Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molowe napisał(a):
oj tam oj tam nie marudź że mało kolekcja to kolekcja i rób zdjęcia i pokazuj :D

pokaze pokaze :P
Silky123 napisał(a):
Możesz np. powiesić na czymś białe prześcieradło tak, żeby wisiało i żeby było na podłodze. Tylko nie wiem czy aparat uchwyci Doti. Jak byłam na wystawie i próbowałam zrobić zdjęcie czarnego pudla na ciemnym tle to nie chciało mi go wyostrzyć. ;)
Napewno coś wymyślisz. :)

No wiem własnie chyba spróbuje z przescieradłem;) Sama wybiore ostrość :diabloti:
papillonek napisał(a):
Jak dla mnie to ja mam sporo :diabloti:

:roflt:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie że chcemy fotki.
Nie wiem może wam się nie nudzi, mi jakoś tak to wszystko zbrzydło, niby chciałabym nową obrożę ale po co jak mam. Dlatego zbieram się powoli do pomniejszenia naszych zbiorów .

etid: czemu Doti taka fioletowa miejscami?

Posted

zdjęcia cudne :loveu: szczególnie ostatnie Kasiu jak będziesz się pozbywała rzeczy to pamiętaj o nas :D akurat wymiarowo z Twoich suczek pasuje na moją a macie pare fajnych rzeczy to wiesz :P

Posted

klker jak kliker :eviltong: :) uwarunkowanie poszło ładnie, teraz zaczniemy kształtowanie z pudłem:)

haha na pewno trudny:P mnie teraz naszło na psie zakupy :diabloti: musze jej skombinować jakaś zabawkę, myslałam o petstages, ale na animalii nie mają tego co bym chciala:P więc szukam dalej :>

Posted

Justa a ja dalej czekam na fotki kolekcji :loveu: Kasia może zrób zdjęcia swoich obróżek my Ci powiemy co nam się podoba co mogłybyśmy kupić a Ty wtedy zdecydujesz czy sprzedajesz czy nie :D my tylko pomożemy podjąć trudną decyzje :D

Posted

no wiem,... ale dzis jakos tak... na razie musze rozkminic gdzie rozwiesić sobie przescieradło na tło :eviltong:
dobry pomysł Molowe :P (jak masz na imie?;))

Posted

oj no ja nie wymagam artystycznych fotek chce po prostu zobaczyć co macie :loveu: Aleksandra chociaż to imie jest dla mnie za poważne wiec wole Ola z resztą mało kto mówi do mnie Aleksandro :D

Guest papillonek
Posted

Ja mam jedną zabawkę z petstages i powiem szczerze że nic zachwycającego bardziej chyba zaspokaja względy estetyczne wlaściciela ;P

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ostrość ustawiasz ręcznie czy auto masz?

ręcznie ;) AF uzywam bardzo rzadko, on wgl nie zawsze wybiera dobrze.
papillonek napisał(a):
Ja mam jedną zabawkę z petstages i powiem szczerze że nic zachwycającego bardziej chyba zaspokaja względy estetyczne wlaściciela ;P

tez tak sądze :lol: ale na animali i tak niema, wiec na razie stawiam na sznurki :evil_lol: i jeszcze jakaś piłka moze :)