Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Molowe']cudne te zdjęcia Ci wszyły :)

https://lh5.googleusercontent.com/-pVnhk0PbR8g/T1Jh2bwp0KI/AAAAAAAAB4Q/lgTN2Vkt-tA/s640/DSC00265.jpg jaka zapatrzona
https://lh4.googleusercontent.com/-y6EnvSknqO8/T1JiAxCOT6I/AAAAAAAAB4o/cOuxmCtFBJY/s640/DSC00278.jpg prawie jak postawa :P
https://lh4.googleusercontent.com/-oX3h7buhjB4/T1JiZOulirI/AAAAAAAAB5w/DyQ9s4o1WnA/s640/DSC00304.jpg :loveu:

jasne że chcemy więcej fotek Doti zawsze <33

a dziekuję :) (sie ktos pojawił :eviltong:)

jak zwykle:P
z tym krzywym ogonem :eviltong: wgl zauwazyliscie co sie stało z firanką Dot :roflt:?

:loveu:
mam do sprzedania transporter dla królika jakby ktos moze chciał:)

Posted

Ja to tam zaraz się wkurzam na mój aparat i już nie cykam. Ale Ty cykaj! :D
A co takiego stało się z Dotkową firaną? Jest całkiem podobna do firany Hexowatej :D

Posted

Jak tak porównuję sobie Dotusię i moją Bejczysławę , to stwierdzam że mimo że to ta sama rasa , to są zupełnie inne:-o.Inny kształt główki , inny ogon , Bejka jest trochę krótsza , normalnie jak psy innych ras :lol:
Obie są niepowtarzalne :loveu::loveu::loveu::iloveyou:;)

Posted

[quote name='HexaWHWT']Ja to tam zaraz się wkurzam na mój aparat i już nie cykam. Ale Ty cykaj! :D
A co takiego stało się z Dotkową firaną? Jest całkiem podobna do firany Hexowatej :D[/QUOTE]
czemu się wkurzasz :evil_lol:
zciachałam jej firane, bo była juz dośc długa, ale jak tak patrze to jeszcze jest za długa :diabloti:
[quote name='Glaria']Jak tak porównuję sobie Dotusię i moją Bejczysławę , to stwierdzam że mimo że to ta sama rasa , to są zupełnie inne:-o.Inny kształt główki , inny ogon , Bejka jest trochę krótsza , normalnie jak psy innych ras :lol:
Obie są niepowtarzalne :loveu::loveu::loveu::iloveyou:;)[/QUOTE]
A żebyś wiedziała;) wszystkie są rózne;) Doti jest długa, ma krzywy ogon, i wgl mase innych wad:P westiki pod wzgledem wzorca są bardzo porozrzucane :P
[quote name='Illusion']Twój nowy podpis na zdjęciach w dziwny sposób przypomina mi ten, na moich :).[/QUOTE]
szczerze nie patrzyłam na Twój, ale faktycznie podobne;) to chyba taki jeden z bardziej standardowych podpisów jakie widuje, wszelkie pochyłe czcionki mi po porstu nie pasowały, ale jesli bardzo Cie to razi spróbuje wymyślic inny;)

Posted

Nie wiem czy to "standardowy" podpis, prawdę mówiąc na tyle podobny do mojego, pierwszy raz widzę na Twoich zdjęciach :lol:. Osobiście kuje mnie trochę w oczy :shake:.

Posted

[quote name='Illusion']Nie wiem czy to "standardowy" podpis, prawdę mówiąc na tyle podobny do mojego, pierwszy raz widzę na Twoich zdjęciach :lol:. Osobiście kuje mnie trochę w oczy :shake:.[/QUOTE]
od mojego wczesniejszego rózni sie tylko napisem 'photography' bo był wysoki duzy i ogolnie brzydki dlatego zmieniłam;)
bynajmniej ja takie wlasnie 'proste' podpisy widuje, nie chcę takiego z czcionką jak mam np w banerze, bo kompletnie mi nie pasi i jest wtedy taki rozlazły, moze kwestia czcionek moze znajde jakąs pasującą.
Dobra to tylko podpis, idę sie głowić;)

[quote name='BBeta']OMG, bez przesady, to tylko podpis... :mdleje:[/QUOTE]
więc nie rozciągajmy tematu;), ja sobie zaraz wymysle, ale przyznam że nie jestem w podpisach kreatywna :lol:

Posted

Moja Bejka też bardzo ustępuje od wzorca.Ma krzywy zgryz ( dolna szczęka wysunięta do przodu , to nie wiem jaka to wada :evil_lol: ) , jeżeli nie jest trymowana , włos na łapach zaczyna jej się falować :angryy: ( nie kręcić , falować ) , czasem odnoszę wrażenie że ma za duże uszy :eviltong:
Pozdrawiamy ! I czekamy na kolejne focie :loveu:

Posted

[quote name='BBeta']OMG, bez przesady, to tylko podpis... :mdleje:[/QUOTE]

Nie wiem gdzie są granice przesady, ale chętnie się dowiem, może dzięki temu będę mogła wzbogacać się o cudze twory, gdzie tej przesady jeszcze nie ma :hmmmm:. A skoro to tylko podpis, to co za problem wymyślić inny, również prosty i czytelny? :cool3:
Również nie zamierzam ciągnąć dalej tego tematu i bardzo żałuję, że nie napisałam na priv :placz: :evil_lol:.

Daleko macie ten las, do którego chodzicie na spacery?

Posted

[quote name='westie_justa']czemu się wkurzasz :evil_lol:
zciachałam jej firane, bo była juz dośc długa, ale jak tak patrze to jeszcze jest za długa :diabloti:

No coś Ty. Ta firana jest idealna! :razz: nie lubię takich baaardzo długich dlatego obecna podoba mi się najbardziej :eviltong::eviltong:
A co do podpisu na zdjęciach - ten, który masz jest na prawdę jednym z najbardziej zwykłych podpisów. I jest fajny. ;) osobiście sama nie lubię takich ,,dziwnych" czcionek. A westy są przeróżne i Dot i Beja jak i Hexa są też jak dla mnie mało do siebie podobne, chociaż Doti przypomina mi trochę Hexę :D :eviltong:

Posted

[quote name='Glaria']Mnie też Doti przypomina Hexę :lol:
Bejka przede wszystkim ma inny łeb :p[/QUOTE]

Dokładnie. Bejka jest zupełnie inna. Dot z mordki jest podobna do mojej młodej no i teraz też firankę mają podobną :D

Posted

[quote name='Silky123']Nareszcie tyle fot! :loveu: :loveu:
Justyna ja też w takich rzeczach nie jestem kreatywna, dlatego nie robię podpisu na moich zdjęciach, bo nie mam pomysłu na niego. ;p[/QUOTE]

Ale jak podpiszesz to wiedzą że fota Twoja. Ja raz na blogu dodałam fot bez podpisu i zgarnęli na forum :/ dlatego wolę podpisać nawet linkiem do bloga, zawsze jestem spokojniejsza. ;)

Posted

[quote name='HexaWHWT']Ale jak podpiszesz to wiedzą że fota Twoja. Ja raz na blogu dodałam fot bez podpisu i zgarnęli na forum :/ dlatego wolę podpisać nawet linkiem do bloga, zawsze jestem spokojniejsza. ;)[/QUOTE]
Może coś pomyślę o podpisie, ale raczej wątpie, że coś fajnego z tego wyjdzie. ;p

Posted

[quote name='WeronikaM']https://lh4.googleusercontent.com/-oX3h7buhjB4/T1JiZOulirI/AAAAAAAAB5w/DyQ9s4o1WnA/s640/DSC00304.jpg
śliczna dziewczyna ;)
:)
[quote name='Molowe']Ooo nowy banerek i tytuł galerii fajniee :loveu:
no wiosna to nowy:)
[quote name='Glaria']Moja Bejka też bardzo ustępuje od wzorca.Ma krzywy zgryz ( dolna szczęka wysunięta do przodu , to nie wiem jaka to wada :evil_lol: ) , jeżeli nie jest trymowana , włos na łapach zaczyna jej się falować :angryy: ( nie kręcić , falować ) , czasem odnoszę wrażenie że ma za duże uszy
Pozdrawiamy ! I czekamy na kolejne focie :loveu:
to chyba przodozgryz jest;)
[quote name='Illusion']Nie wiem gdzie są granice przesady, ale chętnie się dowiem, może dzięki temu będę mogła wzbogacać się o cudze twory, gdzie tej przesady jeszcze nie ma . A skoro to tylko podpis, to co za problem wymyślić inny, również prosty i czytelny? :cool3:
Również nie zamierzam ciągnąć dalej tego tematu i bardzo żałuję, że nie napisałam na priv

Daleko macie ten las, do którego chodzicie na spacery?
odpisze Ci na priv potem;)

Nie, koło domu, jakies 10 sekund :lol:
[quote name='HexaWHWT'][quote name='westie_justa']czemu się wkurzasz

No coś Ty. Ta firana jest idealna! :razz: nie lubię takich baaardzo długich dlatego obecna podoba mi się najbardziej :eviltong::eviltong:
A co do podpisu na zdjęciach - ten, który masz jest na prawdę jednym z najbardziej zwykłych podpisów. I jest fajny. ;) osobiście sama nie lubię takich ,,dziwnych" czcionek. A westy są przeróżne i Dot i Beja jak i Hexa są też jak dla mnie mało do siebie podobne, chociaż Doti przypomina mi trochę Hexę :D :eviltong:
No;) niektore westy mają jeszcze taką szkocią kufę :lol: jesli przypomina Hexe to jest chyba dość westowa :lol:
[quote name='Glaria']Mnie też Doti przypomina Hexę :lol:
Bejka przede wszystkim ma inny łeb
ja tez teraz tne jej głowę inaczej:)
[quote name='Silky123']Nareszcie tyle fot! :loveu: :loveu:
Justyna ja też w takich rzeczach nie jestem kreatywna, dlatego nie robię podpisu na moich zdjęciach, bo nie mam pomysłu na niego. ;p
no troche jest:razz:
[quote name='wikikoniki']Hej
widze zmiana tematu i bannerka... Ladnie ladnie
a no zmiana na wosne:)
[quote name='HexaWHWT']Dokładnie. Bejka jest zupełnie inna. Dot z mordki jest podobna do mojej młodej no i teraz też firankę mają podobną
ale ja zrobie jeszcze krótszą :diabloti:
[quote name='HexaWHWT']Ale jak podpiszesz to wiedzą że fota Twoja. Ja raz na blogu dodałam fot bez podpisu i zgarnęli na forum :/ dlatego wolę podpisać nawet linkiem do bloga, zawsze jestem spokojniejsza.
Ja nie uważam swoich zdjęć, za jakies świetne, bo umówmy sie;) są beznadziejne, ale znam przypadki takowych kradzieży i podpis nic mi nie szkodzi;)
[quote name='Silky123']Może coś pomyślę o podpisie, ale raczej wątpie, że coś fajnego z tego wyjdzie. ;p
wyjdzie:P ja własnie też wymyslam :P

Posted

[quote name='Silky123']Może coś pomyślę o podpisie, ale raczej wątpie, że coś fajnego z tego wyjdzie. ;p[/QUOTE]

Wyjdzie :) jak chcesz to na PW podam Ci fajne czcionki albo pomysły na fajny pomysł. Kiedyś długo głowiłam się nad tym i znalazłam kilka ciekawych sposobów w programach graficznych. :)

Posted

Wiecie co...Jednak coś z tym podpisem wymyślę, bo wtedy jednak będę się czuła jakoś tak bezpieczniej. ;)
Tylko nie mam żadnego pomysłu na napis. ;p
[quote name='HexaWHWT']Wyjdzie :) jak chcesz to na PW podam Ci fajne czcionki albo pomysły na fajny pomysł. Kiedyś długo głowiłam się nad tym i znalazłam kilka ciekawych sposobów w programach graficznych. :)[/QUOTE]
Jakbyś mogła to poproszę, bo nie jestem w takich rzeczach kreatywna. ;)

Posted

[quote name='Silky123']Wiecie co...Jednak coś z tym podpisem wymyślę, bo wtedy jednak będę się czuła jakoś tak bezpieczniej. ;)
Tylko nie mam żadnego pomysłu na napis. ;p

Jakbyś mogła to poproszę, bo nie jestem w takich rzeczach kreatywna. ;)[/QUOTE]

Dobra, zaraz napiszę do Ciebie na pw :)