Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Molowe']nie chyba nie chyba tylko na pewno :diabloti:
no dobra dobra :D odnajde fuji i nagram coś ;)
[quote name='deer_1987']http://4.bp.blogspot.com/-Em9C6OL7b3c/TvXewqNn-_I/AAAAAAAAA78/QlMhrmw1ns8/s640/DSC08749+kopia.jpg
mowisz ze zdjecie Ci nie wyszlo a podac parametry.
już podaje
f/5.6
ISO 400
ogniskowa 45mm ;)
ale wiesz... było doąść ciemno moze dlatego...
[quote name='Ola & Kajtek']Cze ;)
Doti fajne prezenty dostała :D
A właśnie co do tego tematu to zrobie zdj prezentu Kajtka i wrzuce na bloga bo się pytałaś . :cool3:
I dzięki za komentarz . :lol:
;)
[quote name='ania90']http://3.bp.blogspot.com/-D_4gOitndvI/TvXfUFwlWaI/AAAAAAAAA80/Mg9lFeuCEjc/s640/DSC08700.JPG moi dostali taka paczke na Mikolaja ;)
hehe:)
[quote name='Misia&Ruby']Ale Ruby by byłą zadowolona z prezentu, jaki dostała Doti :D
Bo z kombinezonu na pewno nie będzie xD
oo dostała kombinezon:p?

Posted

oo dostała kombinezon:p?

Jeszcze w drodze :/ Myślałam, że dojdzie przed świętami.
Ale powinien być nie długo :) Ciekawa jestem, jak Ruby będzie się zachowywać, kiedy będzie w niego ubrana :D

Posted

w parametrach mam napisane 3s wiec co to za różnica czy bedzie 1/3 no nie dziwie sie że jest poruszone przy takim czasie ale szybciej nie mogło być bo byłoby kompletnie czarno :roll:
przy 1.20 wychodzą mi ok;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
to wlasnie im mniejsze F tym latwiej o rozmazanie :) odszumic mozna w programie a tak jest nie ostre i takie sobie

aha, nastepnym razem bede pamietac;)
papillonek napisał(a):
ile przysmaków :lol:
łysaaaa :loveu:

nio calkiem sporo:D dziś otworzyłam Educ'i smakowały :) i fajnie "edukowały" :evil_lol:
Silky123 napisał(a):
Takie jak my mieliśmy ? ;p
Jak tam Dotka ? :)

No coś takiego;D
Dotka ok:) robimy teraz codziennie jakies krótkie sesje:) i fajnie idzie:) nagram niedlugo filmik

śledzi ktoś bloga? dziś bedzie nowa notka tak wgl;)

Guest papillonek
Posted

A co edukujecie??
Jak tam idzie robienie Naszego banerka?

Posted

no robimy takie sesje z podstawowymi komendami;) ale szlifuje teraz "nos" i ogólnie posłuszeństwo;)
wąłsnie zaczełam i jakoś stanełam:P moze dasz jakies zdjecia bo ja nie wiem które

Guest papillonek
Posted

Wybierz coś te może te w skoku albo jutro dodam nowe z tą zabawką co dostała na święta też fajnie wyszły :)

Guest papillonek
Posted

Z tego co pamiętam docia ma już cala kolekcje lin :)

Posted

papillonek napisał(a):
Z tego co pamiętam docia ma już cala kolekcje lin :)

A skad :eviltong: sznurki mają krótką żywotność, aktualnie ma ten jeden;) poprzednie czyli 3 były kolejno wyrzucane, chciałam szarpak zrobic ale nie potrafie więc będę musiała zamówić, a tym czasem dostała sznur:p
Kasi i Lena napisał(a):
Witamy się po dłuższej przerwie.
Widzę że mikołaj był dla Doti łaskawy, fajne prezenty dostała. Musiała być bardzo grzeczna w tym roku:D

No czy ja wiem :evil_lol: mikołaj miał sie bardziej postarać ale nie wyszło więc dobre i to :)

Guest papillonek
Posted

Hahaha u Nas też zabawki szybko zdychają ,a na linkę nie mogę jej namówic nawet w tej nowej ciągnie tylko za plusz :lol: