Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

mam dosyć tego białego paskudztwa:-( niech się roztapia w cholerę ;)
zadziwiające jak biały pies na tle śniegu traci na białości:evil_lol:
miło popatrzeć na zadbanego westie:loveu: w mojej okolicy jest kilka golonych a reszta chodzi zarośnięta:roll: 1 widziałam ładnego chociaż zarośniętego to miał ten włos prosty i długi duł wyglądał mi na trymowanego inaczej chyba była by owca:p

Edited by Yorkomanka
  • Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sceneria coś jak u nas, już mam dość tego śniegu. Fakt jest biały, śliczny, puchaty ale w przyszłym tygodniu zapowiadają odwilż, będzie miło jak zacznie się topić:shake:

Co się stało że Dotka na lincę , czyżby cieczka?

Posted

Fajne fotki, tylko szkoda mi tego oczka, Doti nic się nie stanie jak tak długo będzie zatkany ten kanał? ja też zaraz zaczynam wstawiać zdjęcia śnieżne, więc zapraszam :)

Posted

wikikoniki napisał(a):
Fajne fotki :cool3:
Biały pies :-o :D

dzieki
a no biały;)
paulaa. napisał(a):
wow, ile śnieżnych fotek, no nareszcie. :loveu:
https://lh4.googleusercontent.com/-sUC6qb1S7zA/Tz6Y0PTdkpI/AAAAAAAABY0/5mCHP6S8yFs/s640/DSC00068.jpg to mi się podoba. :smile: fajnie wyszła

no troche ich jest:lol:
fajnie wyszła, ale mi cały czas ta ostrość nie pasi... ten mój AF :/
Yorkomanka napisał(a):
mam dosyć tego białego paskudztwa niech się roztapia w cholerę ;)
zadziwiające jak biały pies na tle śniegu traci na białości:evil_lol:
miło popatrzeć na zadbanego westie:loveu: w mojej okolicy jest kilka golonych a reszta chodzi zarośnięta:roll: 1 widziałam ładnego chociaż zarośniętego to miał ten włos prosty i długi duł wyglądał mi na trymowanego inaczej chyba była by owca:p

dzięki
no niestety niegdyś modna rasa :roll:
Aleksandra95 napisał(a):
super

ostatnie hihi.:loveu:

:loveu:
Kasi i Lena napisał(a):
Sceneria coś jak u nas, już mam dość tego śniegu. Fakt jest biały, śliczny, puchaty ale w przyszłym tygodniu zapowiadają odwilż, będzie miło jak zacznie się topić

Co się stało że Dotka na lincę , czyżby cieczka?

no bedzie masakra z tym błotem.. cieczka i przy okazji przywołanie cwiczymy :P
Paula03 napisał(a):

nawet nawet podoba:)
też ją lubie :>
Collie napisał(a):
Zdjęcia świetne, tylko pogratulować :loveu::loveu:

Tak, Doti ma cieczkę :)

dzieki :loveu::loveu::loveu:
Glaria napisał(a):
Śliczna Dotusia.
Na trymowaniu byłyście ?

dzięki:)
nie my sie trymujemy na bierząco :P a i tak Doti w takim stanie jest jak dla mnie zarośnięta :evil_lol: ale to takie moje zboczenie
Molowe napisał(a):
fajne zdjęcia a Doti jest cudna :loveu:

:loveu: dzięki
kaskaSz napisał(a):
Fajne fotki, tylko szkoda mi tego oczka, Doti nic się nie stanie jak tak długo będzie zatkany ten kanał? ja też zaraz zaczynam wstawiać zdjęcia śnieżne, więc zapraszam :)

Nie stanie, ona juz ma to długo zatkane, najpierw dostała jakies kropelki i troche ustało, potem okazało się ze to trzeba technicznie "naprawić" i tez zauważyłam że w lato prawie wcale nie leci a na zime sie leje... i też po przetkaniu znów może sie zatkać :roll: zrobimy operacje i tak, ale też na razie poza tym że brzydko wyglada to nic D nie cierpi:)

Posted

Oj, z AF to i ja mam wieczne problemy. :shake: Ile fajnych fotek by było, a on zwodzi, szczególnie jak jest zimno to już wgl, nie wiedziałam, że to ma wpływ, ale wtedy straasznie wolno chodzi, nie mogłam wczoraj scoobiemu w biegu fotek robić... :roll:

Posted

paulaa. napisał(a):
Oj, z AF to i ja mam wieczne problemy. :shake: Ile fajnych fotek by było, a on zwodzi, szczególnie jak jest zimno to już wgl, nie wiedziałam, że to ma wpływ, ale wtedy straasznie wolno chodzi, nie mogłam wczoraj scoobiemu w biegu fotek robić... :roll:

o to ja tez nie wiedzialam.. no, a też ręcznie ostrosci tak szybko jeszcze nie umiem ustawić...
Patka & Alan napisał(a):
Witamy się
Cudne zdjątka a to naj naj lepsze :) :*
https://lh4.googleusercontent.com/-FQENYQznbXU/Tz6Zpb08C7I/AAAAAAAABco/pC6nmk0aqXI/s640/DSC00133.jpg

Zapraszamy i pozdrawiamy :)

witamy witamy:) wpadniemy:)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ja też pięknie proszę o moje dziewczynki w rysunkowej wersji.

http://justa-art.blogspot.com/2012/02/darmowo.html
dziesiąteczka! mam już 3 razem z wami :D
king91 napisał(a):
zaglądam już od jakiegoś czasu, śliczna sunia ;) bardzo fajnie ja trymujesz ;)

dziękujemy:)
rashelek napisał(a):
Super zdjęcia :loveu: Widać duże postępy w Twoich pracach, są białe i ostre, świetne.
Pocieszam się, że nie tylko moja zmora traci na bieli przy śniegu :evil_lol:

bardzo mi miło:)
no cóż :eviltong: