Yuveza Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='cockermaister']https://lh3.googleusercontent.com/-0uWZgHqqgPM/T2DhWhWIEaI/AAAAAAAACOc/7c1h0feAGS4/s640/_DSC0631.jpg przyjade i ukradne ci ją :cool3::evil_lol: pakuj ją już :evil_lol::diabloti: Cudna biała dama :loveu: moze lepiej nie bo ci ściany pobrudzi :diabloti: byłam na drugim spacerku, ale nie brałam tej mojej luszczanki :P, wzięłam kompakta, w wiadomym celu :cool3: i wlasnie bede teraz montowac :grins: Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Będzie film?! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Silky123 napisał(a):Będzie film?! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: :diabloti: Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 ale ostrzegam że będzie tak nudny że nie wiem :eviltong: Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Mój też dzisiaj nudny, ale jeden z ulubionych :D Czekamy :D Quote
Rose_ Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Czeekamy na film ^^ E tam, z Dotką w akcji z pewnością nie będzie nudny :loveu:. Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) Nuu ale jakosc nie powala;) zaraz bede przesyłac:) edit: jest;) jak mówiłam nudny i YT zjechał dzwięk :roll: [video=youtube;-ss4ZZ1qvmA]http://www.youtube.com/watch?v=-ss4ZZ1qvmA&feature=youtu.be[/video] Edited March 17, 2012 by westie_justa Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 westie_justa napisał(a):Nuu ale jakosc nie powala;) zaraz bede przesyłac:) edit: jest;) jak mówiłam nudny i YT zjechał dzwięk :roll: [video=youtube;-ss4ZZ1qvmA]http://www.youtube.com/watch?v=-ss4ZZ1qvmA&feature=youtu.be[/video] Super jest. :loveu: :loveu: Quote
kajkoowa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Super filmik, macie bardzo fajną świadomość zadu :) Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Silky123 napisał(a):Super jest. :loveu: :loveu: Dzięki :loveu: Kaja10014 napisał(a):Super filmik, macie bardzo fajną świadomość zadu :) o w końcu jakas profesjonalna opinia :D dziękuję;) ciesze się że 'nam' wychodzi Aleksandra95 napisał(a):mnie też się podoba.:loveu: :p a i sorry za mój zacny dres :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Extra filimik :D Fajne wskakiwanie na plecy z boku i z tyłu, super świadomość zadka, fajne dotykanie drzewa, fajne tupanie po drzewie :D No i... fajny dres :diabloti: Quote
Yuveza Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wikikoniki napisał(a):Extra filimik :D Fajne wskakiwanie na plecy z boku i z tyłu, super świadomość zadka, fajne dotykanie drzewa, fajne tupanie po drzewie :D No i... fajny dres :diabloti: dzięki;) wszystko z drzewkiem to targety, nosem 'nos' łapami 'touch, i tylnymi czyli swiadomosc zadka 'back' ze wskakiwaniem na mnie jeszcze cwiczymy i tez nagram filmik:) ależ oczywiscie :diabloti: Quote
Bejkowa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super , super , super :loveu: Najbardziej podoba mi się to , że Doti jest meega skupiona , cały czas szuka z Tobą kontaktu wzrokowego , za to braawo :Cool!::Cool!: Cała reszta też jest super ! Poproszę więcej takich filmików Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jak widac wcale Doti nie jest taka zla jak ja opisywalas, ze nie chce pracowac i to nie to co mialabys z borderem co bylby na Tobie skupionym :razz: Quote
Yuveza Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Glaria napisał(a):Super , super , super :loveu: Najbardziej podoba mi się to , że Doti jest meega skupiona , cały czas szuka z Tobą kontaktu wzrokowego , za to braawo :Cool!::Cool!: Cała reszta też jest super ! Poproszę więcej takich filmików deer_1987 napisał(a):Jak widac wcale Doti nie jest taka zla jak ja opisywalas, ze nie chce pracowac i to nie to co mialabys z borderem co bylby na Tobie skupionym :razz: dzięki;) aczkolwiek z tym wpatrzeniem i skupieniem bym nie przesadzała;) tu główną role grają raczej smaki, ale grunt że coś robi :lol: Quote
Yuveza Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jak spacerek na PM, udany ? :) przecież nikogo nie było;) ja byłam z 10minut na PM i chwile nad wisłą :roll: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 westie_justa napisał(a):przecież nikogo nie było;) ja byłam z 10minut na PM i chwile nad wisłą :roll: no ale na pewno było dużo psów nie z dogo. :p Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ale przeciez Ty tez bs chciala zeby Ci placili za wykonana robote to normalne ze chce smaki za to co robi. mozesz tez z nia cwiczyc kontakt i klik, im dluzej sie wpatruje w Ciebie Quote
Yuveza Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale przeciez Ty tez bs chciala zeby Ci placili za wykonana robote to normalne ze chce smaki za to co robi. mozesz tez z nia cwiczyc kontakt i klik, im dluzej sie wpatruje w Ciebie robiłam takie coś. Możliwe, ale z bc o którym wspomniałas, nagrody nie sa kluczem. Quote
Recommended Posts