Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='westie_justa']
no wiem wiem, poprawie sherry i w wolnej chwili narysuje Niunie;)
dziekujemy:)
[/QUOTE]
Dziekuje, ja spokojnie poczekam :) To nic pilnego :) Ale bardzo nam milo bo to bedzie kolejna mila pamiatka :loveu: (tak jak prezent co ostatnio dostalismy od innej osoby)

Posted

W końcu dotarłam na sam koniec :D oczywiście ja jak pisałam na blogu jestem fanką szeleczek od Doti chodzi mi o te niepieskie na pierwszej fotce i pierwszym poście :) pozdrawiam. i będziemy zaglądać częściej :)

Posted

[quote name='roadtonowhere']W końcu dotarłam na sam koniec :D oczywiście ja jak pisałam na blogu jestem fanką szeleczek od Doti chodzi mi o te niepieskie na pierwszej fotce i pierwszym poście :) pozdrawiam. i będziemy zaglądać częściej :)
nie piekne są :) fioletowe;)

u nas już wiosna pęlną gębą ;)

Posted

[quote name='HexaWHWT']Jakie cudne zdjęcia w drzewie :) widzę, że pogoda u Was też odpisuje. :D jest możliwość zamówienia mojego westa? :-)
a no dopisuje :):)
wkrotce tak;)

chcecie te foty wgl?:)

Posted (edited)

O, to jak możesz to daj mi znać kiedy będziesz mogła zrobić. Ma się rozumieć, że będą płatne? mogła byś mniej-więcej podać cenę na jaką mam się przygotować? :-) przy okazji - na Twoim blogu niestety zakładka ,,Galeria" nie wyświetla Twoich prac. :-(

U nas pogoda też cudowna. Mam nadzieję, że i jutro dopisze bo przydałby się jakiś taki mega spacer, bo dzisiejszy dzien Hexa spędziła na stole groomerskim :P

Edited by HexaWHWT
Posted

[quote name='HexaWHWT']O, to jak możesz to daj mi znać kiedy będziesz mogła zrobić. Ma się rozumieć, że będą płatne? mogła byś mniej-więcej podać cenę na jaką mam się przygotować? :-) przy okazji - na Twoim blogu niestety zakładka ,,Galeria" nie wyświetla Twoich prac. :-(

U nas pogoda też cudowna. Mam nadzieję, że i jutro dopisze bo przydałby się jakiś taki mega spacer, bo dzisiejszy dzien Hexa spędziła na stole groomerskim :P

jasne info bedzie;) cena rysunku nie bedzie zapewne przekraczała 5zł breloczki jeszcze nie wiem po ile;)
zaraz poprawie;)

zmień w cytacie zdjecia na linki ;)

Posted

[quote name='westie_justa']jasne info bedzie;) cena rysunku nie bedzie zapewne przekraczała 5zł breloczki jeszcze nie wiem po ile;)
zaraz poprawie;)

zmień w cytacie zdjecia na linki ;)

Ok, dzięki :)

Posted

[quote name='Rose_']Cudna Dotka :loveu:
Przy okazji, piękne zdjęcia robisz. :razz:
a dziękuję, aczkolwiek mój aparat lata jeszcze nie widział więc nie wiem jak to będzie :)
[quote name='lenka13']ile Dotki :lol:
śliczna jest :loveu:
troszke Dotki jest :):loveu:

[SIZE="4"]Zdjecia od poprzedniej strony!