Misia&Ruby Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ale Ruby by byłą zadowolona z prezentu, jaki dostała Doti :D Bo z kombinezonu na pewno nie będzie xD Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='Molowe']nie chyba nie chyba tylko na pewno :diabloti: no dobra dobra :D odnajde fuji i nagram coś ;) [quote name='deer_1987']http://4.bp.blogspot.com/-Em9C6OL7b3c/TvXewqNn-_I/AAAAAAAAA78/QlMhrmw1ns8/s640/DSC08749+kopia.jpg mowisz ze zdjecie Ci nie wyszlo a podac parametry. już podaje f/5.6 ISO 400 ogniskowa 45mm ;) ale wiesz... było doąść ciemno moze dlatego... [quote name='Ola & Kajtek']Cze ;) Doti fajne prezenty dostała :D A właśnie co do tego tematu to zrobie zdj prezentu Kajtka i wrzuce na bloga bo się pytałaś . :cool3: I dzięki za komentarz . :lol: ;) [quote name='ania90']http://3.bp.blogspot.com/-D_4gOitndvI/TvXfUFwlWaI/AAAAAAAAA80/Mg9lFeuCEjc/s640/DSC08700.JPG moi dostali taka paczke na Mikolaja ;) hehe:) [quote name='Misia&Ruby']Ale Ruby by byłą zadowolona z prezentu, jaki dostała Doti :D Bo z kombinezonu na pewno nie będzie xD oo dostała kombinezon:p? Quote
Misia&Ruby Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 oo dostała kombinezon:p? Jeszcze w drodze :/ Myślałam, że dojdzie przed świętami. Ale powinien być nie długo :) Ciekawa jestem, jak Ruby będzie się zachowywać, kiedy będzie w niego ubrana :D Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 nie podalas czasu, ogniskowa nie jest wazna trylko czas Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 wiem własnie, ale w parametrach nie było własnie czasu migawki:P a ja nie pamietam... chyba ze to czas ekspozycji to 3s ;) Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 1/3 jesli juz a nie 3s. jakby nie bylo to nie dziwne ze jest poruszone, na 1/20 jest ciezko zrobixc jak sie nie ma stabilnej reki a co dopiero jeszcze mniej... Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 jak chcesz taki czas to kup sobie statyw :D i powiedz psu by sie nie ruszal nawet o milimetr :D Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 w parametrach mam napisane 3s wiec co to za różnica czy bedzie 1/3 no nie dziwie sie że jest poruszone przy takim czasie ale szybciej nie mogło być bo byłoby kompletnie czarno :roll: przy 1.20 wychodzą mi ok;) Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 trzeba bylo zwiekszyc iso, zrobic blizej to bys moze miala mniejsze F :) Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 n przy... ogniskowej 18 mam f 3.5 Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 no widzisz to juz byloby lepiej :) i jeszcze iso zwiekszyc :) i zlapac ostrosc a nie takie nie ostre Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 no tylko przy wiekszym mogłyby byc juz szumy, oj bo chciałam bardzo mieć te lampki w tle rozmyte:P Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 to wlasnie im mniejsze F tym latwiej o rozmazanie :) odszumic mozna w programie a tak jest nie ostre i takie sobie Quote
Guest papillonek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ile przysmaków :lol: łysaaaa :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 westie_justa napisał(a):no tylko przy wiekszym mogłyby byc juz szumy, oj bo chciałam bardzo mieć te lampki w tle rozmyte:P Takie jak my mieliśmy ? ;p Jak tam Dotka ? :) Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 deer_1987 napisał(a):to wlasnie im mniejsze F tym latwiej o rozmazanie :) odszumic mozna w programie a tak jest nie ostre i takie sobie aha, nastepnym razem bede pamietac;) papillonek napisał(a):ile przysmaków :lol: łysaaaa :loveu: nio calkiem sporo:D dziś otworzyłam Educ'i smakowały :) i fajnie "edukowały" :evil_lol: Silky123 napisał(a):Takie jak my mieliśmy ? ;p Jak tam Dotka ? :) No coś takiego;D Dotka ok:) robimy teraz codziennie jakies krótkie sesje:) i fajnie idzie:) nagram niedlugo filmik śledzi ktoś bloga? dziś bedzie nowa notka tak wgl;) Quote
Guest papillonek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 A co edukujecie?? Jak tam idzie robienie Naszego banerka? Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 no robimy takie sesje z podstawowymi komendami;) ale szlifuje teraz "nos" i ogólnie posłuszeństwo;) wąłsnie zaczełam i jakoś stanełam:P moze dasz jakies zdjecia bo ja nie wiem które Quote
Guest papillonek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wybierz coś te może te w skoku albo jutro dodam nowe z tą zabawką co dostała na święta też fajnie wyszły :) Quote
Yuveza Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Okey;) [SIZE="5"][FONT="System"]Kilka Fotencji:p[/FONT] i na Bloga zapraszamy :) Quote
Guest papillonek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Z tego co pamiętam docia ma już cala kolekcje lin :) Quote
Kasi i Lena Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Witamy się po dłuższej przerwie. Widzę że mikołaj był dla Doti łaskawy, fajne prezenty dostała. Musiała być bardzo grzeczna w tym roku:D Quote
Yuveza Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 papillonek napisał(a):Z tego co pamiętam docia ma już cala kolekcje lin :) A skad :eviltong: sznurki mają krótką żywotność, aktualnie ma ten jeden;) poprzednie czyli 3 były kolejno wyrzucane, chciałam szarpak zrobic ale nie potrafie więc będę musiała zamówić, a tym czasem dostała sznur:p Kasi i Lena napisał(a):Witamy się po dłuższej przerwie. Widzę że mikołaj był dla Doti łaskawy, fajne prezenty dostała. Musiała być bardzo grzeczna w tym roku:D No czy ja wiem :evil_lol: mikołaj miał sie bardziej postarać ale nie wyszło więc dobre i to :) Quote
Guest papillonek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Hahaha u Nas też zabawki szybko zdychają ,a na linkę nie mogę jej namówic nawet w tej nowej ciągnie tylko za plusz :lol: Quote
Kasi i Lena Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zrób jej polarowy szarpak będzie bardziej miękki od liny. Quote
Recommended Posts