Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niesamowite są te Twoje rysunki :loveu: :loveu: :loveu:

ja cierpliwie czekam na rysunek Aresa w szelkach :diabloti:

fajnie te ostatnie zdjęcia domowe :loveu:
na prawdę widać postępy, fajnie, że korzystasz z rad, które dają dziewczyny na wątku foto;)

Posted

Molowe napisał(a):
Justa a nie myślałaś o robieniu takich rysunków na zamówienie ? :) ja też bym taką Molly chciała mieć :loveu:

Sama nie wiem, z jednej strony mzoe było by duzo chętnych, ale czy będę mieć czas, i też narysować wszystkiego nie potrafie;)
ania90 napisał(a):
witamy sie u Was:)

witamy:)
lenka13 napisał(a):
Jeśli się zdecydujesz robić rysunki na zamówienie to pamiętaj też o nas :loveu:

okey :p
wikikoniki napisał(a):
Na blogu było, że Justa CHWILOWO nie robi tych rysunków, co chyba znaczy, że ogólnie robi... Ja bym chciała taką Neskę też... :D

Że nie robię "na tą chwilę: :P ogólnie też nie robię, jak mnie najdzie wena to czasem zrobię komuś niespodzianke ale o takich na zamówienie pomyślę;)
Marta_Ares napisał(a):
niesamowite są te Twoje rysunki :loveu: :loveu: :loveu:

ja cierpliwie czekam na rysunek Aresa w szelkach :diabloti:

fajnie te ostatnie zdjęcia domowe :loveu:
na prawdę widać postępy, fajnie, że korzystasz z rad, które dają dziewczyny na wątku foto;)

Dziękuję :loveu::loveu:
upss :eviltong: kurde kolorowy Ares jest nie bedzie łatwo :P

dzięki, chociaż uważałam te fotki jako takie tam zwykłe pstryczki domowe :P ale miło że widać jakąs poprawę!:loveu:

Posted

Wiesz... my bardzo chętne na taką niespodziankę :D
Oczywiście fajnie by było czarno-białe bo chwilowo nie mam kolorowej drukarki, żeby sobie powiesić na ścianie :p
Nie wyobrażam sobie, jakim cudem zrobiłabyś Maxa... :o

Posted

[quote name='wikikoniki']Wiesz... my bardzo chętne na taką niespodziankę :D
Oczywiście fajnie by było czarno-białe bo chwilowo nie mam kolorowej drukarki, żeby sobie powiesić na ścianie :p
Nie wyobrażam sobie, jakim cudem zrobiłabyś Maxa... :o

Haha ha :P
ja tez sobie nie wyobrażam :P

Kiedyś chyba mówiłam że robie te kalendarze, niestety z wydrukiem, było drogo i się kompletnie nie opłacało;) mogę zrobić taki jednostronny A3 (tzn 12 miesiecy na jednej stronie )sam projekt do wydruku;) jak ktoś by chciał, a cene uzgodnie na pw

Posted

[quote name='westie_justa']Haha ha :P
ja tez sobie nie wyobrażam :P

Kiedyś chyba mówiłam że robie te kalendarze, niestety z wydrukiem, było drogo i się kompletnie nie opłacało;) mogę zrobić taki jednostronny A3 (tzn 12 miesiecy na jednej stronie )sam projekt do wydruku;) jak ktoś by chciał, a cene uzgodnie na pw

Kalendarz ? Nie dzięki, mam już jakiś ze szczeniaczkami :p
Ale na taki sam rysuneczek (chociażby jeżeli będzie łatwiej to sama głowa jak na avku) byłabym baaaaaaaaaaaardzo chętna :D

Posted

wikikoniki napisał(a):
Reklama ? U nas też :D Ale może coś o Dotce :mad: ? Nie, żeby coś :)

zaraz pójdę do was;)
Yorkomanka napisał(a):
uwielbiam twoje rysunki:p
https://lh5.googleusercontent.com/-zd-N21wq6f8/TzfHbz_arWI/AAAAAAAABWc/Mfyvt22auoM/s640/8.jpg Dotka piękna jak zwykle:loveu: sama ją trymujesz? na wiosnę mam się zająć Bajką i już się boję:diabloti:

dziekowac:p
a sama:) no o chyba dobrze bo ona w srednim stanie z tego co widzialam:P

mnie sie należą hołdy i oklaski bo wzięłam na spacer aparat :evil_lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
to czekamy na fotki. :smile:

motyleqq napisał(a):
hołduję i oklaskuję i oczekuję fotek:lol:

:lol: przez Ciebie robie na RAWch non stop :eviltong: i potem to wszystko musze obrobic:eviltong:, juz pozmniejszalam zaraz wstawianie uff :mdleje:
Yorkomanka napisał(a):
gorzej niż średnim:diabloti: no i łapy miała wycięte do skóry przez ciotkę teraz odrastają no głowę też ma okropnie pociętą:roll:

ehh nie ciekawie.... :/