Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermaister']https://lh3.googleusercontent.com/-0uWZgHqqgPM/T2DhWhWIEaI/AAAAAAAACOc/7c1h0feAGS4/s640/_DSC0631.jpg przyjade i ukradne ci ją :cool3::evil_lol: pakuj ją już :evil_lol::diabloti:
Cudna biała dama :loveu:
moze lepiej nie bo ci ściany pobrudzi :diabloti:

byłam na drugim spacerku, ale nie brałam tej mojej luszczanki :P, wzięłam kompakta, w wiadomym celu :cool3: i wlasnie bede teraz montowac :grins:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nuu ale jakosc nie powala;)
zaraz bede przesyłac:)
edit: jest;) jak mówiłam nudny i YT zjechał dzwięk :roll:
[video=youtube;-ss4ZZ1qvmA]http://www.youtube.com/watch?v=-ss4ZZ1qvmA&feature=youtu.be[/video]

Edited by westie_justa
Posted

westie_justa napisał(a):
Nuu ale jakosc nie powala;)
zaraz bede przesyłac:)
edit: jest;) jak mówiłam nudny i YT zjechał dzwięk :roll:
[video=youtube;-ss4ZZ1qvmA]http://www.youtube.com/watch?v=-ss4ZZ1qvmA&feature=youtu.be[/video]

Super jest. :loveu: :loveu:

Posted

Silky123 napisał(a):
Super jest. :loveu: :loveu:

Dzięki :loveu:

Kaja10014 napisał(a):
Super filmik, macie bardzo fajną świadomość zadu :)

o w końcu jakas profesjonalna opinia :D dziękuję;) ciesze się że 'nam' wychodzi
Aleksandra95 napisał(a):
mnie też się podoba.:loveu:

:p

a i sorry za mój zacny dres :evil_lol:

Posted

wikikoniki napisał(a):
Extra filimik :D
Fajne wskakiwanie na plecy z boku i z tyłu, super świadomość zadka, fajne dotykanie drzewa, fajne tupanie po drzewie :D
No i... fajny dres :diabloti:

dzięki;) wszystko z drzewkiem to targety, nosem 'nos' łapami 'touch, i tylnymi czyli swiadomosc zadka 'back'
ze wskakiwaniem na mnie jeszcze cwiczymy i tez nagram filmik:)
ależ oczywiscie :diabloti:

Posted

Super , super , super :loveu:
Najbardziej podoba mi się to , że Doti jest meega skupiona , cały czas szuka z Tobą kontaktu wzrokowego , za to braawo :Cool!::Cool!: Cała reszta też jest super !
Poproszę więcej takich filmików

Posted

Glaria napisał(a):
Super , super , super :loveu:
Najbardziej podoba mi się to , że Doti jest meega skupiona , cały czas szuka z Tobą kontaktu wzrokowego , za to braawo :Cool!::Cool!: Cała reszta też jest super !
Poproszę więcej takich filmików

deer_1987 napisał(a):
Jak widac wcale Doti nie jest taka zla jak ja opisywalas, ze nie chce pracowac i to nie to co mialabys z borderem co bylby na Tobie skupionym :razz:

dzięki;) aczkolwiek z tym wpatrzeniem i skupieniem bym nie przesadzała;) tu główną role grają raczej smaki, ale grunt że coś robi :lol:

Posted

Ale przeciez Ty tez bs chciala zeby Ci placili za wykonana robote to normalne ze chce smaki za to co robi. mozesz tez z nia cwiczyc kontakt i klik, im dluzej sie wpatruje w Ciebie

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale przeciez Ty tez bs chciala zeby Ci placili za wykonana robote to normalne ze chce smaki za to co robi. mozesz tez z nia cwiczyc kontakt i klik, im dluzej sie wpatruje w Ciebie

robiłam takie coś. Możliwe, ale z bc o którym wspomniałas, nagrody nie sa kluczem.