Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już mi się robi 28zł. A do tego wysyłka + praca Justyny :mad: Zbankrutuję jak nic.
Niestety, czarnej ani białej wziąć nie mogę, bo mi się pies na niej zagubi. A było wziąć jakąś czekoladkę :D
Z bluz z kapturem już się wyleczyłam, ale pewnie mnie napadnie znowu jakoś latem :diabloti:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja to już za stara jestem na wielkie bluzy i koszulki:) Teraz jak z rysunkami to coś bardziej kobiecego mi się marzy:)[/QUOTE]

ee tam za stara przesadzasz:diabloti: ale co kto lubi rozumiem że Ty wolisz bardziej kobiece to może będzie opcja że znajdziesz sobie jakąś bluzkę i wyślesz im i na nie Ci nadrukują czy coś :D

A co do bluz z kapturem to ja się chyba nigdy nie wyleczę :evil_lol: co do ceny to ja za bluzkę normalny zwykły czarny t-shirt z napisem dałam 21 zł także tu pewnie wcale taniej już nie będzie ale można poszukać :)

Posted

[quote name='Molowe']dokładnie szeroki t-shirt,dresy i bluza z kapturem najlepiej taka dużo za duża <3 :diabloti: a co do koloru to dla mnie może być nawet biały czy czarny większych wymagań nie mam ważne żeby z Molcią było :lol: co do kroju to zwykły t-shirt jak dla mnie bosko :P[/QUOTE]
widzę że mamy podobny gust :diabloti:
[quote name='rashelek']Już mi się robi 28zł. A do tego wysyłka + praca Justyny :mad: Zbankrutuję jak nic.
Niestety, czarnej ani białej wziąć nie mogę, bo mi się pies na niej zagubi. A było wziąć jakąś czekoladkę :D
Z bluz z kapturem już się wyleczyłam, ale pewnie mnie napadnie znowu jakoś latem :diabloti:[/QUOTE]
e za prace w sensie ten projekt nie bede brala duzo ;) tyle samo co te co teraz rysuje:) no ale ten nadruk.. hmm
jesli np było by z 5 osób chętnych na zwykły t-shirt to takkie zbiorowe zamowienie zawsze lepiej zrobic;) wtedy moze ta cena nie bylaby taka zła, tylko wymiary zebrac kolory projekty wyslac im i gotowe;)ale fajnie by było własnie jakbym znalazła gdzies gdzie moe przyjsc z własnym ciuchem i tylko sam nadruk 'kupic' ;)

Posted

[quote name='westie_justa']widzę że mamy podobny gust :diabloti:

e za prace w sensie ten projekt nie bede brala duzo ;) tyle samo co te co teraz rysuje:) no ale ten nadruk.. hmm
jesli np było by z 5 osób chętnych na zwykły t-shirt to takkie zbiorowe zamowienie zawsze lepiej zrobic;) wtedy moze ta cena nie bylaby taka zła, tylko wymiary zebrac kolory projekty wyslac im i gotowe;)ale fajnie by było własnie jakbym znalazła gdzies gdzie moe przyjsc z własnym ciuchem i tylko sam nadruk 'kupic' ;)[/QUOTE]

jak sweet <3 w końcu podobny wiek :P właśnie jeśli byłoby więcej chętnych to może cena byłaby trochę lepsza a ta opcja że z własnym ciuchem jak dla mnie tez spoko bo co to za problem kupić sobie zwykłą bluzke i nawet kolor taki jak się chce by był :)

Posted

[quote name='Molowe']jak sweet <3 w końcu podobny wiek :P właśnie jeśli byłoby więcej chętnych to może cena byłaby trochę lepsza a ta opcja że z własnym ciuchem jak dla mnie tez spoko bo co to za problem kupić sobie zwykłą bluzke i nawet kolor taki jak się chce by był :)[/QUOTE]
heh no tak, ale z tego co zauwazyłam to dziewczyny w tym wieku nosza dopasowane bluzki z dekoldami:diabloti: ja zawsze taka dziwna w jakis worach łaze :evil_lol:

no jasne;) rozejrze sie tu czy gdzies mam bo nie jestem pewna, i poinformuje of kors;)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja to już za stara jestem na wielkie bluzy i koszulki:) Teraz jak z rysunkami to coś bardziej kobiecego mi się marzy:)[/QUOTE]

Dobrze dobrany t-shirt też może być kobieco skrojony, nikt nie mówi o wielkim worze rodem z lekcji w-f (bo takich to ja też nienawidzę) :D

[quote name='Molowe']co do ceny to ja za bluzkę normalny zwykły czarny t-shirt z napisem dałam 21 zł także tu pewnie wcale taniej już nie będzie ale można poszukać :)[/QUOTE]

No wiesz, zależy gdzie się kupuje. Ja dziś zgarnęłam dwa za w sumie 20zł :diabloti:

[quote name='westie_justa'] e za prace w sensie ten projekt nie bede brala duzo ;) tyle samo co te co teraz rysuje:) no ale ten nadruk.. hmm
jesli np było by z 5 osób chętnych na zwykły t-shirt to takkie zbiorowe zamowienie zawsze lepiej zrobic;) wtedy moze ta cena nie bylaby taka zła, tylko wymiary zebrac kolory projekty wyslac im i gotowe;)ale fajnie by było własnie jakbym znalazła gdzies gdzie moe przyjsc z własnym ciuchem i tylko sam nadruk 'kupic' ;)[/QUOTE]

Dużo-niedużo za Twoją pracę też należy się zapłata i trzeba to wziąć pod uwagę. W końcu nie będziesz tego robić charytatywnie :) Wiadomo, lepiej im to masowo wysłać i niech zrobią więcej, bo jest taniej. Chociaż te 10gr różnicy na t-shircie chyba nikogo nie powali na ziemię :D

Posted

[quote name='westie_justa']heh no tak, ale z tego co zauwazyłam to dziewczyny w tym wieku nosza dopasowane bluzki z dekoldami:diabloti: ja zawsze taka dziwna w jakis worach łaze :evil_lol:[/QUOTE]

haha to mnie też zdarza się chodzić w tunikach koszulach itd. ale zdecydowanie wole sportowy styl a i jeszcze zapomniałam trampki <3 to byś się dobrze na ozp odnalazła tam połowę obozu tak przechodziłam :P jak większość zresztą

[quote name='rashelek']No wiesz, zależy gdzie się kupuje. Ja dziś zgarnęłam dwa za w sumie 20zł :diabloti:

Dużo-niedużo za Twoją pracę też należy się zapłata i trzeba to wziąć pod uwagę. W końcu nie będziesz tego robić charytatywnie :) Wiadomo, lepiej im to masowo wysłać i niech zrobią więcej, bo jest taniej. Chociaż te 10gr różnicy na t-shircie chyba nikogo nie powali na ziemię :D[/QUOTE]

o to faktycznie masz szczęście ale tam jeszcze kwestia nadruku dochodziła :) ja też uważam że Justynie się też coś należy bo w końcu to trochę pracy czasu itd. także Justyna ceny ustal tak żeby Ci się to opłacało :)

Posted

[quote name='westie_justa']heh no tak, ale z tego co zauwazyłam to dziewczyny w tym wieku nosza dopasowane bluzki z dekoldami:diabloti: ja zawsze taka dziwna w jakis worach łaze :evil_lol:

no jasne;) rozejrze sie tu czy gdzies mam bo nie jestem pewna, i poinformuje of kors;)[/QUOTE]

a ja lubię dopasowane koszulki, sweterki, koszule, ale czasem lubię ubrać luźne koszulki, i zwykłe t-shirt , no i dresy. A trampki uwielbiam, zwłaszcza conversy :loveu:

Posted

Oo Świetny bryloczek, pomysł z koszulkami również. ;) Na taki bryloczek to będę chętna na koszulkę chyba również :D
U nas reaktywacja galerii, więc jeśli jakieś zdj. nie będzie ci pasować możesz wybrać sama z galerii :)

Posted

[quote name='Molowe']oj tak conversy <3 :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Talucha']Ja moje conversy ubóstwiam, najlepsze buty, no i glany, martensy :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]
ja lubie trampki ale nie widze w conversach nic nadzwyczajnego, poza tym ze są piekielnie drogie:lol:
[quote name='DomixX']Oo Świetny bryloczek, pomysł z koszulkami również. ;) Na taki bryloczek to będę chętna na koszulkę chyba również :D
U nas reaktywacja galerii, więc jeśli jakieś zdj. nie będzie ci pasować możesz wybrać sama z galerii :)[/QUOTE]

okey:p

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahaha, wiesz - znaczek.. :D[/QUOTE]

nie, nie chodzi o znaczek. Trampki nie przemakają i są ogólnie wytrzymałe. Moje pierwsze conversy kupił mi tata w Danii jakieś 3 lata temu i do teraz je noszę.
Teraz kupiłam sobie za 150 zł bo likwidują sklep.

Posted

Ja też uwielbiam Conversy! Narazie mam 2 pary. Dotychczas się nie rozwalają, odklejają itd. Są poprostu świetne! Uważajcie, bo jeszcze Justyne zatrudnią kiedyś do Conversów i będzie robiła projekty trampek z psiakami. :razz:
A na taką koszulkę z moją glizdą to też bym była chętna. :D

Posted

może dla niektórych to tylko znaczek ale ja mam swoje od maja i jestem bardzo zadowolona rozglądam się za kolejną parą na wiosne:) idąc tym tokiem myślenia to nie powinnyśmy kupować rzeczy firm puma,adidas,nike itd. bo przecież to tylko firma i znaczek :)

Posted

[quote name='Molowe']może dla niektórych to tylko znaczek ale ja mam swoje od maja i jestem bardzo zadowolona rozglądam się za kolejną parą na wiosne:) idąc tym tokiem myślenia to nie powinnyśmy kupować rzeczy firm puma,adidas,nike itd. bo przecież to tylko firma i znaczek :)[/QUOTE]

A z tym nike itp. się zgodze. Na wf czy na bieganie takowe buty dla mnie jak najbardziej, ale tak już na codzień to tylko znaczek. Raz kupiłam sobie adidasy z nike i rozwaliły się może po miesiącu czy dwóch, ale to pewnie też zależy od właściciela butów. ;p