Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Molowe napisał(a):oj tam oj tam nie marudź że mało kolekcja to kolekcja i rób zdjęcia i pokazuj :D pokaze pokaze :P Silky123 napisał(a):Możesz np. powiesić na czymś białe prześcieradło tak, żeby wisiało i żeby było na podłodze. Tylko nie wiem czy aparat uchwyci Doti. Jak byłam na wystawie i próbowałam zrobić zdjęcie czarnego pudla na ciemnym tle to nie chciało mi go wyostrzyć. ;) Napewno coś wymyślisz. :) No wiem własnie chyba spróbuje z przescieradłem;) Sama wybiore ostrość :diabloti: papillonek napisał(a):Jak dla mnie to ja mam sporo :diabloti: :roflt: Quote
Molowe Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 to dobrze czekam z niecierpliowścią :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Je też , ja też czekam:) Powiem wam że kolekcja się czasem nudzi, ja się zastanawiam czy się nie pozbyć i zostawić po dwie obroże na zmianę. Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 e tam, dlaczego ma sie nudzic:eviltong: mam jeszcze troche domowych fotek:) chcecie? Quote
HexaWHWT Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 westie_justa napisał(a):e tam, dlaczego ma sie nudzic:eviltong: mam jeszcze troche domowych fotek:) chcecie? chcemy fotki białaska! :D Quote
Lucky. Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 a mi od ponad trzech lat to się nie znudziło - a chciałabym :P Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ja na razie narzekam na małą ilość :diabloti: macie;) Quote
Kasi i Lena Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pewnie że chcemy fotki. Nie wiem może wam się nie nudzi, mi jakoś tak to wszystko zbrzydło, niby chciałabym nową obrożę ale po co jak mam. Dlatego zbieram się powoli do pomniejszenia naszych zbiorów . etid: czemu Doti taka fioletowa miejscami? Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 fioletowa? nie wiem moze balans bieli Quote
Kasi i Lena Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ja się na tym nie znam, ale na niektórych fotkach miejscami fioletowa. Może mój komp przekłamuje kolory. Quote
Molowe Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 zdjęcia cudne :loveu: szczególnie ostatnie Kasiu jak będziesz się pozbywała rzeczy to pamiętaj o nas :D akurat wymiarowo z Twoich suczek pasuje na moją a macie pare fajnych rzeczy to wiesz :P Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Dziękuje:loveu: Kasiu o nas też pamiętaj :D Quote
Yuveza Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Co tu taka cisza :mad:!? :diabloti::diabloti: Było już uwarunkowanie Quote
Kasi i Lena Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Fajny kliker. Będę pamiętać tylko na razie nie mogę się zdecydować czego chce się pozbyć, trudny wybór:D Quote
Yuveza Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 klker jak kliker :eviltong: :) uwarunkowanie poszło ładnie, teraz zaczniemy kształtowanie z pudłem:) haha na pewno trudny:P mnie teraz naszło na psie zakupy :diabloti: musze jej skombinować jakaś zabawkę, myslałam o petstages, ale na animalii nie mają tego co bym chciala:P więc szukam dalej :> Quote
Kasi i Lena Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Słyszałam że petstages są fajne, na żywo nie widziałam ale w necie ślicznie wyglądają. Quote
Yuveza Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 no ja mialam ohote na chorągiewki :) na razie upatrzyłam sobie na animali sznur :eviltong: Quote
Molowe Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Justa a ja dalej czekam na fotki kolekcji :loveu: Kasia może zrób zdjęcia swoich obróżek my Ci powiemy co nam się podoba co mogłybyśmy kupić a Ty wtedy zdecydujesz czy sprzedajesz czy nie :D my tylko pomożemy podjąć trudną decyzje :D Quote
Yuveza Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 no wiem,... ale dzis jakos tak... na razie musze rozkminic gdzie rozwiesić sobie przescieradło na tło :eviltong: dobry pomysł Molowe :P (jak masz na imie?;)) Quote
Molowe Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 oj no ja nie wymagam artystycznych fotek chce po prostu zobaczyć co macie :loveu: Aleksandra chociaż to imie jest dla mnie za poważne wiec wole Ola z resztą mało kto mówi do mnie Aleksandro :D Quote
Izabela124. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ostrość ustawiasz ręcznie czy auto masz? Quote
Guest papillonek Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja mam jedną zabawkę z petstages i powiem szczerze że nic zachwycającego bardziej chyba zaspokaja względy estetyczne wlaściciela ;P Quote
Yuveza Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Izabela124. napisał(a):Ostrość ustawiasz ręcznie czy auto masz? ręcznie ;) AF uzywam bardzo rzadko, on wgl nie zawsze wybiera dobrze. papillonek napisał(a):Ja mam jedną zabawkę z petstages i powiem szczerze że nic zachwycającego bardziej chyba zaspokaja względy estetyczne wlaściciela ;P tez tak sądze :lol: ale na animali i tak niema, wiec na razie stawiam na sznurki :evil_lol: i jeszcze jakaś piłka moze :) Quote
Recommended Posts