Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za słodzenie temu potworkowi :loveu:
a ja przychodze sobie teraz z.... filmikiem :p
[video=youtube;jJS7vg4fS9U]http://www.youtube.com/watch?v=jJS7vg4fS9U&feature=youtu.be[/video]

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
no w koncu ! :D ide zobaczyć

Aleksandra95 napisał(a):
jaka słodka :loveu::loveu::loveu:

to akurat jej idealnie wychodzi :evil_lol:
motyleqq napisał(a):
wiesz co mi się najbardziej podoba w Doti? że ciągle macha tym swoim sztywnym ogonkiem :) cieszy ją praca z Tobą!

No własnie nie zauwazyłam tego wczesniej, a faktycznie merda cały czas :loveu: jesli jest tak jak mowisz to super :loveu:!

Posted

westie_justa napisał(a):

No własnie nie zauwazyłam tego wczesniej, a faktycznie merda cały czas :loveu: jesli jest tak jak mowisz to super :loveu:!

to widać było też na innych filmikach, i na spacerach też to zauważyłam :)

Posted

motyleqq napisał(a):
to widać było też na innych filmikach, i na spacerach też to zauważyłam :)

na spacerach? :lol: kurde ja nie znam własnego psa:P

Posted

Nono widać że praca z Tobą sprawia jej radość cały czas jest w Ciebie wpatrzona i merda ogonkiem :) a te zmiany pozycji super Wam idą w ogóle tworzycie teraz razem bardzo zgrany team :loveu:

Posted

Molowe napisał(a):
Nono widać że praca z Tobą sprawia jej radość cały czas jest w Ciebie wpatrzona i merda ogonkiem :) a te zmiany pozycji super Wam idą w ogóle tworzycie teraz razem bardzo zgrany team :loveu:

Ciesze się że tak jest :loveu:
motyleqq napisał(a):
musisz ją bardziej obserwować ;)

:eviltong:

dziś był krótki spacerek, mialam zamiar cos robić, ale wszystko się topi i z drzew spada śnieg i kapie, więc bardzo nie sprzyjające warunki, ale przynioslam smaczki z powrotem do domu, i coś w domciu probimy:D

Posted

kurde nikogo tu niema :mad:
ja znow z filmikiem :grins:
[video=youtube;NRL4qefyH64]http://www.youtube.com/watch?v=NRL4qefyH64&feature=youtu.be[/video]
jutro a wlasciwie dzis bedzie nastepny, na który motyleqq czeka:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hihi,super.:) a co będzie na kolejnym? :diabloti:

co tu jest hihi :evil_lol:?
na kolejnym jest nauka dostawiania, równania(?) czyli siadania przy nodze ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
co tu jest hihi :evil_lol:?
na kolejnym jest nauka dostawiania, równania(?) czyli siadania przy nodze ;)

Hihi,to znaczy że mi się podoba :p ok toczekam na kolejny ;)

Posted

Tworzycie razem fajny team. :smile: Zresztą zazdroszcze ci kontaktu z Doti, ona cię uwielbia i to było widać na spacerze na pm , dlatego nie dziwi mnie to całkowite skupienie na filmiku. :smile:

Posted

Molowe napisał(a):
kolejny filmik super Doti bardzo dużo już umie możesz być z niej dumna :loveu: no i oczywiście czekam na następny filmik ;)

Tu jest tylko namiastka:D ze 3 sztuczki slalomik i targety ale dizękujemy :p
rashelek napisał(a):
Nie będe inna - super filmik i świetnie idą wam sztuczki :D I ten Nickelback w tle :loveu:

Dziękujemy! nio :loveu:
Collie napisał(a):
Na taką Waszą współprace aż było miło patrzeć :loveu:
Czekam na kolejny filmik.

miło nam :loveu:
paulaa. napisał(a):
Tworzycie razem fajny team. :smile: Zresztą zazdroszcze ci kontaktu z Doti, ona cię uwielbia i to było widać na spacerze na pm , dlatego nie dziwi mnie to całkowite skupienie na filmiku. :smile:

My tworzymy team?! :o kurcze jak miło słyszeć takie coś, ale kontakt my mamy kontakt, a ja narzekalam na jego brak, wiesz duza role graja smaczki :P

Mam filmik;) nauka dostawiania, więc nie jest perfekt;)
[video=youtube;jLk0003WCs8]http://www.youtube.com/watch?v=jLk0003WCs8&feature=youtu.be[/video]

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
super !!! :lol: ona jest taka słodka i tak powolutku chodzi.:loveu:

noo wolałabym aby chodziła szybciej :eviltong: chociaż slalomik idzie już duzo szybciej niż kiedyś, a tu się trochę też ślizga na panelach:)
Misia&Ruby napisał(a):
Ekstra wam idzie:)
Widać, że macie super więź, jest taka wpatrzona w Ciebie:) Moja nawet ze smakołykami patrzyłaby się wszędzie, ale nie na mnie xD

Miło to słyszeć :loveu::loveu::loveu: wobec tego nie mam co narzekac :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
super !!! :lol: ona jest taka słodka i tak powolutku chodzi.:loveu:

noo wolałabym aby chodziła szybciej :eviltong: chociaż slalomik idzie już duzo szybciej niż kiedyś, a tu się trochę też ślizga na panelach:)
Misia&Ruby napisał(a):
Ekstra wam idzie:)
Widać, że macie super więź, jest taka wpatrzona w Ciebie:) Moja nawet ze smakołykami patrzyłaby się wszędzie, ale nie na mnie xD

Miło to słyszeć :loveu::loveu::loveu: wobec tego nie mam co narzekac :loveu: