Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha to sie ciesze :loveu:
ależ oczywiscie że duuużą :diabloti:

jeszcze troche darmowek mi zostało, ale mam nadzieje zacząć niedługo robic na zamowienie, i breloczki;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='westie_justa']Haha to sie ciesze :loveu:
ależ oczywiscie że duuużą :diabloti:

jeszcze troche darmowek mi zostało, ale mam nadzieje zacząć niedługo robic na zamowienie, i breloczki;)[/QUOTE]

jakby była mała to już by mnie tak nie cieszyła :D czekam cierpliwie aż ogarniesz z darmówkami i coś zamówie bo śliczne te rzeczy robisz :loveu:

Posted

[quote name='Molowe']jakby była mała to już by mnie tak nie cieszyła :D czekam cierpliwie aż ogarniesz z darmówkami i coś zamówie bo śliczne te rzeczy robisz :loveu:[/QUOTE]
alez oczywiescie ze nie :diabloti:
[quote name='Silky123']Justyna, Ty nas zapisałaś już na te na zamówienie? :diabloti:[/QUOTE]
znaczy... jak ogarne wszytsko to najlepiej mi napisac zamowienie na gg/mail żebym nie zapomniała ;)
[quote name='Aleksandra95']Hehe,ja też czekam na swoje :D[/QUOTE]
:P
[quote name='papillonek']Dawno nas tu nie było więc witamy się ;)[/QUOTE]
własnie :mad:
witamy :)
[quote name='paulaa.']A ja bym zobaczyła jakieś fotki Doti. :smile: Dawno tu nic nie było. :P[/QUOTE]
ee niema fot :P taka pogoda ze jeeja... i jeszcze wnerwia mnie bo i kurtka i saszetka i tyle tego jeszcze aparat !? ja chce wiosne!! nie bedzie trzeba sie obładowywac ciuchami :mdleje:

Troche sobie w domu ćwiczymy :) ale koniec cieczki jeszcze i Doti taka jest jakas 'rozlatana' na spacerze olewka :lol: ale w domu ładmnie tylko krótkie sesje;)

a jeszcze moze ktoś z was wie czym spowodowany jest taki dość mocno żółty mocz? zauwazylam że taki ostatnio robi, ale nie znalazłam co to oznacza :)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Intensywny kolor moczu jest zazwyczaj spowodowany za dużą ilością witaminy B.[/QUOTE]
emm :hmmmm: B?...
[quote name='Silky123']Ok. To ja jeszcze do Ciebie napisze. Tylko daj znać jak już będziesz robiła te na zamówienie. ;)[/QUOTE]

jasne ze dam;)

Posted (edited)

Cudne te dla mnie, dziekuje! tylko Sherry ma zdecydowanie za duze nogi a Milka ma glowe bardziej czekoladowa niz szara - da rade zrobic poprawki? No i nie Peppara a o Niunie prosilam :) Poprawki nie musza byc na teraz, tylko kiedys w wolnej chwili :)

https://lh5.googleusercontent.com/-NLRrNZuRqtg/T0Jc2iXgS4I/AAAAAAAAM4c/MW11N8Q97sY/s800/IMG_3858.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-pxd6QIxfvI0/TzEy1qLlmJI/AAAAAAAAMQ8/ZdGM_KXCV_s/s800/IMG_2176.jpg

Edited by deer_1987
Posted

Heeeeej :)
A czy ja mogę liczyć na banerek, który mi kiedyśtam obiecałaś? :diabloti:
Co do butów - ja jestem w stanie wydać duuuuużo, byleby były ładne :loveu:

Posted

:tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:

100 lat Doti :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:BIG::bday::tort::new-bday::BIG::bday::tort:

Posted

Wszystkim bardzo bardzo bardzo dziękujemy za życzenia!!!!!:loveu::loveu::loveu:

no własnie czekalam az ktos zapyta :lol:
dostała takie rózne suszone przysmaki;) uszy królicze, ogony wołowe, paluszki-żwacze jakies;) i jeszcze taką paczke wzięłam z takimi chrząstkami czy czymś :P i w zoologu dostałam, jeszcze graftis w postaci bidonu dog chow :)

a i pochwalę się sukcesem z przed chwili :evil_lol: Dotki umie wskok na plecy nie przeskok!:multi: udało sie!:multi:
i chętnych zapraszam;)