Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Ejj, ja się przez was gruba poczułam. :D Mam 163cm i waże 53kg..

Boże, Ola tylko 37kg ? O.o To naprawde niewiele więcej od Dory. :D

wiem..:oops::oops::oops::oops:

dziewczyny, ale nie porównujcie mojej wagi do swojej, bo ja niska jestem.;)

Posted

Silky123 napisał(a):
No to Justyna dogadamy się, bo ja też mam męską budowe i mnie to wkurza. :)

Jak to mi uswiadomiła jedna kolezanka z klasy, jestem prosta :diabloti: zresztą róóżne wady mi mówiła :P ale przynajmniej Ty jestes chuda więc to co innego:P
Aleksandra95 napisał(a):
wydawałaś mi się wysoka, ale właściwie wiesz jak było na spacerze z naszymi psami.:lol: nie pogadałyśmy.:evil_lol:

no dobra..ja mam ok. 153 cm :hmmmm: 37 kg :roll::oops: wolałabym być wyższa :-(

ejj wlasnie :P
chudzielec!

Posted

Silky123 napisał(a):
To w takim razie ja też się przyznam...ok. 163cm i 43kg....

To musisz być chudzielec, tyle samo wzrostu a aż 10kg mniej, kurde, teraz to się dopiero gruba poczułam. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
To musisz być chudzielec, tyle samo wzrostu a aż 10kg mniej, kurde, teraz to się dopiero gruba poczułam. :D

No chudzielec jestem żebra i kręgi z kręgosłupa możesz liczyć.
Ja w sumie powinnam ważyć tyle co Ty. Ile razy to mi mówiła lekarka, ale czy to moja wina, że mam taką przemiane materii, że mogę zjeść ful, położyć się spać i nie przytyć za dużo?...:diabloti:

Posted

Silky123 napisał(a):
No chudzielec jestem żebra i kręgi z kręgosłupa możesz liczyć.
Ja w sumie powinnam ważyć tyle co Ty. Ile razy to mi mówiła lekarka, ale czy to moja wina, że mam taką przemiane materii, że mogę zjeść ful, położyć się spać i nie przytyć za dużo?...:diabloti:

mam dokładnie to samo. Jem co chwilę jakieś ciastka, chodzę do kfc, obiady normalnie jem, kolacje zależy od humoru. Śniadanie muszę zjeść w szkole, bo inaczej z głodu bym umarła :P A moja waga od dwóch lat jest taka sama. Jedyne co chciałabym zmienić w swojej figurze to brzuch, żeby był wypracowany lepiej, ale nie mam motywacji :P No i chciałabym być wyższa, kolega nazywa mnie małym wrednym trolem :P hah:diabloti:

Posted

jesoo i na co narzekacie same zyrafy i chudzuielce :evil_lol: jak nie jestescie wysokie no to chude a jak macie te swoje kilogramy to i tak jestescie wysokie :P
Paula nie widac po tobie zebys była 'gruba' bo nie jestes :P no i przy mojej budowie dlatego tez wole byc suchelcem:eviltong:

Posted

No ja mam identyko :D Ciągle coś jem ( i to przeważnie nie te zdrowe rzeczy xd), zjem śniadanie o 7.00 a o 10.00 już zdycham z głodu. I ile bym nie zjadła moja waga ani drgnie.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
No ja mam identyko :D Ciągle coś jem ( i to przeważnie nie te zdrowe rzeczy xd), zjem śniadanie o 7.00 a o 10.00 już zdycham z głodu. I ile bym nie zjadła moja waga ani drgnie.

bądźta już cicho bo przejde na głodówkę :diabloti:

Posted

ja mam 20kg do oddania nie koniecznie w dobre ręce:diabloti: zależy mi tylko żeby się pozbyć ich:lol:
skoro już tak wszyscy piszą to chociaż wstyd o tym mówić:oops: 160 wzrostu i 80kg wagi:oops::oops::oops: ostatnio znalazłam swoje spodnie z podstawówki:oops: normalnie z 10 razy mniejsze w pasie niż teraźniejsze:oops: i wyglądam jak potfur:roll: idę zakończyć swe marne życie...:flaming:

Posted

Kurka, ale Wy jesteście wysokie, ja też bym mogła być trochę wyższa, choć mam 170. Ale już raczej nie urosnę :D Co do wagi to sie nie wypowiadam ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ta metoda akurat jest beznadziejna i się nie sprawdza.:)

:evil_lol:

próbowałaś?? O.O ja raczej nie nie przeszło by to u mnie w domu, chciaz był czas gdzie sie maksymalnie ograniczałam, i w szkole mi sie tak kurczył żołądek :diabloti:
Yorkomanka napisał(a):
ja mam 20kg do oddania nie koniecznie w dobre ręce:diabloti: zależy mi tylko żeby się pozbyć ich:lol:
skoro już tak wszyscy piszą to chociaż wstyd o tym mówić:oops: 160 wzrostu i 80kg wagi:oops::oops::oops: ostatnio znalazłam swoje spodnie z podstawówki:oops: normalnie z 10 razy mniejsze w pasie niż teraźniejsze:oops: i wyglądam jak potfur:roll: idę zakończyć swe marne życie...:flaming:

nie warto :P mi np wytykano że jestem płaska decha, ale jakos żyje :diabloti:
Talucha napisał(a):
O matko po co ja tu wchodziłam, nabawię się jeszcze większych kompleksów :lol:

cicho bądź :P 180cm ? :evil_lol:

Posted

Collie napisał(a):
justa przecież nie jesteś gruba, idealna, więc co Ty tu narzekasz :diabloti:
Też nie jestem za wysoka :lol:

Ty też bądź cicho patyczaku :diabloti:

Posted

Collie napisał(a):
Odezwała się z nadwagą :eviltong: Ważę 49kg i 162cm wzrostu :oops:

no na szczescie bez, ale zobacz.. jestes ode mnie 2kg cięższa a a wyższa 12cm!:evil_lol: to przeciez nie źle;)

Posted

westie_justa napisał(a):
no na szczescie bez, ale zobacz.. jestes ode mnie 2kg cięższa a a wyższa 12cm!:evil_lol: to przeciez nie źle;)

No widzisz :lol:
Nie narzekaj, bo...:mad:..nie masz powodu :D

edit.
BBeta napisał(a):
Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti:

Oj dokładnie, później to pewnie kilogramy jak z górki lecą :evil_lol: