerek ??? :oops: [quote name='papillonek']Ja też chcę nową sygnaturę :) Ładne macie juliusy silky :D Boże boże boże :evil_lol: dostałam chyba nowej kreatywnosci:P w wolnym czasie postaram sie wam sprezentować :) [quote name='motyleqq']kurcze, ale fajny ten mój! podlinkowałabyś mi? bo wiesz, że jestem sierotą:lol: o fajnie ze sie podoba :) :lol: już podlinkowane;) tylko skopiuj sobie te linki przez cytat:) Quote
motyleqq Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='westie_justa'] o fajnie ze sie podoba :) :lol: już podlinkowane;) tylko skopiuj sobie te linki przez cytat:) dzięki Ci! już mam :) Quote
Yuveza Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 już podlinkowane;) tylko skopiuj sobie te linki przez cytat:) to to! tamto na odwrót jest zalinkowane:P Quote
motyleqq Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 westie_justa napisał(a): to to! tamto na odwrót jest zalinkowane:P haha, nawet nie zauważyłam :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 na tym Etnowym blogu i tak cisza :evil_lol: Quote
motyleqq Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):na tym Etnowym blogu i tak cisza :evil_lol: kochana, zaraz napiszę notkę z dedykacją dla Ciebie :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 motyleqq napisał(a):kochana, zaraz napiszę notkę z dedykacją dla Ciebie :D hahahaha, dobra.:D Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ale Cody ma cudny banerek :loveu: Ależ weny dostałaś :) Lenkowy też mi się oczywiście podoba :loveu: Quote
monika15 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 wow! sliczne te twoje bannerki:loveu::loveu: jakbys miala chwile to moze i nam zrobisz?:razz::lol: baaardzo prosze;) Quote
Yuveza Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Dziękuję, to bardzo miło że podoba się tylu osobom moja grafika:) i jak bede meic wolny czas to z przyjemnością coś naskrobię:) Ogólnie, to w niedziele rwałam Dot (tak znowuu :evil_lol:) na dwie tury wyrwałam jej plecy najbardziej jak mogłam, skóra aż przeswituje :lol: nie ogólnie jest spoko, rodzina mnie gnębi o wykapanie jej.. no i bede musiala sie do tego przyczynic w weekend. Więc dobrze że już rwanie mam z głowy;) Quote
Talucha Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 No ja mojego też muszę wykąpac bo zaczyna wydzielac zapach (i tak czuc tylko jak się przytknie nos i powącha bo husky praktycznie nie wydzielają żadnego zapachu :D) i sierśc się zaczyna robic tłusta. Quote
Yuveza Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Jak to wszyscy u mnie na Doti mówią Skarpeta :lol: co mówi za siebie, ostatecznie moge juz ją wykąpac bo dawno byla kąpana;) Dot też nie wydziela zapachu, po prostu już jest brudna i nałapała zapachu ze spacerów :P Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Justyna, a co ile ją trymujesz? Bo ja tak sobie myślę...że może sama bym rwała Codyego, a wtedy bym go tylko dawała na mycie, na podcięcie pazurów, głowy, uszu, ogona, firany itd...Myślisz, że to dobry pomysł? Quote
Yuveza Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A dlaczego by nie;)? Ja odkąd ją sama robie w całości, to obsesyjnie robię to często i niema sytuacji kiedy jest baranem, głowe i przede wszystkim plecy robię regularnie... hmm co ile? na może koło 1 miesiąca;) no i tez zalezy czy ją wyrwe na zero czy troche mniej;) przed kąpielą tez staram się to robic:) Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Też muszę się nauczyć rwać, ale nie mam do kogo iśc na przyuczenie :( Quote
Molowe Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 o foteczka :loveu: szkoda że tylko jedna :( wymiziaj Dotaska od nas :D Quote
Yuveza Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 A&L napisał(a):Też muszę się nauczyć rwać, ale nie mam do kogo iśc na przyuczenie :( Eee na przyuczenie? Jak ja rwałam sama, to czemu Ty nie:lol:? to przecież łatwe, ja teraz jej grzebiet do łysa wyrwalam, dzisiaj ją kąpałam, i widze ze musze jeszcze porwac jej doope -.- Molowe napisał(a):o foteczka :loveu: szkoda że tylko jedna :( wymiziaj Dotaska od nas :D Noo bo beznadziejne foty mi powychodziły;) Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 A Ty nie chodziłaś najpierw do Dominiki? Chodzi o to, zebym zobaczyła jak to się robi :) Quote
kaskaSz Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ja Fusislawa często nie męczę trymowaniem, bo raz jemu sierść wychodzi lekko, a raz trzeba rwać na siłę i zostawiam, aż bardziej zarośnie ;) Choć teraz i tak do fryzjera z nim chodzę, bo sama nie mam czasu i chęci. Quote
Recommended Posts