Illusion Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No to już wiadomo, na których PM byłyście :). Ten torek jest strasznie abstrakcyjny, jedynie palisada i kładka wydają się w miarę ok, ale na resztę bałabym się wpuścić psa. http://img14.imageshack.us/img14/4016/img8910u.jpg Tutaj palisada ma raczej niezbyt dobry kąt dla mniejszych psów, dlatego musiała się tak po niej wspinać. Jeśli dobrze pamiętam to tam była też taka mniejsza palisada ;). Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Illusion']No to już wiadomo, na których PM byłyście :). Ten torek jest strasznie abstrakcyjny, jedynie palisada i kładka wydają się w miarę ok, ale na resztę bałabym się wpuścić psa. http://img14.imageshack.us/img14/4016/img8910u.jpg Tutaj palisada ma raczej niezbyt dobry kąt dla mniejszych psów, dlatego musiała się tak po niej wspinać. Jeśli dobrze pamiętam to tam była też taka mniejsza palisada ;). dziwny jest ten torek, dla dużych psów raczej, a poza tym pełno tam butelek po piwie... mniejsza palisada też była :) Quote
Illusion Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Też tak sądzę, ale np. jak ktoś trenuje agility, mieszka w mieście i nie ma jak zorganizować sobie strefówek, to fajnie jest tam wpaść i sobie poćwiczyć :). Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Fotki super. :loveu: Kurde, żałuje, że nie mogłam..:roll: My się tam mamy zamiar wybrać w następny weekend, ale dajcie znać jak się znowu będziecie wybierać. :smile: Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 paulaa. napisał(a):Fotki super. :loveu: Kurde, żałuje, że nie mogłam..:roll: My się tam mamy zamiar wybrać w następny weekend, ale dajcie znać jak się znowu będziecie wybierać. :smile: jak Apo do tego czasu się nieco okiełzna, to się wybiorę :) ale pewnie nie... Quote
Yuveza Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Racja torek jest lekko abstrakcyjny :P była mniejsza palisada, tam tez wchodzila Dot, ona wgl na wszystko wchodziła sama :lol: Paulaa ja moge byc w niedziele nastepną:) Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 westie_justa napisał(a):Racja torek jest lekko abstrakcyjny :P była mniejsza palisada, tam tez wchodzila Dot, ona wgl na wszystko wchodziła sama :lol: Paulaa ja moge byc w niedziele nastepną:) noo, Justyna ją woła do hopki, a ta siedzi na palisadzie zadowolona :D Quote
wikikoniki Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jak z Neską ostatnio zaczynałyśmy kładkę to też na strefie sobie usiadła i zadowolona, tak samo koleżanki sunia... Może psy tak kochają strefówki bo łatwe ? Nie wiem ;p Quote
Yuveza Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 motyleqq napisał(a):noo, Justyna ją woła do hopki, a ta siedzi na palisadzie zadowolona :D No dokładnie :lol: wikikoniki napisał(a):Jak z Neską ostatnio zaczynałyśmy kładkę to też na strefie sobie usiadła i zadowolona, tak samo koleżanki sunia... Może psy tak kochają strefówki bo łatwe ? Nie wiem ;p moja akurat strefe przskakiwała, moze nastepnym razem jak tam bede to pocwiczymy strefy bo swiadomosc zady mamy:) Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 (edited) Odswiezamy ;) Edited January 9, 2012 by westie_justa za duze foty :> Quote
KasiaJessy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Fajny pies ale ty za to jesteś....hihi:(:(:( Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ładne zdjęcia.:loveu: ale troszkę chyba za duże.;) Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392184_130402310410910_100003234262184_134934_1350015490_n.jpg świetna fotka, ślicznie tu wyszła. :loveu: KasiaJessy rozwalasz mnie po prostu haha. :D Quote
KasiaJessy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...50015490_n.jpg A co on ma na brodzie ? To jest prawda. Aleksandra -tak mogły być ciut mniejsze. Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='KasiaJessy']Fajny pies ale ty za to jesteś....hihi:(:(:( Nie wiem na jakiej podstawie mnie oceniasz, ale naprawde nie potrzebuje tu Twoich postów :roll: papa:evil_lol: [quote name='Aleksandra95']ładne zdjęcia.:loveu: ale troszkę chyba za duże.;) Deczko :P zmniejsze zaraz;) [quote name='paulaa.']http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392184_130402310410910_100003234262184_134934_1350015490_n.jpg świetna fotka, ślicznie tu wyszła. :loveu: KasiaJessy rozwalasz mnie po prostu haha. :D No, bardzo mi sie podoba tutaj :loveu: szkoda tylko obciektych uszek;) Zgłosze do moda i sie skonczy bo mam juz dosc :diabloti: [quote name='KasiaJessy']http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...50015490_n.jpg A co on ma na brodzie ? To jest prawda. Aleksandra -tak mogły być ciut mniejsze. Mozesz opuścić moją galerie, bardzo prosze. Quote
Lucky. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Widzisz Justyna jaka jesteś zła ! Nie powiem kto trzyma swojego małego kundla na dworze. Pytałaś się u mnie w galerii, czy zdjęcia robię kitem, odpiszę tutaj bo tam prędko nie zajrzę :P Tak kitem, ale zbieram na canona 1100d i mam nadzieję, że dorobię się go do maja/czerwca :P Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='Lucky.']Widzisz Justyna jaka jesteś zła ! Nie powiem kto trzyma swojego małego kundla na dworze. Pytałaś się u mnie w galerii, czy zdjęcia robię kitem, odpiszę tutaj bo tam prędko nie zajrzę :P Tak kitem, ale zbieram na canona 1100d i mam nadzieję, że dorobię się go do maja/czerwca :P Nie mów mi takich rzeczy ja boję się prawdy! :evil_lol: ahaa:D czyli nowy aparat? a teraz jaki masz? Quote
Lucky. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 sony alfa 300 bodajże, ale cisnę go. Obiektyw kitowy jest ciemny i niestety, ale nie oszukujmy się,ładnych zdjęć w ruchu w pochmurną pogodę on nie zrobi. Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Lucky. napisał(a):sony alfa 300 bodajże, ale cisnę go. Obiektyw kitowy jest ciemny i niestety, ale nie oszukujmy się, ale ładnych zdjęć w ruchu w pochmurną pogodę on nie zrobi. zgadzam się;) bo mam podobny problem, jak na spacerze z motyleqq zrobilam fotke jej stałą f/1.8 to od razu inna bajka :) ja mam sony alfe 100 :P Quote
wikikoniki Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='westie_justa']No dokładnie :lol: moja akurat strefe przskakiwała, moze nastepnym razem jak tam bede to pocwiczymy strefy bo swiadomosc zady mamy:) My się jakoś nie możemy zabrać... A może to dobre rozwiązanie na zimowe wieczory ? Jak zaczynałyście ? Może jest jakaś strona z... nie wiem opisem lekcji ? Quote
Lucky. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 chociaż w ładną pogodę potrafi zrobić na prawdę ładne ostre zdjęcia. ale u mnie jest tak, że nie zawsze mogę brać aparat bo rodzice mi nie pozwalają, dlatego nie chcę inwestować w ich aparat tylko kupić sobie swoje body i do niego dokupować obiektywy. Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 My się jakoś nie możemy zabrać... A może to dobre rozwiązanie na zimowe wieczory ? Jak zaczynałyście ? Może jest jakaś strona z... nie wiem opisem lekcji ? wiesz... u nas bylo tak, na poczatku to wgl jakby nie wiedziala ze ma tylne nogi :eviltong: najpierw kładłam jedną cienką ksiażkę, i szłam w jej strone tak aby "zmusic" do cofania z komendą "back", taranowala oczywiscie tyłkiem równo :evil_lol: a później zaczeła już wchodzic na ksiązke, wszystko ze smaczkami, następnie więcej ksiażek i wiecej, w końcu było ich juz duzo a Dot ładnie zadzierała nogi;) Teraz już zarzuca doopką na ściane, i ogólnie ma tą świadomość zadu :) z czego jestem dumna, więc mysle ze strefówki nie będą trudne do nauczenia, dodamy tylko ten "stop" i moze bedzie:) No wiec ze strony ni brałam, tylko uczyłam tak jak Ci opisałam:) moze pomoze :) na blogu nawet mam notke jak jeszcze zaczynalam i pisalam ze byo 0 swiadomosci zadu:lol: Niedługo nagram filmik, z naszymi postepami:p Lucky. chociaż w ładną pogodę potrafi zrobić na prawdę ładne ostre zdjęcia. ale u mnie jest tak, że nie zawsze mogę brać aparat bo rodzice mi nie pozwalają, dlatego nie chcę inwestować w ich aparat tylko kupić sobie swoje body i do niego dokupować obiektywy. No jasne;) ja tez cisne kita tym bardziej ze mam "swój" aparat wiec zawsze moge go brac:) Quote
Qeeriefire Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Widzę, że pewna osoba z poprzedniej strony i u Ciebie zagościła :cool3::evil_lol: Fajne zdjęcia, strefy ćwiczcie, ćwiczcie :eviltong: Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Collie napisał(a):Widzę, że pewna osoba z poprzedniej strony i u Ciebie zagościła :cool3::evil_lol: Fajne zdjęcia, strefy ćwiczcie, ćwiczcie :eviltong: niestety tak :eviltong: a bedziemy cwiczyc bedziemy :p Quote
Recommended Posts