Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Ja też chcę nową sygnaturę :)
Ładne macie juliusy silky :D

Posted

[quote name='wikikoniki']Wooow ! Za ładne :shake:

Mogę ładnie się powtórzyć ? :razz: :eviltong: :roll:

[quote name='cockermaister']Ja też mogę poprosić o bannerek ??? :oops:

[quote name='papillonek']Ja też chcę nową sygnaturę :)
Ładne macie juliusy silky :D
Boże boże boże :evil_lol: dostałam chyba nowej kreatywnosci:P
w wolnym czasie postaram sie wam sprezentować :)
[quote name='motyleqq']kurcze, ale fajny ten mój! podlinkowałabyś mi? bo wiesz, że jestem sierotą:lol:
o fajnie ze sie podoba :)
:lol:

już podlinkowane;) tylko skopiuj sobie te linki przez cytat:)

Posted

Dziękuję, to bardzo miło że podoba się tylu osobom moja grafika:) i jak bede meic wolny czas to z przyjemnością coś naskrobię:)

Ogólnie, to w niedziele rwałam Dot (tak znowuu :evil_lol:) na dwie tury wyrwałam jej plecy najbardziej jak mogłam, skóra aż przeswituje :lol: nie ogólnie jest spoko, rodzina mnie gnębi o wykapanie jej.. no i bede musiala sie do tego przyczynic w weekend. Więc dobrze że już rwanie mam z głowy;)

Posted

No ja mojego też muszę wykąpac bo zaczyna wydzielac zapach (i tak czuc tylko jak się przytknie nos i powącha bo husky praktycznie nie wydzielają żadnego zapachu :D) i sierśc się zaczyna robic tłusta.

Posted

Jak to wszyscy u mnie na Doti mówią Skarpeta :lol: co mówi za siebie, ostatecznie moge juz ją wykąpac bo dawno byla kąpana;)
Dot też nie wydziela zapachu, po prostu już jest brudna i nałapała zapachu ze spacerów :P

Posted

Justyna, a co ile ją trymujesz?
Bo ja tak sobie myślę...że może sama bym rwała Codyego, a wtedy bym go tylko dawała na mycie, na podcięcie pazurów, głowy, uszu, ogona, firany itd...Myślisz, że to dobry pomysł?

Posted

A dlaczego by nie;)? Ja odkąd ją sama robie w całości, to obsesyjnie robię to często i niema sytuacji kiedy jest baranem, głowe i przede wszystkim plecy robię regularnie... hmm co ile? na może koło 1 miesiąca;) no i tez zalezy czy ją wyrwe na zero czy troche mniej;) przed kąpielą tez staram się to robic:)

Posted

A&L napisał(a):
Też muszę się nauczyć rwać, ale nie mam do kogo iśc na przyuczenie :(

Eee na przyuczenie? Jak ja rwałam sama, to czemu Ty nie:lol:? to przecież łatwe, ja teraz jej grzebiet do łysa wyrwalam, dzisiaj ją kąpałam, i widze ze musze jeszcze porwac jej doope -.-
Molowe napisał(a):
o foteczka :loveu: szkoda że tylko jedna :( wymiziaj Dotaska od nas :D

Noo bo beznadziejne foty mi powychodziły;)

Posted

ja Fusislawa często nie męczę trymowaniem, bo raz jemu sierść wychodzi lekko, a raz trzeba rwać na siłę i zostawiam, aż bardziej zarośnie ;) Choć teraz i tak do fryzjera z nim chodzę, bo sama nie mam czasu i chęci.