Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To fajna sprawa :). A macie tam dużo dzikich zwierząt? Typu sarny, dziki, czy raczej nie? Pytam z ciekawości, u nas jest tego dosyć sporo, czasami nawet można spotkać na spacerze z psem, ale osobiście unikam takich przygód :lol:.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Illusion']To fajna sprawa :). A macie tam dużo dzikich zwierząt? Typu sarny, dziki, czy raczej nie? Pytam z ciekawości, u nas jest tego dosyć sporo, czasami nawet można spotkać na spacerze z psem, ale osobiście unikam takich przygód :lol:.[/QUOTE]
a no fajna;) Sarny są, zające, lisy chyba też ale to jakos głębiej;) dzików raczej nie.

[quote name='Lucky.']mi się zwyczajnie nie chce podpisywać zdjęć, ale chyba zacznę.

spytam się jeszcze raz, jak mój bannerek ? ; >[/QUOTE]

aa banerek... ok machnę dzisiaj.

Posted

U nas też jest dużo miejsca na spacerki ;) dookoła moich bloków jest wieelki park połączony z lasem. Są tam dzikie zwierzęta i ludzie, psy bezpańskie dlatego tam Hexa nie jest spuszczana ale obok mamy też wał przeciwpowodziowy, gdzie spacer trwa godzinę i pies wybiegany. Oczywiście tam Hesia jest spuszczana no i fajne zdjęcia pocykać można :D
A Ty Justa masz super miejsce na spacerki. Jak widzę te zdjęcia to cudowny krajobraz. U mnie do takiego głębszego lasu trochę km jest ale tam psa też nie spuszczę bo mamy dzikie zwierzęta. :(

Posted

[quote name='HexaWHWT']Ale jak podpiszesz to wiedzą że fota Twoja. Ja raz na blogu dodałam fot bez podpisu i zgarnęli na forum :/ dlatego wolę podpisać nawet linkiem do bloga, zawsze jestem spokojniejsza. ;)[/QUOTE]
Tylko ze taki podpis to latwo usunac w programie albo po prostuy wykadrowac ze jego nie bedzie :)

Posted

[quote name='deer_1987']Tylko ze taki podpis to latwo usunac w programie albo po prostuy wykadrowac ze jego nie bedzie :)[/QUOTE]

No niestety się da, ale powiem Ci, że znam dzieciaka, który skopiował moją fotę na zapytaj.com.pl i mówił, że to jego pies mimo, że był podpis mój no i mojego bloga. o.O dziwny człowiek:evil_lol: no ale znajomi się domyślili i ten ktoś konto usunął ;) a ci co psa znają np. z forum, z bloga itd to poznają i raczej zgłoszą ;) ja i tak podpisuję :lol:

Guest papillonek
Posted

Najlepszego dla Dotusi :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Illusion']Nie wiem gdzie są granice przesady, ale chętnie się dowiem, może dzięki temu będę mogła wzbogacać się o cudze twory, gdzie tej przesady jeszcze nie ma :hmmmm:. A skoro to tylko podpis, to co za problem wymyślić inny, również prosty i czytelny? :cool3:
Również nie zamierzam ciągnąć dalej tego tematu i bardzo żałuję, że nie napisałam na priv :placz: :evil_lol:.[/QUOTE]
Podejrzewam, że czcionka jest ogólnodostępna i nie jest Twoją własnością, więc każdy może ją użyć i każdy może podpisać nią własne zdjęcia

Posted

[quote name='BBeta']Podejrzewam, że czcionka jest ogólnodostępna i nie jest Twoją własnością, więc każdy może ją użyć i każdy może podpisać nią własne zdjęcia[/QUOTE]

Bo nie jest, ale czy może być użyta w takiej konfiguracji? Ja bym się sprzeczała. Nie wiem co jest fajnego w posiadaniu czegoś podobnego do innej osoby. Mówisz, że to tylko podpis, ale podpis to też swego rodzaju znak rozpoznawczy. Ludzie podpisują swoje zdjęcia głównie po to, żeby było wiadomo, że są one autorstwa tej osoby, a nie po to, żeby ich nie kradziono (bo jak ktoś zdążył zauważyć, usunięcie podpisu nie stanowi dużego problemu). Wiele osób używa charakterystycznego dla siebie podpisu, więc wydaje mi się, że raczej nie chcą, żeby ktoś podpisywał się w podobny sposób.
Jeśli ktoś zrobi jakąś grafikę, a ja znajdę ogólnodostępne materiały, z których została ona wykonana to znaczy, że mogę zrobić taką samą albo bardzo podobną?

Posted

[quote name='Illusion']Bo nie jest, ale czy może być użyta w takiej konfiguracji? Ja bym się sprzeczała. Nie wiem co jest fajnego w posiadaniu czegoś podobnego do innej osoby. Mówisz, że to tylko podpis, ale podpis to też swego rodzaju znak rozpoznawczy. Ludzie podpisują swoje zdjęcia głównie po to, żeby było wiadomo, że są one autorstwa tej osoby, a nie po to, żeby ich nie kradziono (bo jak ktoś zdążył zauważyć, usunięcie podpisu nie stanowi dużego problemu). Wiele osób używa charakterystycznego dla siebie podpisu, więc wydaje mi się, że raczej nie chcą, żeby ktoś podpisywał się w podobny sposób.
Jeśli ktoś zrobi jakąś grafikę, a ja znajdę ogólnodostępne materiały, z których została ona wykonana to znaczy, że mogę zrobić taką samą albo bardzo podobną?
EOT [SIZE="1"]+ 10 znaków

Posted

[quote name='Glaria']Serio ? :roll:

Mnie tam się wcale nie podobają , brzydki ten łeb , no ale , każdy ma inny gust :cool3:[/QUOTE]

Dokładnie co nie zmienia faktu, że nie podoba mi się mój brzydalek rano jak ma nieogarniętą fryzurę :D

Posted

[quote name='BBeta']Możesz sobie wstawić taki banner gdzie tylko chcesz, "ani mnie to ziębi, ani grzeje" ;)[/QUOTE]

Nie to miałam na celu, najwyraźniej zupełnie inaczej postrzegamy pewne kwestie :).

Posted

[quote name='Illusion']Nie to miałam na celu, najwyraźniej zupełnie inaczej postrzegamy pewne kwestie :).[/QUOTE]
Nie mam pojęcia co miałaś na celu lub co chciałaś mi tym udowodnić ;)

Posted

[quote name='Illusion']A ja nie mam pojęcia dlaczego drążysz ten temat, na niewygodnego posta odpowiadasz "EOT", ale potem i tak dalej ciągniesz.[/QUOTE]
Niewygodnego? Hah... :diabloti: Sama napisałaś, że nie zamierzasz ciągnąć dalej tego tematu po czym nie wiadomo po co i dlaczego robisz i wstawiasz banner prowokując dalszą dyskusję...