Yuveza Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Haha to sie ciesze :loveu: ależ oczywiscie że duuużą :diabloti: jeszcze troche darmowek mi zostało, ale mam nadzieje zacząć niedługo robic na zamowienie, i breloczki;) Quote
Molowe Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='westie_justa']Haha to sie ciesze :loveu: ależ oczywiscie że duuużą :diabloti: jeszcze troche darmowek mi zostało, ale mam nadzieje zacząć niedługo robic na zamowienie, i breloczki;)[/QUOTE] jakby była mała to już by mnie tak nie cieszyła :D czekam cierpliwie aż ogarniesz z darmówkami i coś zamówie bo śliczne te rzeczy robisz :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='westie_justa'] jeszcze troche darmowek mi zostało, ale mam nadzieje zacząć niedługo robic na zamowienie, i breloczki;)[/QUOTE] Justyna, Ty nas zapisałaś już na te na zamówienie? :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Dawno nas tu nie było więc witamy się ;) Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A ja bym zobaczyła jakieś fotki Doti. :smile: Dawno tu nic nie było. :P Quote
Yuveza Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Molowe']jakby była mała to już by mnie tak nie cieszyła :D czekam cierpliwie aż ogarniesz z darmówkami i coś zamówie bo śliczne te rzeczy robisz :loveu:[/QUOTE] alez oczywiescie ze nie :diabloti: [quote name='Silky123']Justyna, Ty nas zapisałaś już na te na zamówienie? :diabloti:[/QUOTE] znaczy... jak ogarne wszytsko to najlepiej mi napisac zamowienie na gg/mail żebym nie zapomniała ;) [quote name='Aleksandra95']Hehe,ja też czekam na swoje :D[/QUOTE] :P [quote name='papillonek']Dawno nas tu nie było więc witamy się ;)[/QUOTE] własnie :mad: witamy :) [quote name='paulaa.']A ja bym zobaczyła jakieś fotki Doti. :smile: Dawno tu nic nie było. :P[/QUOTE] ee niema fot :P taka pogoda ze jeeja... i jeszcze wnerwia mnie bo i kurtka i saszetka i tyle tego jeszcze aparat !? ja chce wiosne!! nie bedzie trzeba sie obładowywac ciuchami :mdleje: Troche sobie w domu ćwiczymy :) ale koniec cieczki jeszcze i Doti taka jest jakas 'rozlatana' na spacerze olewka :lol: ale w domu ładmnie tylko krótkie sesje;) a jeszcze moze ktoś z was wie czym spowodowany jest taki dość mocno żółty mocz? zauwazylam że taki ostatnio robi, ale nie znalazłam co to oznacza :) Quote
Misia&Ruby Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Intensywny kolor moczu jest zazwyczaj spowodowany za dużą ilością witaminy B. Quote
motyleqq Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 pozwolę sobie zareklamować mój bazarek z pendrivem w kształcie Serca z TP :) http://www.dogomania.pl/threads/223737-pendrive-Serce-z-reklamy-TP-dla-ONki-Diny-do-6-marca-OTWARTE?p=18720687#post18720687 Quote
Natalia&Cody Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ok. To ja jeszcze do Ciebie napisze. Tylko daj znać jak już będziesz robiła te na zamówienie. ;) Quote
Yuveza Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Intensywny kolor moczu jest zazwyczaj spowodowany za dużą ilością witaminy B.[/QUOTE] emm :hmmmm: B?... [quote name='Silky123']Ok. To ja jeszcze do Ciebie napisze. Tylko daj znać jak już będziesz robiła te na zamówienie. ;)[/QUOTE] jasne ze dam;) Quote
taxelina Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Cudne te dla mnie, dziekuje! tylko Sherry ma zdecydowanie za duze nogi a Milka ma glowe bardziej czekoladowa niz szara - da rade zrobic poprawki? No i nie Peppara a o Niunie prosilam :) Poprawki nie musza byc na teraz, tylko kiedys w wolnej chwili :) https://lh5.googleusercontent.com/-NLRrNZuRqtg/T0Jc2iXgS4I/AAAAAAAAM4c/MW11N8Q97sY/s800/IMG_3858.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-pxd6QIxfvI0/TzEy1qLlmJI/AAAAAAAAMQ8/ZdGM_KXCV_s/s800/IMG_2176.jpg Edited February 26, 2012 by deer_1987 Quote
A&L Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Heeeeej :) A czy ja mogę liczyć na banerek, który mi kiedyśtam obiecałaś? :diabloti: Co do butów - ja jestem w stanie wydać duuuuużo, byleby były ładne :loveu: Quote
Yuveza Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [SIZE="6"][FONT="Courier New"]:BIG::BIG:Dzisiaj Doti kończy 3lata!!:BIG::BIG:[/FONT] Quote
Lucky. Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Sto lat dla Dotki :) A jak mój rysunek i banerek ? Bo na baner to już czekam i czekam :D Quote
kajkoowa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Doti! :BIG::new-bday::bigcool: Quote
paulaa. Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Doti! :multi: :multi::loveu: Quote
A&L Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: 100 lat Doti :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :BIG::bday::tort::new-bday::BIG::bday::tort: Quote
lenka13 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Wszystkiego Najlepszego dla Dotki :BIG::new-bday::tort::BIG: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 jakie prezenty Pancia kupiła dla pieska? :diabloti: najlepszego!!!!! :loveu: Quote
rashelek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nono najlepszego :loveu: Właśnie, pańcia, czym pieska uraczyłaś? :D Quote
Yuveza Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Wszystkim bardzo bardzo bardzo dziękujemy za życzenia!!!!!:loveu::loveu::loveu: no własnie czekalam az ktos zapyta :lol: dostała takie rózne suszone przysmaki;) uszy królicze, ogony wołowe, paluszki-żwacze jakies;) i jeszcze taką paczke wzięłam z takimi chrząstkami czy czymś :P i w zoologu dostałam, jeszcze graftis w postaci bidonu dog chow :) a i pochwalę się sukcesem z przed chwili :evil_lol: Dotki umie wskok na plecy nie przeskok!:multi: udało sie!:multi: i chętnych zapraszam;) Quote
Recommended Posts