Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

:evil_lol:Mi? Dzięki :) no nie lubi lin ale uwielbia plusa i jak piszczy to już w ogóle :)

Guest papillonek
Posted

Ja też nie mam pomysłów ona chyba juz po prostu wszytsko umie.
Chciaż ostatnio robimy krótkie sesje na wykrywanie papierosów i to jest naprawdę fajne :D

Posted

ja tez robie prawie codziennie krótkie sesje;) powtórzeniowe za naciskiem na "nos" który jest już prawie prawie perfect! :>
O wykrywanie papierosów;>? fajnee.
Moja nie umie na pewno wszystkiego, ale np; odbicia od ciała chyba nie pójdą a chciałabym.

Te Educ'i są świetne! chyba zamówię większą ilość:diabloti:

Ola hey:)
:loveu:

Guest papillonek
Posted

tak,ale jakoś nie kupuję najlepszy przysmak dla niej i najtańszy dla mnie to mieszanka kocich karm :lol:

Posted

Dla westów to niewykonywalne :eviltong::diabloti: ja już dawno chciałam tego nauczyć.... moze i sie da ale nawet nie wiem jak .. umie wskakiwac w ręce to i tak sukces:)

Guest papillonek
Posted

Dla nas wykonalne nwet już wykonane,ale uczywiście trzeba się zniżyc do jej rozmiarów :)
Dużo psów jedzie na kociej karmie i jest fajniejsza niz psia bo ma małe granulki i intensywniejszy smak :)

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Justa u nas foty ze spacerku :eviltong:

widzialam ale nie pisalam nic:P
papillonek napisał(a):
Dla nas wykonalne nwet już wykonane,ale uczywiście trzeba się zniżyc do jej rozmiarów :)
Dużo psów jedzie na kociej karmie i jest fajniejsza niz psia bo ma małe granulki i intensywniejszy smak :)

Ja spróbuje;)
Nie słyszałam o tym... wieksze są lepsze bo czyszcza zeby ale Soni pewnie lepiej takie gryźć.

Posted

papillonek napisał(a):

kocia karma ma za duzo bialka i moze prowadzic do problemow ze zdrowiem u psa.. :roll: