Misia&Ruby Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Spóźnione, ale jak najbardziej szczere: wszystkiego najlepszego dla Doti!!! :loveu: :new-bday: Quote
taxelina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='westie_justa'] no wiem wiem, poprawie sherry i w wolnej chwili narysuje Niunie;) dziekujemy:) [/QUOTE] Dziekuje, ja spokojnie poczekam :) To nic pilnego :) Ale bardzo nam milo bo to bedzie kolejna mila pamiatka :loveu: (tak jak prezent co ostatnio dostalismy od innej osoby) Quote
roadtonowhere Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 W końcu dotarłam na sam koniec :D oczywiście ja jak pisałam na blogu jestem fanką szeleczek od Doti chodzi mi o te niepieskie na pierwszej fotce i pierwszym poście :) pozdrawiam. i będziemy zaglądać częściej :) Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='roadtonowhere']W końcu dotarłam na sam koniec :D oczywiście ja jak pisałam na blogu jestem fanką szeleczek od Doti chodzi mi o te niepieskie na pierwszej fotce i pierwszym poście :) pozdrawiam. i będziemy zaglądać częściej :) nie piekne są :) fioletowe;) u nas już wiosna pęlną gębą ;) Quote
wikikoniki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 U nas też w końcu wiosna ! :D Chociaż jeszcze trochę ciapa ... :p Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 u nas na szczescie sucho;) ale czekamy az bedzie cieplej i cieplej :p Quote
Natalia&Cody Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Nareszcie Doti! :loveu: :loveu: U nas z tą wiosną to samo(odpukać). :D Quote
HexaWHWT Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jakie cudne zdjęcia w drzewie :) widzę, że pogoda u Was też odpisuje. :D jest możliwość zamówienia mojego westa? :-) Quote
Rose_ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ale cudny białasek :loveu: Dotka urocza, widzę, że pogoda dopisuje. ;) Szelki cudne. Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='HexaWHWT']Jakie cudne zdjęcia w drzewie :) widzę, że pogoda u Was też odpisuje. :D jest możliwość zamówienia mojego westa? :-) a no dopisuje :):) wkrotce tak;) chcecie te foty wgl?:) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-pVnhk0PbR8g/T1Jh2bwp0KI/AAAAAAAAB4Q/lgTN2Vkt-tA/s640/DSC00265.jpg :cool3::cool3: Quote
HexaWHWT Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) O, to jak możesz to daj mi znać kiedy będziesz mogła zrobić. Ma się rozumieć, że będą płatne? mogła byś mniej-więcej podać cenę na jaką mam się przygotować? :-) przy okazji - na Twoim blogu niestety zakładka ,,Galeria" nie wyświetla Twoich prac. :-( U nas pogoda też cudowna. Mam nadzieję, że i jutro dopisze bo przydałby się jakiś taki mega spacer, bo dzisiejszy dzien Hexa spędziła na stole groomerskim :P Edited March 3, 2012 by HexaWHWT Quote
HexaWHWT Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 A fot to chcemy jeszcze więcej! :razz::loveu: Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='HexaWHWT']O, to jak możesz to daj mi znać kiedy będziesz mogła zrobić. Ma się rozumieć, że będą płatne? mogła byś mniej-więcej podać cenę na jaką mam się przygotować? :-) przy okazji - na Twoim blogu niestety zakładka ,,Galeria" nie wyświetla Twoich prac. :-( U nas pogoda też cudowna. Mam nadzieję, że i jutro dopisze bo przydałby się jakiś taki mega spacer, bo dzisiejszy dzien Hexa spędziła na stole groomerskim :P jasne info bedzie;) cena rysunku nie bedzie zapewne przekraczała 5zł breloczki jeszcze nie wiem po ile;) zaraz poprawie;) zmień w cytacie zdjecia na linki ;) Quote
HexaWHWT Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='westie_justa']jasne info bedzie;) cena rysunku nie bedzie zapewne przekraczała 5zł breloczki jeszcze nie wiem po ile;) zaraz poprawie;) zmień w cytacie zdjecia na linki ;) Ok, dzięki :) Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 o dziękuję :) skoro chceta to mata :lol: Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='HexaWHWT']Ale Ty cykasz tych fot! Super, super! :) troszke :) w sumie mam 33 Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='wikikoniki']Śliczna jest ! to? ten mały szogun :evil_lol:? nie chcecie już fot? ale juz was nie męcze to ostatnie :eviltong: Quote
Rose_ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Cudna Dotka :loveu: Przy okazji, piękne zdjęcia robisz. :razz: Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Rose_']Cudna Dotka :loveu: Przy okazji, piękne zdjęcia robisz. :razz: a dziękuję, aczkolwiek mój aparat lata jeszcze nie widział więc nie wiem jak to będzie :) [quote name='lenka13']ile Dotki :lol: śliczna jest :loveu: troszke Dotki jest :):loveu: [SIZE="4"]Zdjecia od poprzedniej strony! Quote
Recommended Posts