Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
No :) I tym właśnie sposobem Justyna udowodniła, że nie kłamała... I według mnie w dobrym guście byłoby przeproszenie jej...:roll::roll:
Tylko jesli mogę coś zasugerować, to może wrzucaj filmiki na youtuba... Nie trzeba będzie ich pobierać;)

Dziękuję za miłe słowa, tylko ja nie mam konta na yotube, a jak pobierać ja wrzucam na imageschck i stamtąd link kopiuję tu:roll:

Evelynkaa napisał(a):
:klacz::klacz::klacz:

Dziękuję za oklaski (kłaniam się i Dotka też) :evill_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
Dziękuję za miłe słowa, tylko ja nie mam konta na yotube, a jak pobierać ja wrzucam na imageschck i stamtąd link kopiuję tu:roll:

:) Ja tez nie miałam konta na YT ale założyłam :cool3::cool3: I Ty tez możesz :cool3::cool3:
To znaczy nie będę Cie namawiać. Ale z imageschack jak wkleiłas linki to ja nie mogłam tego obejrzec Online tylko musiałam ściągnąć do siebie na kompa. To tak tylko mówię.

Posted

jeszcze co do smaczków to moja Nuka uwielbia paski wołowe FILUŚ i pałeczki też wołowe FILUŚ ;-)
lubi też bardzo te pałeczki PICNIC z friskies (czy jakoś tak)
są fajne, miękkie, takie lekko wilgotne (nie takie suche jak niektóre smaczki czy karma), łatwo można je dzielić bo nie są ani bardzo twarde ani strasznie miękkie, takie w sam raz :-)

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Obiecane zaprezentowanie kombinezonu z dzisiejszego spacerku

Trochę nogawki za długie, na razie podwijam, ale podszyję

Z koleżanką
[/FONT]

Posted

o tak, Dotka śmiga jak zła:D na początku trochę nogi tylne podnosiła wysoko, ale już przyzwyczaiła się, a na spacerze w ogóle ją nie interesuję co ma na sobie, tylko szkoda że akurat jak kombinezon przyszedł śnieg stopniał:-( oby w ferie był:D

Posted

W końcu i ja do ślicznoty dotarłam. Do Axla i Sary zaglądam a tu jakoś nie było okazji wstąpić
Zacznę od początku
Justa Twoja sunia jest śliczna i niech nosi sobie różu ile chce ( papillonku nie wiem czy wiesz ale psu nie robi różnicy w jakich kolorze chodzi)
Sztuczki świetnie Wam wychodzą, i nigdy nie pomyślałam,że oszukujesz. Smarowanie łapy,żeby oszukać,że to sztuczka? Oj Papillonku widzę coś Justa Ci za skórę chyba zalazła
Słodka kruszynka ale ja też bym jej już nigdy więcej nie goliła, znacznie lepiej wygląda tak jak teraz albo wytrymowana będzie też śliczna

Guest papillonek
Posted

Może i zalazła ,ale to już zamknięty temat Atomówko.Wszystko jest w porządku i zapraszam do mojej niuńki ;)

Guest papillonek
Posted

Tzn to było pytanie ,czy twierdzenie???
Moze nie śmiećmy wątku ,tylko piszmy na priv,ok?