Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz']https://lh5.googleusercontent.com/-7Bw7QuohTV8/T1JiKJ_2kVI/AAAAAAAAB5A/Lj-b3Cva8aQ/s640/DSC00284.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-4qF_UJnU32c/T1Ji_A9XYpI/AAAAAAAAB7k/fX1nOFS777s/s640/DSC00364.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-uOW-jIQZX9E/T1Jig0Yjj4I/AAAAAAAAB6I/INvLfkEAzoo/s640/DSC00313.jpg

te mi się najbardziej podobają.
:p
[quote name='rashelek']Super Dotkowe zdjęcia :loveu: Ale u was piękna wiosna, zazdroszczę.
Widzę, że ukochałaś te szelaski szczerą miłością :evil_lol:
A no wiosna:loveu:
no ukochałam:eviltong: ale ostatnio chodziła w obrózce;) ale swoją drogą... to masz racje czas na nowe szelki/obroze:diabloti:

Posted

I jak tam stoisz z czasem? Dasz radę strzelić mi jakis banerek :razz: Nie męczyłabym Cię, ale nie znam nikogo kto robi :roll:
A zdjęcia coraz ładniejsze :)

Posted

[quote name='Molowe']na nowe szelki czy obroże to zawsze jest dobra pora :eviltong:
jasnee :diabloti: tylko czemu nie zawsze jest kasa :shake:
[quote name='ania90']Doti jak zawsze piekna:)
:):)
[quote name='A&L']I jak tam stoisz z czasem? Dasz radę strzelić mi jakis banerek :razz: Nie męczyłabym Cię, ale nie znam nikogo kto robi :roll:
A zdjęcia coraz ładniejsze :)
tak jak deer Ci dała, a ja postaram się blizej weekendu.;)
[quote name='DomixX']Witam się ;) Co tam u Was?
Jak tam nasze rysuneczki.?:razz:
rysuneczki tez blizej weekendu:)
a u nas... post ^^
i tak sie składa od wtorku do jutra są egzaminy próbne 3 klas, więc miałam czas na poranny spacerek :cool: i jakos tak wyszło że wzięłam aparat :cool3:

Posted

Uuu Doti jest śliczna :loveu:
Kocham Weściki ! <3
Sama też mam jednego ( w typie, bez rodo ) Amoora :loveu:
I też ćwiczymy trochę Agility i Frisbee :cool3:
Jak Wam idzie? Macie może jakieś filmiki ? :)

Posted

whiteterrier napisał(a):
Uuu Doti jest śliczna :loveu:
Kocham Weściki ! <3
Sama też mam jednego ( w typie, bez rodo ) Amoora :loveu:
I też ćwiczymy trochę Agility i Frisbee :cool3:
Jak Wam idzie? Macie może jakieś filmiki ? :)

dzięki :)
Jak nam idzie w agi? na razie nie idzie :roflt: jeszcze nie zaczełyśmy prawdziwego agi.

Posted

Jakbyś dała radę, to by było ekstra, bo jakoś tak Twoje mi się najbardziej podobają :loveu: A jak tam koszulki?
Dawaj zdjęcia! :)

Posted

westie_justa napisał(a):
i tak sie składa od wtorku do jutra są egzaminy próbne 3 klas, więc miałam czas na poranny spacerek :cool: i jakos tak wyszło że wzięłam aparat :cool3:

Dobrze rozumiem, że masz zdjęcia i ich nie dajesz? :mad:
Nowe szelki czy obroża - zawsze się chce, nie zawsze można ;) Ja zbieram na guardy od dłuższego czasu i co rusz mam inne wydatki, więc... Mam nadzieję, że Tobie pójdzie lepiej i coś nowego kupisz :D

Posted

A&L napisał(a):
Jakbyś dała radę, to by było ekstra, bo jakoś tak Twoje mi się najbardziej podobają :loveu: A jak tam koszulki?
Dawaj zdjęcia! :)

moje nie są wcale takie świetne;) ale milo mi :) a koszulki stoją w miejscu:P na razie nic;)
a zdjecia mam wczorajsze, jak zdążę to dam dzisiaj
zrobilam szarpak;)

Posted

westie_justa napisał(a):
moje nie są wcale takie świetne;) ale milo mi :) a koszulki stoją w miejscu:P na razie nic;)
a zdjecia mam wczorajsze, jak zdążę to dam dzisiaj
zrobilam szarpak;)

DAWAJ ZDJĘCIA! :D
Justyna jak tam rysunki? Wiesz już kiedy mniej więcej będzie można składać zamówienia oficjalne? :D

Posted

I znów dziękujemy!!:multi:

musze ogarnąc te rysunkowe darmowki kto tam sie zalapal? :hmmmm:

1. Kasi i Lena
2. Lucky
3. Molowe
4. deer
5. rashelek
6. Talucha
7. Yorkomanka
8. DomixX
9. Aleksandra95
10. z bloga;)

zrobione
niezrobione

na razie wyglada to tak :evil_lol: czyli jeszcze 5 rysunków no i DomixX jeszcze 2 psiaki dorysowac...
moze uda mi sie w weekend zrobić piatkę... ?