Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Okej. ;) Robisz jeszcze sygnatury ? no w sumie tak.... HexaWHWT napisał(a):Cudowny białasek. ;-) Wygłaskaj od nas mordkę. Alicja&Hexa :) Odwiedzam waszego bloga;) wygłaskam wygłaskam :D deer_1987 napisał(a):kocia karma ma za duzo bialka i moze prowadzic do problemow ze zdrowiem u psa.. :roll: w;asmie tez sie zastanawialam czy kocia nie szkodzi psu.. Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 najlepiej poczytac w necie zanim sie cos "palnie"... wiadomo raz na jakis czas moze ale nie na codzien Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ja psa nie karmie kocią karma, więc też sie tym nie interesowałam;) dla nas acana ma juz za duzo białka, po krótkim stosowaniu była przebiałczona... Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 westie_justa napisał(a):Ja psa nie karmie kocią karma, więc też sie tym nie interesowałam;) dla nas acana ma juz za duzo białka, po krótkim stosowaniu była przebiałczona... wiem ze Ty nie ;) Quote
chi23 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Słyszałam kiedyś że powinno się karmić psa kocią karmą na zmianę z psią, bo tak jest zdrowo, o zgrozo:roll: Oczywiście nie kieruję mojej wypowiedzi przeciwko komuś na forum;) Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 No troche sie Off zrobił :eviltong: więc kilka fotek ze spacerku;) Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nie skomentuje tego deer o zgrozo :eviltong: Dodam tylko,że S na pewno na tym nie ucierpi i nie jest to w 100 % zdrowe :diabloti: http://img705.imageshack.us/img705/5499/dsc08972zw.jpg Cudo portret :loveu: Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='papillonek']Nie skomentuje tego deer o zgrozo :eviltong: Dodam tylko,że S na pewno na tym nie ucierpi i nie jest to w 100 % zdrowe :diabloti: Widac jak mala jest Twoja wiedza na ten temat ... :roll: a starczyloby poszukac w internecie np taka wypowiedz WETERYNARZA http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9120 "Postautor: Jarek » 15 grudnia 2008, 00:14 najprostsza odpowiedz ( oczywiscie pomijajac aspekty zmiany jedzenia itd). jednorazowa zmiana diety czy pare razy w roku nic sie nie stanie, regularne podawanie kociej diety wczesniej czy pózniej spowoduje problemy narzadowe zwlaszcza nerek ze wzgledu na duzo wieksze ich obciazenienie produktami metabolicznymi pochodzacymi z duzej ilosci bialaka, kterego duzo wiecej zawieraja kocie diety. To taki gigantyczny skrót. - to wypowidz wet" http://www.vetopedia.pl/odpowiedz1018-przebialczenie_u_psa.html "Jest możliwe przebiałczenie w przypadku diety u psa. Zdarza się zwykle wtedy, kiedy zwierzę karmione jest samym mięsem lub z przewagą mięsa. Może dochodzić wtedy do wzrostu mocznika we krwi oraz problemów z wątrobą. " Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Powiedz mi lepiej ile Ty wiesz o żywieniu mojego psa? Ile ją podaję i kiedy? :diabloti: Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 prosze nie off'owac mi tutaj;) jak coś to idźcie na pw:) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 papillonek napisał(a):Powiedz mi lepiej ile Ty wiesz o żywieniu mojego psa? Ile ją podaję i kiedy? :diabloti: Lepiej poczytaj jak ja zywic zamiast pisac bzdury. Quote
Molowe Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 http://img705.imageshack.us/img705/5499/dsc08972zw.jpg piękne :) Doti jest cudowna :loveu: macie ładną obróżkę ,czekamy na foteczki nowych szelczek a może zrobiłabyś zdjęcie swojej kolekcji jestem ciekawa ile już wszystkiego macie ??:D Quote
Kasi i Lena Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pies nie powinien jeść kociej karmy, to że S teraz nic nie dolega nie znaczy że ta karma jest dla niej dobra i na dłuższa metę jej nie zaszkodzi. Zapotrzebowanie psa i kota na białko zwierzęce jest inne. [FONT=Arial][/FONT] Żeby nie było całkiem nie na temat http://img705.imageshack.us/img705/5499/dsc08972zw.jpg piękna fotka:) Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dobra widze ,że to się będzie ciągnąc i ciągnąc. Sprostuję to wszystko S je gotowane ,a karmę zarówno psią i kocią podaję ,podawałam i będę podawać jako zagryzkę :diabloti: To raczej jej nie zaszkodzi,bo na pewno jest lepszym przysmakiem niż chocby parówki.:eviltong: Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Molowe']http://img705.imageshack.us/img705/5499/dsc08972zw.jpg piękne :) Doti jest cudowna :loveu: macie ładną obróżkę ,czekamy na foteczki nowych szelczek a może zrobiłabyś zdjęcie swojej kolekcji jestem ciekawa ile już wszystkiego macie ??:D Dziękuję:) Jeszcze szeleczki nie doszły:) a kolekcje mamy bardzo niewielka;) [quote name='Kasi i Lena']Pies nie powinien jeść kociej karmy, to że S teraz nic nie dolega nie znaczy że ta karma jest dla niej dobra i na dłuższa metę jej nie zaszkodzi. Zapotrzebowanie psa i kota na białko zwierzęce jest inne. [FONT=Arial][/FONT] Żeby nie było całkiem nie na temat http://img705.imageshack.us/img705/5499/dsc08972zw.jpg piękna fotka:) Mi się aż tak bardzo nie podoba :eviltong: ale dzięki:) dzis bedzie nowa notka na blogu;) Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mi się zdawało ,ze macie sporo tych akcesoriów ;) a jakie szele zamówiłaś? Quote
Kasi i Lena Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A kiedy będą szelki? już wysłane? Jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądać bo fajne połączenie kolorystyczne mają mieć Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Cudne zdjęcia. :loveu: Zróbcie nam jakiś pokaz psiej mody. :cool3: Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Lucky. napisał(a):a szelki już wysłane ? :) Jutro Marta wyśle, bo mi się przelew opóźnił;) papillonek napisał(a):Mi się zdawało ,ze macie sporo tych akcesoriów ;) a jakie szele zamówiłaś? Jak dla Ciebie to pewnie sporo:lol: bo Ty nie zbierasz;) mamy "troche" ale ogólnie kolekcja taka słaba i mało zróżnicowania;) pametasz chyba "Róż! Róż!" :diabloti: Kasi i Lena napisał(a):A kiedy będą szelki? już wysłane? Jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądać bo fajne połączenie kolorystyczne mają mieć mam nadzieje że w tym tygodniu dojdą:) kolorystycznie fajnie, oby tylko były dobrze wymierzone:diabloti: Silky123 napisał(a):Cudne zdjęcia. :loveu: Zróbcie nam jakiś pokaz psiej mody. :cool3: :loveu: Z naszymi obrózkami itd :lol:? Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 westie_justa napisał(a):Z naszymi obrózkami itd :lol:? Oczywiście. :D Quote
Yuveza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 hmm... dobry pomsł.. tylko gdzie... przydałoby sie jakieś fajne tło fotograficzne :p bo nie mam ciekawych miejsc w domu:P Quote
Molowe Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 oj tam oj tam nie marudź że mało kolekcja to kolekcja i rób zdjęcia i pokazuj :D Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Możesz np. powiesić na czymś białe prześcieradło tak, żeby wisiało i żeby było na podłodze. Tylko nie wiem czy aparat uchwyci Doti. Jak byłam na wystawie i próbowałam zrobić zdjęcie czarnego pudla na ciemnym tle to nie chciało mi go wyostrzyć. ;) Napewno coś wymyślisz. :) Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jak dla mnie to ja mam sporo :diabloti: Quote
Recommended Posts