lenka13 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jeśli się zdecydujesz robić rysunki na zamówienie to pamiętaj też o nas :loveu: Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Na blogu było, że Justa CHWILOWO nie robi tych rysunków, co chyba znaczy, że ogólnie robi... Ja bym chciała taką Neskę też... :D Quote
Marta_Ares Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 niesamowite są te Twoje rysunki :loveu: :loveu: :loveu: ja cierpliwie czekam na rysunek Aresa w szelkach :diabloti: fajnie te ostatnie zdjęcia domowe :loveu: na prawdę widać postępy, fajnie, że korzystasz z rad, które dają dziewczyny na wątku foto;) Quote
Yuveza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Molowe napisał(a):Justa a nie myślałaś o robieniu takich rysunków na zamówienie ? :) ja też bym taką Molly chciała mieć :loveu: Sama nie wiem, z jednej strony mzoe było by duzo chętnych, ale czy będę mieć czas, i też narysować wszystkiego nie potrafie;) ania90 napisał(a):witamy sie u Was:) witamy:) lenka13 napisał(a):Jeśli się zdecydujesz robić rysunki na zamówienie to pamiętaj też o nas :loveu: okey :p wikikoniki napisał(a):Na blogu było, że Justa CHWILOWO nie robi tych rysunków, co chyba znaczy, że ogólnie robi... Ja bym chciała taką Neskę też... :D Że nie robię "na tą chwilę: :P ogólnie też nie robię, jak mnie najdzie wena to czasem zrobię komuś niespodzianke ale o takich na zamówienie pomyślę;) Marta_Ares napisał(a):niesamowite są te Twoje rysunki :loveu: :loveu: :loveu: ja cierpliwie czekam na rysunek Aresa w szelkach :diabloti: fajnie te ostatnie zdjęcia domowe :loveu: na prawdę widać postępy, fajnie, że korzystasz z rad, które dają dziewczyny na wątku foto;) Dziękuję :loveu::loveu: upss :eviltong: kurde kolorowy Ares jest nie bedzie łatwo :P dzięki, chociaż uważałam te fotki jako takie tam zwykłe pstryczki domowe :P ale miło że widać jakąs poprawę!:loveu: Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Wiesz... my bardzo chętne na taką niespodziankę :D Oczywiście fajnie by było czarno-białe bo chwilowo nie mam kolorowej drukarki, żeby sobie powiesić na ścianie :p Nie wyobrażam sobie, jakim cudem zrobiłabyś Maxa... :o Quote
Yuveza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='wikikoniki']Wiesz... my bardzo chętne na taką niespodziankę :D Oczywiście fajnie by było czarno-białe bo chwilowo nie mam kolorowej drukarki, żeby sobie powiesić na ścianie :p Nie wyobrażam sobie, jakim cudem zrobiłabyś Maxa... :o Haha ha :P ja tez sobie nie wyobrażam :P Kiedyś chyba mówiłam że robie te kalendarze, niestety z wydrukiem, było drogo i się kompletnie nie opłacało;) mogę zrobić taki jednostronny A3 (tzn 12 miesiecy na jednej stronie )sam projekt do wydruku;) jak ktoś by chciał, a cene uzgodnie na pw Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='westie_justa']Haha ha :P ja tez sobie nie wyobrażam :P Kiedyś chyba mówiłam że robie te kalendarze, niestety z wydrukiem, było drogo i się kompletnie nie opłacało;) mogę zrobić taki jednostronny A3 (tzn 12 miesiecy na jednej stronie )sam projekt do wydruku;) jak ktoś by chciał, a cene uzgodnie na pw Kalendarz ? Nie dzięki, mam już jakiś ze szczeniaczkami :p Ale na taki sam rysuneczek (chociażby jeżeli będzie łatwiej to sama głowa jak na avku) byłabym baaaaaaaaaaaardzo chętna :D Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 cockermaister napisał(a):U nas nowe fotki Reklama ? U nas też :D Ale może coś o Dotce :mad: ? Nie, żeby coś :) Quote
Yorkomanka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 uwielbiam twoje rysunki:p https://lh5.googleusercontent.com/-zd-N21wq6f8/TzfHbz_arWI/AAAAAAAABWc/Mfyvt22auoM/s640/8.jpg Dotka piękna jak zwykle:loveu: sama ją trymujesz? na wiosnę mam się zająć Bajką i już się boję:diabloti: Quote
DomixX Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ale suuper te Twoje rysunki:loveu: Takie pocieszne i świetne;) Śliczna Dotka:loveu: Wygłaskaj po pysiu;) Quote
Yuveza Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 wikikoniki napisał(a):Reklama ? U nas też :D Ale może coś o Dotce :mad: ? Nie, żeby coś :) zaraz pójdę do was;) Yorkomanka napisał(a):uwielbiam twoje rysunki:p https://lh5.googleusercontent.com/-zd-N21wq6f8/TzfHbz_arWI/AAAAAAAABWc/Mfyvt22auoM/s640/8.jpg Dotka piękna jak zwykle:loveu: sama ją trymujesz? na wiosnę mam się zająć Bajką i już się boję:diabloti: dziekowac:p a sama:) no o chyba dobrze bo ona w srednim stanie z tego co widzialam:P mnie sie należą hołdy i oklaski bo wzięłam na spacer aparat :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 hołduję i oklaskuję i oczekuję fotek:lol: Quote
Yorkomanka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 gorzej niż średnim:diabloti: no i łapy miała wycięte do skóry przez ciotkę teraz odrastają no głowę też ma okropnie pociętą:roll: Quote
Yuveza Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 paulaa. napisał(a):to czekamy na fotki. :smile: motyleqq napisał(a):hołduję i oklaskuję i oczekuję fotek:lol: :lol: przez Ciebie robie na RAWch non stop :eviltong: i potem to wszystko musze obrobic:eviltong:, juz pozmniejszalam zaraz wstawianie uff :mdleje: Yorkomanka napisał(a):gorzej niż średnim:diabloti: no i łapy miała wycięte do skóry przez ciotkę teraz odrastają no głowę też ma okropnie pociętą:roll: ehh nie ciekawie.... :/ Quote
Yuveza Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [SIZE="4"][FONT="Courier New"]Nasypało śniegu;)[/FONT] Quote
Yuveza Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [SIZE="3"][FONT="Courier New"]Chyba styknie [SIZE="5"]Zdjęcia od poprzedniej strony[/FONT] Quote
wikikoniki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Fajne fotki :cool3: Biały pies :-o :D Quote
paulaa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 wow, ile śnieżnych fotek, no nareszcie. :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-sUC6qb1S7zA/Tz6Y0PTdkpI/AAAAAAAABY0/5mCHP6S8yFs/s640/DSC00068.jpg to mi się podoba. :smile: fajnie wyszła Quote
Recommended Posts