Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ja do conversow nic nie mam;) jesli sa wytrzymałe tak jak mowicie to okey, moze mnie troche zniechęciło to że nastąpił taki szał i taka moda na te trampki i każdy ze tak poweim sie lansił a ja nie lubie byc modna, i isc za modą;) tylko tez 200zł za trampki mnie troche przeraziło jak za zimowe (dobre) buty zaplacilam 150zł:P chocicaz w tym roku mysle o jakkies trampki na lato, jesli patrze pod kątem trwałosci to moze rzeczywiscie conversy;)

Karolina moga być dwa mi to nie robi problemu:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już o conversach mowa, to przypomniało mi się coś. Kiedyś w empiku kupiłam piórnik za 20zł właśnie z conversa. Wcześniej nie znałam tej firmy. Poszłam do szkoły, a każdy patrzy na piórnik i mówi łał, ile za niego dałaś itp. A ja nie wiedziałam o co im chodzi i dopiero po wpisaniu w google nazwę firmy zobaczyłam co ta firma produkuje i w jakich cenach ;) I wyszło na to, że majątek wydałam na oryginalny piórnik.

Posted

A ja z letnimi butami mam zupełnie odwrotne podejście - mają po prostu wyglądać i być tanie. Wolę sobie kupić 2 pary o ciekawym wyglądzie i dać za nie 50zł. Jak się zniszczą, to mi nie jest szkoda a mogę kupić nowe o innym wzorze :diabloti: Zwłaszcza, że gust i potrzeby się szybko zmieniają... :D

Co tam dziś u Dotki? Znowu śpi z kołami na górze? :D

Posted

haha moze i tez:P ale do psiego stylu zycia to zaraz buty są takie piekne :eviltong:

Doti? czekaj czekaj... własnie wywlekła sie spod łózka i teraz kulturalnie lezy na nim :evil_lol:

Posted

ja nie mogła bym dać dużo na buty i tak by się zniszczyły w szybkim tempie:eviltong: kurcze jak patrze na buty ludzi z mojej klasy to nie wierze jakim cudem tyle czasu w nich chodzą i ciągle wyglądają jak nowe a moje...:lol: co chwilę muszę mieć nowe:roll:

Posted

[quote name='Yorkomanka']ja nie mogła bym dać dużo na buty i tak by się zniszczyły w szybkim tempie:eviltong: kurcze jak patrze na buty ludzi z mojej klasy to nie wierze jakim cudem tyle czasu w nich chodzą i ciągle wyglądają jak nowe a moje...:lol: co chwilę muszę mieć nowe:roll:[/QUOTE]

gdybyś kupiła naprawdę porządne buty, np ecco, to na pewno dłuuugo byś je nosiła ;) ale na takie buty trzeba wydać nie 200, a 500zł

Posted

[quote name='motyleqq']gdybyś kupiła naprawdę porządne buty, np ecco, to na pewno dłuuugo byś je nosiła ;) ale na takie buty trzeba wydać nie 200, a 500zł[/QUOTE]

mam sandały ecco :p ale rzadko je nosze :p:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mój kurczak się z łóżka przeniósł na szafkę, chociaż przed chwilą kołami w górze na kołderce leżała :D
Haha o tym mówię - jednorazowo 500zł boli bardziej niż co roku 50zł :diabloti: No i też takie buty nie każdemu podpasują. Mnie byłoby szkoda takich ecco na spacer z psem po lesie :)

Posted

mnie w tym momencie też nie stać, ale właśnie na ekstremalne spacery chciałabym kupić ekstremalne buty ;) pewnie kupię inne trapery, nieco tańsze, ale z doświadczenia wiem że kupowanie byle czego jest bez sensu, bo się zaraz rozwala. to pozorna oszczędność ;) choć fakt, łatwiej się wydaje mniejsze kwoty co jakiś czas, niż raz ogromną...

Posted

Ja wydaje raczej posrednie i nie przesadnie tanie, bo wiadomo mogą być mniej trwałe, ani też strasznie drogie, bo nie sadze aby były az tak warte swojej ceny;) no i mi chyba jeszcze noga rośnie wiec byłaby strata pieniedzy:P

Posted

Ja na spacery z psem mam trapery, które zawsze dobrze się sprawdzały. W sumie i tak co rok-dwa lata mam kupowane nowe, bo jeździmy co roku w Tatry, a tam już musze mieć takie buty. Co się potem też przydaje przez cały rok. :D

Posted

ja mam jakieś zwykłe adidasy z croppa, conversy, i jakieś trampki z atmosphere, na zameczek, z gumkami i białe :loveu:
to są moję ukochane buty i mi wystarczają :D

Posted

no mnie jeszcze właśnie noga chyba rośnie ale mogłaby już przestać :) a co do droższych butów to ja też zawsze mam tak że na początku szanuję dbam o nie itd. a teraz nie boli mnie to żeby w conversach iść do lasu także na początku jest stres a potem to już :P

Posted

Ja mam skórzane konwersesy :D
I na razie chodziłam w nich w jesień teraz w szkole a niedługo nowe do szkoły i znowu początki wiosny :D
Miałam trampki z biedronki, na więś - moje najukochańsze buty, no i dość długo je nosiłam. Najszybciej zepsuły mi się trampoki z deichmana (czy jakoś tak)

Posted

Jesoo, taka pogoda że normalnie no yhhgrr :watpliwy: zdjec tez prawdopodobnie nie bedzie, w taka pogode to i brzydkie by były i tez sie nie chce :P
Za to dzis mam luźniejszy dzień (szkoła) wiec narysuje jakąs darmówkę, moze własnie Twoją DomixX :)

Guest Dreaming
Posted

Hej co tam u was słychać ???Dawno nie wpadaliśmy :)
Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Ja jesli bym mogla prosic to o cala trojke (czyli Niunia, Sherry i Milka) :loveu:[/QUOTE]
okej postaram sie :lol: rozmnozyły sie te darmówki :P

dzisaj byłsmy na spacerku, nie bralam aparatu, ale niema juz sniegu!:multi:

Posted

[quote name='westie_justa']okej postaram sie :lol: rozmnozyły sie te darmówki :P

dzisaj byłsmy na spacerku, nie bralam aparatu, ale niema juz sniegu!:multi:[/QUOTE]
Dziekuje :)

Szkoda ze nie bralas, bo coraz lepiej Ci te fotki wychodza!