Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molowe napisał(a):
banerek jest boski :loveu: dobrze że sznur odzyskany :D

dziękuję :loveu:
:)
wikikoniki napisał(a):
Masz fajnie, że posiadasz talent do rysowania. Ja wolałabym nawet nie próbować...

E tam talent:P też mozesz spróbowac;)

Posted

hehe, no własnie rokminiam jakie teraz kolorki i wgl tasiemki wziać dla Dot... tylko chyba obroza, bo szelki to juz wiekszy wydatek wiec moze za jakis czas;)
Nie prawda:) ja lubie tri colorki tak jak Fifi mi do niej pasuje błękit ale taki intesywny albo mój ulubiony turkus :loveu: róz:P duzo do niej tez pasuje:) a lena jest jasna wiec podobnie jak dot moze nosic wiekszoc kolorków:)
zaraz sobie skomponuje jakies połączenie na obroze:diabloti:

Justyna. Ty to rysujesz czy jak to robisz? ;p

rysuje na tablecie w kompie :)
takie coś;) http://static.frazpc.pl/cms/2008/02/120225601570111.jpg (dokładnie ten model mam;))

Posted

Do Fifki nie pasuje ani błękit ani turkus. Z takich odcieni tylko niebieski taki zdecydowany. Ja też lubię jej umaszczenie ale prawda jest taka że ona taka nakrapiana że kolorowa wzorzysta obroża prezentuje się na niej średnio. Za to Lena wygląda wyjątkowo dobrze w turkusie, błekicie i fiolecie:loveu:
Nad jakimi wzorkami się zastanawiasz?

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Do Fifki nie pasuje ani błękit ani turkus. Z takich odcieni tylko niebieski taki zdecydowany. Ja też lubię jej umaszczenie ale prawda jest taka że ona taka nakrapiana że kolorowa wzorzysta obroża prezentuje się na niej średnio. Za to Lena wygląda wyjątkowo dobrze w turkusie, błekicie i fiolecie:loveu:
Nad jakimi wzorkami się zastanawiasz?

dlaczego:P? moim zdaniem do Fifki pasują te kolory:P do Leny również, ale np przy białej Dot bardzo lubie turkus:loveu: tylko nidzie nie moge znaleźć konkretnie takiej obrozy czy szelek;) teraz mamy chociaz tą eko:P i liski takie turkosowawe;)

własnie nie wiem jeszcze .... patrze na tasmy.. ale nie widze limonki 20mm :P wiec musze cos innego wykombinować:P

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Tak mamy tego od marchewkowy co też chciałaś.

Rock moim zdaniem za ciemny trochę, nie podoba mi się. Sówki są śliczne i ptaszki takie na błękitnym tle.

a no tak:) ale rock by nam pasował :diabloti: mogłabym miec teraz same rózne norwegi z róznymi tasiemkami :loveu: ale jednak wezme teraz chyba obrózke:P

Posted

no własnie dlatego ja jej gole, i jak sama trymuje to jak najkrócej:lol: a obrózka 2cm wyglada wtedy bardzo fajnie :loveu:
nie wiem kiedy złożę nastepne zamówienie... najfajniej byloy uzbierac kase i kupic cos hurtem :eviltong: ale nie... kupie jedną :) bo musze odłozyc jakąs kase na moje plany sierpniowe :loveu:

Posted

hehe nowy psiak, fajnie by było :) nie psiak to raczej plany na przyszłosc. Kursy niestety przegapiłam... znacz nie.. ale kasy nie miałam a one we wrzesniu sie zaczeły :<
ale zgadłas pierwsze! obóz z psem:D! jesli sie załapie na liste to pojade :loveu: tylko jeszcze trzeba miec troszke kaski:D obóz nad morzem fajne warunki cena nie tragiczna, oczywiscie obóz agilitowy :loveu:!