Guest papillonek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Lucky.']a ja będę miała takie szeleczki tylko na zielonej taśmie podkładowej :loveu: A ja chce obroże http://allegro.pl/nowosc-obroza-z-serii-ribbonki-i1999095242.html ,ale jeszcze zastanawiam się nad rodzajem półzacisk czy klamerkę. Wzorek oczywiście motylki :loveu: Quote
Yuveza Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Silky123']Oj no nie narzekaj już. Ten aparat wcale nie jest taki zły. ;p No dobra poczekamy do niedzieli. ;) :) [quote name='Lucky.']a będzie dużo zdjęć z niedzieli ? :D mam nadzieje:D [quote name='A&L']Ale Doti sobie fajnie hopsa :loveu: I ma boskie szeleczki! Doszła kaska? :) dzis sprawdze, wczoraj jeszcze nie bylo. [quote name='Lucky.']a ja będę miała takie szeleczki tylko na zielonej taśmie podkładowej :loveu: Ooo fajnie:p a tez turkusowa eko? [quote name='papillonek']A ja chce obroże http://allegro.pl/nowosc-obroza-z-serii-ribbonki-i1999095242.html ,ale jeszcze zastanawiam się nad rodzajem półzacisk czy klamerkę. Wzorek oczywiście motylki :loveu: Ty róóż??? :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nie martw sie Justa ja jestem tak zdecydowana że jeszcze nie raz zmienię zdanie :lol: Ale te motylki baaaaaardzo mi pasują do S :loveu: Jeszcze sówki mi się podobają i sarenki czerwone :D Quote
Lucky. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 niee, fioletowa :P ale ten sam wzorek. ja już mam sowy, pacyfki, myszki i krasnoludki. Bardzo chcę superbohatera, ale nie u dogstyle nie ma :( Quote
Guest papillonek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Widziałam superbohatera na żywo bardzo fajnie wygląda :D Jakie fioletowe?? Quote
Yuveza Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 papillonek napisał(a):Nie martw sie Justa ja jestem tak zdecydowana że jeszcze nie raz zmienię zdanie :lol: Ale te motylki baaaaaardzo mi pasują do S :loveu: Jeszcze sówki mi się podobają i sarenki czerwone :D aahhaa :P Lucky. napisał(a):niee, fioletowa :P ale ten sam wzorek. ja już mam sowy, pacyfki, myszki i krasnoludki. Bardzo chcę superbohatera, ale nie u dogstyle nie ma :( aha liski są super :loveu: papillonek napisał(a):Widziałam superbohatera na żywo bardzo fajnie wygląda :D Jakie fioletowe?? Eko fioletowa ;) Quote
Yuveza Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 co tak cicho? na bloga zapraszam :loveu: http://dotowo.blogspot.com/ Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='westie_justa']co tak cicho? na bloga zapraszam :loveu: http://dotowo.blogspot.com/ ja już byłam i czytałam.:loveu: a tak cicho, bo fotek nie ma:mad: Quote
Yuveza Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']ja już byłam i czytałam.:loveu: a tak cicho, bo fotek nie ma:mad:[/QUOTE] dziękujemy za czytanie nas :loveu: no widzisz, nie robią fotek i niema :eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='westie_justa']dziękujemy za czytanie nas :loveu: no widzisz, nie robią fotek i niema :eviltong:[/QUOTE] zrób :eviltong::eviltong: Quote
Yuveza Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 na spacerze ostatnio nie bylam tym bardziej takim zeby zdjecia robic:P a w domu to tez tak... :/ mialam filmik nagrac moze jutro nagram^^ a foty beda w niedziele na bank:D Quote
Yuveza Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 borysova witamy w galerii :loveu: Dobra mam troche fotek, widzicie jak ja was kocham:p:eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ooo fotki.:lol: jutro jak będzie taka pogoda to się wybieracie ? Quote
Yuveza Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']ooo fotki.:lol: jutro jak będzie taka pogoda to się wybieracie ?[/QUOTE] znaczy wiesz mysle ze bedziemy bo reszta chyba bedzie, ja głównie nie chce błota;) wiec troche sniegu mi nie przeszkadza a podobno w wawie jest:) Quote
borysova Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Eeeeej też chcę śnieg!! :D Doti ma śliczne szelki :) Quote
Aleksa. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='westie_justa']znaczy wiesz mysle ze bedziemy bo reszta chyba bedzie, ja głównie nie chce błota;) wiec troche sniegu mi nie przeszkadza a podobno w wawie jest:)[/QUOTE] no właśnie pada..;) Quote
paulaa. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 No w wawie dzisiaj sporo śniegu, jest zimno więc wgl nie topnieje niestety.. ;) Quote
Natalia&Cody Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Czekam na fotki z Waszego wypadu. :D Chętnie bym się do Was dołączyła, ale mam trochę daleko. :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no byliśmy, byliśmy. :D Dotka obszczekała Dore.:loveu: Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 nie mam za dużo Dotki, ale wrzucam :) ciężko się ją foci w śniegu przemierza świat :D wpatrzona w panią! Quote
Recommended Posts