rashelek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Justyś, breloczki? Ale że breloczkowe breloczki do breloczkowania?! Oooo to ja chcę taki breloczek :loveu: Jak już będziesz robić to wiesz, gdzie mnie szukać :evil_lol: Ogółem takie gadżety z własnym rysunkowym psem to byłaby super sprawa :loveu: Widzisz, już są chętni na te odpłatne :D Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 wikikoniki napisał(a):Czemu mnie wczoraj na Dogo nie było ? :c Justa, dużo będziesz brała za te rysunki ? a ja nie wiem czemu Cie nie było :eviltong: Mało jeszcze nie wiem ile;) ale grosze zapewne. rashelek napisał(a):Justyś, breloczki? Ale że breloczkowe breloczki do breloczkowania?! Oooo to ja chcę taki breloczek :loveu: Jak już będziesz robić to wiesz, gdzie mnie szukać :evil_lol: Ogółem takie gadżety z własnym rysunkowym psem to byłaby super sprawa :loveu: Widzisz, już są chętni na te odpłatne :D no takie do kluczy np :P Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Super pomysł z tymi breloczkami. :D Quote
wikikoniki Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 westie_justa napisał(a):a ja nie wiem czemu Cie nie było :eviltong: Mało jeszcze nie wiem ile;) ale grosze zapewne. no takie do kluczy np :P Jak grosze to mnie nie stać :D A breloczek fajna rzecz :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 O, na breloczek to może i ja też bym się skusiła ;) Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Justyna jeszcze zbierasz zamówienia na rysunki?(te odpłatne;p) Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Silky123 napisał(a):Super pomysł z tymi breloczkami. :D :) wikikoniki napisał(a):Jak grosze to mnie nie stać :D A breloczek fajna rzecz :loveu: fajna Misia&Ruby napisał(a):O, na breloczek to może i ja też bym się skusiła ;) :p Silky123 napisał(a):Justyna jeszcze zbierasz zamówienia na rysunki?(te odpłatne;p) na te jeszcze nie zaczęłam zbierać zamowien:P jeszcze nie ustaliłam cen itd;) Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 westie_justa napisał(a):na te jeszcze nie zaczęłam zbierać zamowien:P jeszcze nie ustaliłam cen itd;) A na te, które jeszcze nie są odpłatne zbierasz jeszcze? Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Silky123 napisał(a):A na te, które jeszcze nie są odpłatne zbierasz jeszcze? nie, zbierałam 10 pierwszych darmowych, a i tak jedno sie troche powiększyło;) Tu będą informacje na bieżąco http://justa-art.blogspot.com/ Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 kurde, że ja wczoraj nie zauważyłam. ;p Ok, zapisze sobie i będę wchodzić. :) Quote
cockermaister Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Na breloczki to ja też się piszę :cool3::multi: Quote
paulaa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ja też czekam na breloczki niecierpliwie. :smile: Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Silky123 napisał(a):kurde, że ja wczoraj nie zauważyłam. ;p Ok, zapisze sobie i będę wchodzić. :) :P cockermaister napisał(a):Na breloczki to ja też się piszę :cool3::multi: paulaa. napisał(a):ja też czekam na breloczki niecierpliwie. :smile: No to słuchajcie, zrobiłam sobie na próbę, mogę wam pokazać;) Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 westie_justa napisał(a):No to słuchajcie, zrobiłam sobie na próbę, mogę wam pokazać;) Pokazuj! ;) Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 To chwila bo musze dokończyć drugi poprawiony;) Quote
paulaa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 westie_justa napisał(a):To chwila bo musze dokończyć drugi poprawiony;) oki, czekamy. :smile: Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 jesoo aparat mi sie rozładował :splat: dobra to pokaze wam ten (ten pierwszy) ;) https://lh4.googleusercontent.com/-XnNi3Bbw3f0/T0EY6XwVb4I/AAAAAAAABsI/fIHjIo9kxsU/s800/DSC00221.JPG Quote
wikikoniki Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A jaki to materiał ? Nie rozerwie się w kieszeni ? Superowy :D Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 westie_justa napisał(a):jesoo aparat mi sie rozładował :splat: dobra to pokaze wam ten (ten pierwszy) ;) https://lh4.googleusercontent.com/-XnNi3Bbw3f0/T0EY6XwVb4I/AAAAAAAABsI/fIHjIo9kxsU/s800/DSC00221.JPG ale extraśny. :D on jest metalowy czy mi się wydaje? :razz: Quote
paulaa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 super, z jakiego to materiału ? :smile: Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 wikikoniki napisał(a):A jaki to materiał ? Nie rozerwie się w kieszeni ? Superowy :D deer_1987 napisał(a):Bardzo fajnie wyglada! Silky123 napisał(a):ale extraśny. :D on jest metalowy czy mi się wydaje? :razz: paulaa. napisał(a):super, z jakiego to materiału ? :smile: to jest papier ofoliowany;) drukowanena technicznym papierze więc nie powinno się rozerwać;) ten drugi jest bardziej udany zaraz wam pokaze tylko aparat musi sie troche najesc;) Quote
Kasi i Lena Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Fajny:) Z czego jest zrobiony? edit: Już wiem:) Quote
Recommended Posts