Molowe Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 banerek jest boski :loveu: dobrze że sznur odzyskany :D Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Masz fajnie, że posiadasz talent do rysowania. Ja wolałabym nawet nie próbować... Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Molowe napisał(a):banerek jest boski :loveu: dobrze że sznur odzyskany :D dziękuję :loveu: :) wikikoniki napisał(a):Masz fajnie, że posiadasz talent do rysowania. Ja wolałabym nawet nie próbować... E tam talent:P też mozesz spróbowac;) Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nie bądź taka skromna, banerek wygląda cudownie:loveu: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='Kasi i Lena']Nie bądź taka skromna, banerek wygląda cudownie:loveu: bardzo mi miło:loveu: na blogu podobny design :) http://dotowo.blogspot.com poniewaz nie mam zdjec;) Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Rysunkowa Dotka w szeleczkach:):loveu: Na białych psach (nawet tych rysunkowych:D) wszystkie kolory super się prezentują. Nie to co na moich kolorowych:roll: Quote
Natalia&Cody Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Justyna. Ty to rysujesz czy jak to robisz? ;p Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 hehe, no własnie rokminiam jakie teraz kolorki i wgl tasiemki wziać dla Dot... tylko chyba obroza, bo szelki to juz wiekszy wydatek wiec moze za jakis czas;) Nie prawda:) ja lubie tri colorki tak jak Fifi mi do niej pasuje błękit ale taki intesywny albo mój ulubiony turkus :loveu: róz:P duzo do niej tez pasuje:) a lena jest jasna wiec podobnie jak dot moze nosic wiekszoc kolorków:) zaraz sobie skomponuje jakies połączenie na obroze:diabloti: Justyna. Ty to rysujesz czy jak to robisz? ;p rysuje na tablecie w kompie :) takie coś;) http://static.frazpc.pl/cms/2008/02/120225601570111.jpg (dokładnie ten model mam;)) Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Do Fifki nie pasuje ani błękit ani turkus. Z takich odcieni tylko niebieski taki zdecydowany. Ja też lubię jej umaszczenie ale prawda jest taka że ona taka nakrapiana że kolorowa wzorzysta obroża prezentuje się na niej średnio. Za to Lena wygląda wyjątkowo dobrze w turkusie, błekicie i fiolecie:loveu: Nad jakimi wzorkami się zastanawiasz? Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Do Fifki nie pasuje ani błękit ani turkus. Z takich odcieni tylko niebieski taki zdecydowany. Ja też lubię jej umaszczenie ale prawda jest taka że ona taka nakrapiana że kolorowa wzorzysta obroża prezentuje się na niej średnio. Za to Lena wygląda wyjątkowo dobrze w turkusie, błekicie i fiolecie:loveu: Nad jakimi wzorkami się zastanawiasz? dlaczego:P? moim zdaniem do Fifki pasują te kolory:P do Leny również, ale np przy białej Dot bardzo lubie turkus:loveu: tylko nidzie nie moge znaleźć konkretnie takiej obrozy czy szelek;) teraz mamy chociaz tą eko:P i liski takie turkosowawe;) własnie nie wiem jeszcze .... patrze na tasmy.. ale nie widze limonki 20mm :P wiec musze cos innego wykombinować:P Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A może byś mi zrobiła ? Oczywiuście, jak będziesz miała chęci oraz czas ;) Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Mamy jedna obroża zbliżoną kolorystycznie do turkusowego rogz i rogz różowo niebieskiego i zupełnie do fifki nie pasują. Wydawało mi się że będą pasować ale jednak nie. Mi się z taśm dog style podobał super bohater ale jak zamawiałam to nie było. edit Zobacz zresztą http://img821.imageshack.us/img821/1057/sn853027.jpg Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 o macie rogza pink herat? jeden z moich ulubionych :loveu: nie jest tak źle;) super bochater srednio mi sie podoba;) moze rock :) http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/tasiemki/DSC03011.jpg Quote
Marta_Ares Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 limonka prawdopodobnie będzie w tym tygodniu 20mm :) Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 o to fajnie :) ale do nastepnego zamówienia jeszcze troche :) na razie sei cieszymy szeleczkami :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='westie_justa']o macie rogza pink herat? jeden z moich ulubionych :loveu: nie jest tak źle;) super bochater srednio mi sie podoba;) moze rock :) http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/tasiemki/DSC03011.jpg Tak mamy tego od marchewkowy co też chciałaś. Rock moim zdaniem za ciemny trochę, nie podoba mi się. Sówki są śliczne i ptaszki takie na błękitnym tle. Quote
Guest papillonek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 super bohater wygląda bardzo ładnie widzialam na żywo ;) mi się podoba to http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/82/84/10/1982841054 i ni do fifki pasuje musze ją miec :diabloti: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Tak mamy tego od marchewkowy co też chciałaś. Rock moim zdaniem za ciemny trochę, nie podoba mi się. Sówki są śliczne i ptaszki takie na błękitnym tle. a no tak:) ale rock by nam pasował :diabloti: mogłabym miec teraz same rózne norwegi z róznymi tasiemkami :loveu: ale jednak wezme teraz chyba obrózke:P Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Obrózki też będą fajnie wyglądać na ogolonej szyjce Doti. Nie zginą w sierści. Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 no własnie dlatego ja jej gole, i jak sama trymuje to jak najkrócej:lol: a obrózka 2cm wyglada wtedy bardzo fajnie :loveu: nie wiem kiedy złożę nastepne zamówienie... najfajniej byloy uzbierac kase i kupic cos hurtem :eviltong: ale nie... kupie jedną :) bo musze odłozyc jakąs kase na moje plany sierpniowe :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A co w sierpniu będzie? bo chyba coś przegapiłam bo nie wiem Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 no nie wiesz nie wiesz:loveu: ja sie dowiedziałam niedawno i bardzo chce aby wypaliło:D Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Strzelam- jakiś obóz z psem? albo kurs? A może nowy psiak?:) Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 hehe nowy psiak, fajnie by było :) nie psiak to raczej plany na przyszłosc. Kursy niestety przegapiłam... znacz nie.. ale kasy nie miałam a one we wrzesniu sie zaczeły :< ale zgadłas pierwsze! obóz z psem:D! jesli sie załapie na liste to pojade :loveu: tylko jeszcze trzeba miec troszke kaski:D obóz nad morzem fajne warunki cena nie tragiczna, oczywiscie obóz agilitowy :loveu:! Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bardzo fajnie, zazdroszczę:) Ja już na obóz z psem za stara jestem ale wyobrażam sobie że to musi być fajna zabawa- wypoczynek zorganizowany z psem na dodatek. Quote
Recommended Posts