Yuveza Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Silky123']i jest więcej! :loveu: :loveu: Nie martw się nie jesteś sama. Ja też mam męskie ciuchy. Czasem właśnie męskie mają lepsze wzory niż damskie...;) ale mi to nie przeszkadza ja lubię męskie ciuchy :) ta bluza jest z croppa to w dziale damskim fajnej nie znalazłam;) pozatym mam dziwny styl i wole raczej wory :P [quote name='Aleksandra95']fajnee,kto focił ? :lol: Tata :evil_lol: nie zauwazyłyście że mi włosy urosły!? :diabloti: Quote
Paula03 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja też mam w domu parę męskich ciuchów :loveu: Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Faaaaaajne :p JA TEŻ CHCEM ! ! ! ! ! ! ! :angryy: Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Super foteczki i bluza tez łada :loveu: Quote
Yuveza Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']no długie maszz :D gdyby nie spotkanie z fryzjerem w siperpniu to dopiero by były :loveu: no odrastają sobie :p [quote name='Paula03']Ja też mam w domu parę męskich ciuchów :loveu: fajnee są :loveu: [quote name='whiteterrier']Jak ślicznie :loveu: :loveu:dzięki [quote name='wikikoniki']Faaaaaajne :p JA TEŻ CHCEM ! ! ! ! ! ! ! :angryy: a co chcesz :lol:? [quote name='roadtonowhere']Super foteczki i bluza tez łada :loveu: dzięki :):) i ostatni bonusik :grins: Quote
rashelek Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Dot jest super ścięta! Fajny ma kolor ta Twoja bluza :D Ja męską mam tylko jedną koszulkę (ze skorpionem :loveu:), ale musze się zgodzić, że wzory są dużo fajniejsze niż tych damskich ;) Tyle, że ja już wyrosłam z takich wielkich worów, więc męskie ciuchy zostawiam facetom :D Haha też się jaram własnymi odrastającymi włosami, więc łącze się z Tobą w tej radości! Cudne to przytulachowe zdjęcie! Urocze :loveu: Quote
Yuveza Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='rashelek']https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Dot jest super ścięta! Fajny ma kolor ta Twoja bluza :D Ja męską mam tylko jedną koszulkę (ze skorpionem :loveu:), ale musze się zgodzić, że wzory są dużo fajniejsze niż tych damskich ;) Tyle, że ja już wyrosłam z takich wielkich worów, więc męskie ciuchy zostawiam facetom :D Haha też się jaram własnymi osrastającymi włosami, więc łącze się z Tobą w tej radości! Cudne to przytulachowe zdjęcie! Urocze :loveu: O podoba się? :) to miło Ja mam tak dziwną i w ogóle nie damską budowe że nie bardzo lubie chodzic w damskich krojach;) chyba ze rozmiar za duze :lol: Quote
Yuveza Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 wikikoniki napisał(a):Zdjęcia Neski i Maxa chceeeem :D no to sobie zrób :eviltong: w czym problem ? :lol: Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 westie_justa napisał(a):no to sobie zrób :eviltong: w czym problem ? :lol: NIE UMIEM :angryy: Quote
A&L Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Ona ma obróżkę w westiki? ;> Co do włosów to ja zauważyłam :D Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 swietna bluza :loveu: :loveu: wspólne zdjęcia bardzo ładne :loveu: Quote
kaskaSz Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ojj ale narzekacie, z każdego typu urody można wydobyć kobietę :) mi całe życie wpajali,że nie dla mnie są spódnice, ale zamierzam to zmienić :) Quote
Bejkowa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Uwielbiam wspólne foty :loveu: a w szczególności westiokowo-właścicielowe :D Jak ja uwielbiam grzywki na prościutko :loveu: Quote
Bejkowa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-a5OiJJTVd3c/T2d1YTAo5hI/AAAAAAAACP4/ALoynRb5hjI/s640/_DSC0678.jpg - Gdzie kupiłaś tą saszetkę na smaczki ? I ile za nią dałaś :D Muszę nam taką kupić ;) Quote
kajkoowa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bardzo fajne zdjęcia :) I świetna bluza :loveu: Quote
Lucky. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nie wiem co chcesz od swojej figury :P Jesteś wysoka i chuda, czego chcieć więcej :P Quote
Marta_Ares Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Lucky. napisał(a):Nie wiem co chcesz od swojej figury :P Jesteś wysoka i chuda, czego chcieć więcej :P dokładnie !!! :diabloti: Quote
Yuveza Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='A&L']https://lh5.googleusercontent.com/-q0Bt8lH6TFs/T2d1T8v-VyI/AAAAAAAACPc/nbIF_yTWV9o/s640/_DSC0662.jpg Ona ma obróżkę w westiki? ;> Co do włosów to ja zauważyłam :D Tak w westiki:D haha to dobrze :P [quote name='Marta_Ares']swietna bluza :loveu: :loveu: wspólne zdjęcia bardzo ładne :loveu: dzięki :loveu: [quote name='kaskaSz']ojj ale narzekacie, z każdego typu urody można wydobyć kobietę :) mi całe życie wpajali,że nie dla mnie są spódnice, ale zamierzam to zmienić :) możliwe, na razie mam 15 lat :lol: [quote name='Glaria']Uwielbiam wspólne foty :loveu: a w szczególności westiokowo-właścicielowe :D Jak ja uwielbiam grzywki na prościutko :loveu: dzięki :) Ja tez lubię :) [quote name='Glaria']https://lh5.googleusercontent.com/-a5OiJJTVd3c/T2d1YTAo5hI/AAAAAAAACP4/ALoynRb5hjI/s640/_DSC0678.jpg - Gdzie kupiłaś tą saszetkę na smaczki ? I ile za nią dałaś :D Muszę nam taką kupić ;) zwykła Jansport'owa z GOsportu chyba 40zł ;) [quote name='Kaja10014']Bardzo fajne zdjęcia :) I świetna bluza :loveu: dzięki :p [quote name='Lucky.']Nie wiem co chcesz od swojej figury :P Jesteś wysoka i chuda, czego chcieć więcej :P [quote name='Marta_Ares']dokładnie !!! :diabloti: Stąd własnie duża bluza, nie widać mojej figiry :eviltong:Ja wysoka? i ja chuda!!?:roflt: podobno się odchudzam ale nie wychodzi mi :lol: Quote
Yorkomanka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 błagam nie narzekaj na swoją figurę bo będziesz odpowiedzialna za moje samobójstwo:diabloti::cool3: chcesz to się zamienię:diabloti: Quote
Yuveza Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Yorkomanka napisał(a):błagam nie narzekaj na swoją figurę bo będziesz odpowiedzialna za moje samobójstwo:diabloti::cool3: chcesz to się zamienię:diabloti: nie narzekam żyję z taką jaką mam :P ale nie widzialam Ciebie, no i chyba starsza jestes :evil_lol: Quote
Rose_ Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dotkowe fotki urocze. :) A dres też świetny. :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 ale wielka różnica... co to jest 2 lata?;) ja też nie narzekam na figurę i żyje z taką jaką mam ale mając swoje nieważneile kg nadwagi kiedy czytam że komuś kto jest chudy figura się nie podoba mam ochotę skakać przez okno:p Quote
Recommended Posts