Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Silky123']i jest więcej! :loveu: :loveu:
Nie martw się nie jesteś sama. Ja też mam męskie ciuchy. Czasem właśnie męskie mają lepsze wzory niż damskie...;)
ale mi to nie przeszkadza ja lubię męskie ciuchy :) ta bluza jest z croppa to w dziale damskim fajnej nie znalazłam;) pozatym mam dziwny styl i wole raczej wory :P
[quote name='Aleksandra95']fajnee,kto focił ? :lol:
Tata :evil_lol: nie zauwazyłyście że mi włosy urosły!? :diabloti:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']no długie maszz :D
gdyby nie spotkanie z fryzjerem w siperpniu to dopiero by były :loveu: no odrastają sobie :p
[quote name='Paula03']Ja też mam w domu parę męskich ciuchów :loveu:
fajnee są :loveu:
[quote name='whiteterrier']Jak ślicznie :loveu:
:loveu:dzięki
[quote name='wikikoniki']Faaaaaajne :p
JA TEŻ CHCEM ! ! ! ! ! ! ! :angryy:
a co chcesz :lol:?
[quote name='roadtonowhere']Super foteczki i bluza tez łada :loveu:
dzięki :):)
i ostatni bonusik :grins:

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Dot jest super ścięta!
Fajny ma kolor ta Twoja bluza :D Ja męską mam tylko jedną koszulkę (ze skorpionem :loveu:), ale musze się zgodzić, że wzory są dużo fajniejsze niż tych damskich ;) Tyle, że ja już wyrosłam z takich wielkich worów, więc męskie ciuchy zostawiam facetom :D
Haha też się jaram własnymi odrastającymi włosami, więc łącze się z Tobą w tej radości!
Cudne to przytulachowe zdjęcie! Urocze :loveu:

Posted

[quote name='rashelek']https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Dot jest super ścięta!
Fajny ma kolor ta Twoja bluza :D Ja męską mam tylko jedną koszulkę (ze skorpionem :loveu:), ale musze się zgodzić, że wzory są dużo fajniejsze niż tych damskich ;) Tyle, że ja już wyrosłam z takich wielkich worów, więc męskie ciuchy zostawiam facetom :D
Haha też się jaram własnymi osrastającymi włosami, więc łącze się z Tobą w tej radości!
Cudne to przytulachowe zdjęcie! Urocze :loveu:
O podoba się? :) to miło
Ja mam tak dziwną i w ogóle nie damską budowe że nie bardzo lubie chodzic w damskich krojach;) chyba ze rozmiar za duze :lol:

Posted

[quote name='A&L']https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Ona ma obróżkę w westiki? ;>
Co do włosów to ja zauważyłam :D
Tak w westiki:D
haha to dobrze :P
[quote name='Marta_Ares']swietna bluza :loveu: :loveu:

wspólne zdjęcia bardzo ładne :loveu:
dzięki :loveu:
[quote name='kaskaSz']ojj ale narzekacie, z każdego typu urody można wydobyć kobietę :) mi całe życie wpajali,że nie dla mnie są spódnice, ale zamierzam to zmienić :)
możliwe, na razie mam 15 lat :lol:
[quote name='Glaria']Uwielbiam wspólne foty :loveu: a w szczególności westiokowo-właścicielowe :D
Jak ja uwielbiam grzywki na prościutko :loveu:
dzięki :)
Ja tez lubię :)
[quote name='Glaria']https://lh5.googleusercontent.com/-a5OiJJTVd3c/T2d1YTAo5hI/AAAAAAAACP4/ALoynRb5hjI/s640/_DSC0678.jpg - Gdzie kupiłaś tą saszetkę na smaczki ? I ile za nią dałaś :D Muszę nam taką kupić ;)
zwykła Jansport'owa z GOsportu chyba 40zł ;)
[quote name='Kaja10014']Bardzo fajne zdjęcia :)

I świetna bluza :loveu:
dzięki :p
[quote name='Lucky.']Nie wiem co chcesz od swojej figury :P Jesteś wysoka i chuda, czego chcieć więcej :P

[quote name='Marta_Ares']dokładnie !!! :diabloti:
Stąd własnie duża bluza, nie widać mojej figiry :eviltong:Ja wysoka? i ja chuda!!?:roflt: podobno się odchudzam ale nie wychodzi mi :lol:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
błagam nie narzekaj na swoją figurę bo będziesz odpowiedzialna za moje samobójstwo:diabloti::cool3: chcesz to się zamienię:diabloti:

nie narzekam żyję z taką jaką mam :P ale nie widzialam Ciebie, no i chyba starsza jestes :evil_lol:

Posted

ale wielka różnica... co to jest 2 lata?;)
ja też nie narzekam na figurę i żyje z taką jaką mam ale mając swoje nieważneile kg nadwagi kiedy czytam że komuś kto jest chudy figura się nie podoba mam ochotę skakać przez okno:p