Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:BIG::bday::tort::new-bday::BIG::bday::tort:

Dociaku... 100 latek ! ; *
Kolejne życzenia, bo przed chwilą na blogu pisałam...
No... my za 10 dni też takie zakupy robimy :multi:
Planuję też kliker, mam nadzieję, że znajdę w którymś z naszych zoologów... :roll:

Posted

I znów dziękujemy!!:multi:

musze ogarnąc te rysunkowe darmowki kto tam sie zalapal? :hmmmm:

1. Kasi i Lena
2. Lucky
3. Molowe
4. deer
5. rashelek
6. Talucha
7. Yorkomanka
8. DomixX
9. Aleksandra95
10. z bloga;)

zrobione
niezrobione

Posted

[quote name='Molowe']tak w naszym przypadku wszystko się zgadza zapisane i zrobione jeszcze po raz kolejny dziękujemy :)[/QUOTE]
a niema za co:) ale.. jeszcze 6 rysunków do zrobienia!!

Posted

oj tam oj tam Justyna dasz radę wierzę w Ciebie :) ja się ostatnio zastanawiałam że na koszulkę jakby co to chcę to Molke co narysowałaś taka fajna jest :loveu: ciekawe wgl czy sie uda z tymi koszulkami

Posted

jak hurtowo bym to miala zrobic, to raczej tak, no i takie zwykle t-shirt powiedzmy no typowo nadrukowe;) a jesli nie to jak macie gdzies taki zaklad czy cos to wystarczy rysunek:P
T-shirt jednolity z nadrukiem jak bym miala kilka chęynych zeby taniej wyszło mysle zeby nie bylo wiekszego problemu;)

Posted

ja jeśli coś to wstępnie jestem chętna na właśnie taki zwykły t-shirt z nadrukiem kolor obojętny jedyne to żeby większa była ale z tym chyba nie byłoby problemu to jak się znajdzie parę chętnych to można pomyśleć o grupowym zamówieniu :)

Posted

[quote name='Molowe']ja jeśli coś to wstępnie jestem chętna na właśnie taki zwykły t-shirt z nadrukiem kolor obojętny jedyne to żeby większa była ale z tym chyba nie byłoby większego problemu to jak się znajdzie parę chętnych to można pomyśleć o grupowym zamówieniu :)[/QUOTE]
dokładnie tak;)

Posted

[quote name='motyleqq']ja koszulkę też bardzo chętnie :) i breloczek![/QUOTE]
z tą Etinką? :cool3:
dobra skocze darmowki i zakupie trochę twardszych mocniejszych materiałow co do breloczkow;)

Posted

Jak coś, to ja też jestem chętna na koszulkę ;)
Pisałam wcześniej, ale chyba nie widziałaś mojego posta - dasz rade zrobić mi ten bannerek, o którym kiedyś pisałyśmy? Bo w końcu o nim zapomniałam,a u mnie wciąż jesienna Lena :roll:

Posted

Ja jeszcze prosilam o Niunie, nie Peppara (ale dziekuje i za peppara :loveu:) - tylko nie dogadalysmy sie :razz: No i krotsze lapy u Sherry ale ja moge byc na koncu, nie spieszy mi sie :)

Sto lat dla Doti!

Posted

Justa, nas też zapisz na breloczek :) Może być dwustronny ? Jedna strona Max, druga Neska :D Kiedyś zamawiałam koszulkę ze zdjęciem i moja mama stwierdziła, że na spacery do doopy, bo nadruk jak naklejona twarda podkładka pod myszkę... bardzo niewygodna ta koszulka... ale jak znajdziesz coś fajnego to na zbiorowe zamówienie mogę się pisać :)

Posted

Witamy się po dłuższej przerwie. Spóźnione ale najlepszego dla Dotki :loveu:
Wygłaskaj ją:multi:
[quote name='westie_justa']
2. Lucky
3. Molowe
4. deer
5. rashelek
6. Talucha
7. Yorkomanka
8. DomixX
9. Aleksandra95
10. z bloga;)

zrobione
niezrobione

Zrobione? A gdzie mogę je zobaczyć?

Posted

[quote name='A&L']Jak coś, to ja też jestem chętna na koszulkę ;)
Pisałam wcześniej, ale chyba nie widziałaś mojego posta - dasz rade zrobić mi ten bannerek, o którym kiedyś pisałyśmy? Bo w końcu o nim zapomniałam,a u mnie wciąż jesienna Lena :roll:
tak tak widzialam, postaram sie zrobic bo rzeczywiscie jesien! ale moze w razie czego zamow gdzies jeszcze;)
[quote name='deer_1987']Ja jeszcze prosilam o Niunie, nie Peppara (ale dziekuje i za peppara :loveu:) - tylko nie dogadalysmy sie :razz: No i krotsze lapy u Sherry ale ja moge byc na koncu, nie spieszy mi sie :)

Sto lat dla Doti!
no wiem wiem, poprawie sherry i w wolnej chwili narysuje Niunie;)
dziekujemy:)
[quote name='wikikoniki']Justa, nas też zapisz na breloczek :) Może być dwustronny ? Jedna strona Max, druga Neska :D Kiedyś zamawiałam koszulkę ze zdjęciem i moja mama stwierdziła, że na spacery do doopy, bo nadruk jak naklejona twarda podkładka pod myszkę... bardzo niewygodna ta koszulka... ale jak znajdziesz coś fajnego to na zbiorowe zamówienie mogę się pisać :)
nie wuiem jak by to wygladało bo brelok ma kształt psa, a nie beda takie same;)
[quote name='DomixX']Witamy się po dłuższej przerwie. Spóźnione ale najlepszego dla Dotki :loveu:
Wygłaskaj ją:multi:

Zrobione? A gdzie mogę je zobaczyć?
dziekujemy:)

własciwie jeszcze nie do końca bo tylko mikus, a te 10 zamowien sie powikszyło bo doszlo pare psow w niektórych zamowieniach :P ale mam nadzieje zrobic reszte;)

Posted

Jest super :loveu: Tylko taki pusty się troszkę wydaje na szyji, dało by rade dorysować obroże tą rogza fioletową jaszczury z łańcuszkiem?
I fajnie, że ujęłaś, że to jedno ucho ma mniej zawinięte, znak rozpoznawczy :D

Posted

[quote name='DomixX']Jest super :loveu: Tylko taki pusty się troszkę wydaje na szyji, dało by rade dorysować obroże tą rogza fioletową jaszczury z łańcuszkiem?
I fajnie, że ujęłaś, że to jedno ucho ma mniej zawinięte, znak rozpoznawczy :D[/QUOTE]
obróżke mowisz:D okey;)