Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Fajną ma obrożę :D też ją lubię:) prana była :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Zajefajne zdjęcia. :D Widzę, że już Ci o wiele lepiej idzie. ;) Oby tak dalej! :D Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a jakiej jest firmy ? jak się sprawuje ? Bo ja szukam jakiejś obroży dla Amoora, akurat mamy ROGZ, ale chcemy spróbować też jakieś inne firmy :evil_lol: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Silky123 napisał(a):Zajefajne zdjęcia. :D Widzę, że już Ci o wiele lepiej idzie. ;) Oby tak dalej! :D dzięki :) whiteterrier napisał(a):a jakiej jest firmy ? jak się sprawuje ? Bo ja szukam jakiejś obroży dla Amoora, akurat mamy ROGZ, ale chcemy spróbować też jakieś inne firmy :evil_lol: Zwykły Hilton za całe 7zł! ;) sprawuje się spoko :) jak widac nie mechaci sie, a ma juz ponad rok i jest po praniu:) do rogza sie przymierzam ale ze względu na cene na razie sobie odpuszczam i wole kupić jakiś handmade;) Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No ja ROGZ mam już od sierpnia i jest okej ;) Trzyma się tylko trochę nitki wychodzą :shake: Też jest po praniu i po różnych wariacjach Amoora w jeziorze i błotkach :evil_lol: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):No ja ROGZ mam już od sierpnia i jest okej ;) Trzyma się tylko trochę nitki wychodzą :shake: Też jest po praniu i po różnych wariacjach Amoora w jeziorze i błotkach :evil_lol: a jaki masz wzór? Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 http://allegro.pl/rogz-obroza-dla-psa-fancydress-xxl-i2167362164.html BF :) Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 oo ładny, ja lubie floral tartan;) czyli BG i wiele innych :lol: Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No też ładny :D Tylko, że ja mam chłopaka i nie bardzo by mu pasowało :evil_lol: Teraz moze coś z ćwiekami ? Groźny pies... :diabloti: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):No też ładny :D Tylko, że ja mam chłopaka i nie bardzo by mu pasowało :evil_lol: Teraz moze coś z ćwiekami ? Groźny pies... :diabloti: oo widzialam ostatnio bardzo eleganckie ćwieczki :diabloti: Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Hahah ćwieczki są mega gustowne :evil_lol: Już widzę ten śmiech ludzi :angryy: Oni uważają mnie za sadystę bo mój 'delikatny' piesek biega przy rowerze, bawi się z innymi psami a w dodatku biega za jakimś talerzem! Jestem zuaaaa :evil_lol: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):Hahah ćwieczki są mega gustowne :evil_lol: Już widzę ten śmiech ludzi :angryy: Oni uważają mnie za sadystę bo mój 'delikatny' piesek biega przy rowerze, bawi się z innymi psami a w dodatku biega za jakimś talerzem! Jestem zuaaaa :evil_lol: ależ jasne;) ja biednego psa zmuszam do wchodzenia tyłkiem na drzewa :roll::diabloti: Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O nie ty to dopiero jesteś zła ! Jak możesz tak maltretować tego 'biednego' psa? :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Hilton dla mnie są bardzo ładne ,ale po jednym praniu ręcznym całkiem zszedł nam (tzn.ja tylko pytałam oboza była cioci) wzor ,więc ją nie polecam:/ handmade poza niektórymi wzorkami są totalnie nie w moim guście jedyny plus to właśnie cena ;) ja mam szelki z trixie też nie drogie. i od. 8 mies. wcale się nie zniszczyły nie było nawet potrzeby prania( i tak je upralam).Teraz wzięłam się za rogzy i lupine przetestujmy sobie :) za lupine różowe łapki jeszcze czekam :roll: a rogza wezmę z odzysku purple chromre :) Quote
Bejkowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Śliczne zdjęcia :smile: Doti była sterylizowana ? Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 papillonek napisał(a):Hilton dla mnie są bardzo ładne ,ale po jednym praniu ręcznym całkiem zszedł nam (tzn.ja tylko pytałam oboza była cioci) wzor ,więc ją nie polecam:/ handmade poza niektórymi wzorkami są totalnie nie w moim guście jedyny plus to właśnie cena ;) ja mam szelki z trixie też nie drogie. i od. 8 mies. wcale się nie zniszczyły nie było nawet potrzeby prania( i tak je upralam).Teraz wzięłam się za rogzy i lupine przetestujmy sobie :) za lupine różowe łapki jeszcze czekam :roll: a rogza wezmę z odzysku purple chromre :) Ja tam na Hiltona nie narzekam, a hm bardzo lubię za swoją oryginalność:) Patka & Alan napisał(a):Biste fotki :loveu: :) dzięki Glaria napisał(a):Śliczne zdjęcia :smile: Doti była sterylizowana ? dzięki:loveu: nie e:) Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='papillonek']Hilton dla mnie są bardzo ładne ,ale po jednym praniu ręcznym całkiem zszedł nam (tzn.ja tylko pytałam oboza była cioci) wzor ,więc ją nie polecam:/ to zależy od wzoru 3/4 wzorów hiltona to nie są drukowane tasmy tylko tkane wiec nie ma tam prawa nic zejść ;) chyba, że mowa o jednym z tych wzorów 2/3 wzorów gdzie faktycznie jest to nadrul który bardzo szybko schodzi: Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-qLjp7qJ2cbE/T1ymSeRKNpI/AAAAAAAACFw/PteNtIAjqUE/s640/_DSC0463.jpg fajne! :):) Dziękuję za rysowanego Lastiego :loveu: :loveu: Quote
Molowe Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-U00PKAtpLyk/T1ymEtHKqJI/AAAAAAAACFE/wRIH-jecivs/s640/_DSC0443.jpg fajne zdjęcie :) https://lh4.googleusercontent.com/-qLjp7qJ2cbE/T1ymSeRKNpI/AAAAAAAACFw/PteNtIAjqUE/s640/_DSC0463.jpg Dotkaa <33 :loveu: właśnie zauważyłam że Dotka pierwszy raz od dłuższego czasu w obroży,która bardzo fajna jest :) Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Talucha']https://lh4.googleusercontent.com/-qLjp7qJ2cbE/T1ymSeRKNpI/AAAAAAAACFw/PteNtIAjqUE/s640/_DSC0463.jpg fajne! :):) Dziękuję za rysowanego Lastiego :loveu: :loveu: dzięki:) i niema za co;) [quote name='Molowe']https://lh5.googleusercontent.com/-U00PKAtpLyk/T1ymEtHKqJI/AAAAAAAACFE/wRIH-jecivs/s640/_DSC0443.jpg fajne zdjęcie :) https://lh4.googleusercontent.com/-qLjp7qJ2cbE/T1ymSeRKNpI/AAAAAAAACFw/PteNtIAjqUE/s640/_DSC0463.jpg Dotkaa <33 :loveu: właśnie zauważyłam że Dotka pierwszy raz od dłuższego czasu w obroży,która bardzo fajna jest :) dziękuję :loveu: to chyba mój ulubiony komplet i tak ostatnio chodziła w równie świetnych szelaskach :D a teraz wzięłam czysciutką obrozke :) ale baardzo chce cos zamówić, najchetniej norwego w naszych kolorkach :loveu: macie jakies pomysły ? Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Kurcze...gdzieś widziałam szelachy w takich kolorach...tylko nie pamiętam gdzie...poszukam jutro, może znajdę. ;) Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Ja widziałam u Demi takie połalczenie tylko Marta niema tej tasmy Agi :/ Quote
Recommended Posts