Natalia&Cody Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Piękne fociaki. :loveu: Może podzieliłabyś się włosami z biednymi ? :D :diabloti: Jak tam Wam idzie nauka ? ;) Quote
Yuveza Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='Silky123']Piękne fociaki. :loveu: Może podzieliłabyś się włosami z biednymi ? :D :diabloti: Jak tam Wam idzie nauka ? ;) :loveu: haha ja na razie zapuszczam bo w wakacje było spotkanie z nożyczkami :diabloti: na razie jeszcze nic nie robiłam, poczekam na święta i wtedy zaczniemy;) na blogu jest napiasane co bedziemy robić:) [quote name='understandme']Fajne macie tereny spacerowe :) :) las koło domu;) [quote name='chi23']Pasujecie do siebie:loveu: :) efekt mojej weny twórczej :P I od Cavalierkii :) Quote
kaskaSz Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ten środkowy najładniejszy :) I widzę że go wybrałaś :) Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 kaskaSz napisał(a):Ten środkowy najładniejszy :) I widzę że go wybrałaś :) Tajk :) dziękuję:) a Foxi czemu niema banerka?:) Collie napisał(a):Drugi albo trzeci :) Talucha napisał(a):Drugi mi się najbardziej podoba :D ;) to na razie drugi:D Quote
Vesper Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Oj Justa, my chyba mamy podobny gust- na tym zdjęciu:http://img16.imageshack.us/img16/5958/dsc08255j.jpg Twoja Dotka ma taką obróżkę jak Koka moich rodziców ;)... I jak pamiętam, nie jest to pierwszy raz, kiedy nasze psy mają podobne smycze itp... Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Haha, bardzo lubię ten komplet ładny żywy błękit z rózem, bardzo mi sie podoba:) teraz czekam na szelki:loveu: w końcu coś kolorowego w naszej mini mini "kolekcji":) Szczur (sara) też był z nami na spacerku :) <sorry z moja mine:eviltong:> Quote
wiki4 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Jakaś Ty ładnaa :D mi się najbardziej podoba ostatnie, tylko weź zrób, żeby Doti nie była taka czerwona :lol: Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 wiki4 napisał(a):Jakaś Ty ładnaa :D mi się najbardziej podoba ostatnie, tylko weź zrób, żeby Doti nie była taka czerwona :lol: No weź prosze Cie:P ale dzięki :loveu: hehe :P Quote
A&L Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zdjęcia wszystkie fajne :) Czemu Dotka ma takie brudne przy oczkach? Myślałam, że Sara jest mniejsza :P Czy Ty czasem nie obcięłaś włosów? ;> Quote
Yuveza Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 A&L napisał(a):Zdjęcia wszystkie fajne :) Czemu Dotka ma takie brudne przy oczkach? Myślałam, że Sara jest mniejsza :P Czy Ty czasem nie obcięłaś włosów? ;> ;) przy jednym, pisałam że ma zatkany kanał nosowo-łzowy;) nie Sarcia to taka średnia;) obcięłam w wakacje;) wąłsciwie pocieniowałam i teraz sobie rosną....:) Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 calkiem fajne te ostatnie zdjęcia Ci wyszły ostatnie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest papillonek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Fajowo :) A co docia na świeta dostanie/ ja wczoraj byłam w sklepie i wyszłam z niczym jednak nie ma to jak internet :D zapraszamy do nas Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 papillonek napisał(a):Fajowo :) A co docia na świeta dostanie/ ja wczoraj byłam w sklepie i wyszłam z niczym jednak nie ma to jak internet :D zapraszamy do nas ja paczkę ze smakami kompletuje od listopada :D Quote
Guest papillonek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Marta_Ares napisał(a):ja paczkę ze smakami kompletuje od listopada :D Naprawdę? ja kupiłam srętki ze skóry otoczone mięsem suszonym z kurczaka :D Quote
Yuveza Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Marta_Ares napisał(a):calkiem fajne te ostatnie zdjęcia Ci wyszły ostatnie :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki :) papillonek napisał(a):Fajowo :) A co docia na świeta dostanie/ ja wczoraj byłam w sklepie i wyszłam z niczym jednak nie ma to jak internet :D zapraszamy do nas O kogo ja tu widzę :diabloti: dzieki;) ja tam przez int nigdy nie moge sie zebrać :P Docia dostatnie jakieś smaczki, dziś wstąpie do kakadu;) może też jakas zabawka ;) no i szeleczki tylko nie wiem czy na swięta będą:) Marta_Ares napisał(a):ja paczkę ze smakami kompletuje od listopada :D Oj Marta to chłopaki dostaną całkiem spory "komplet" :evil_lol: papillonek napisał(a):Naprawdę? ja kupiłam srętki ze skóry otoczone mięsem suszonym z kurczaka :D mniaam :eviltong: Quote
cockermaister Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Piękna Dotka :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 hej.:hand: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! :loveu: Quote
Guest papillonek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 westie_justa napisał(a):Dzięki :) O kogo ja tu widzę :diabloti: dzieki;) ja tam przez int nigdy nie moge sie zebrać :P Docia dostatnie jakieś smaczki, dziś wstąpie do kakadu;) może też jakas zabawka ;) no i szeleczki tylko nie wiem czy na swięta będą:) mniaam :eviltong: Myślę że S nie będzie narzekac :diabloti: ja tez chce jeszcze zabawkę dokupic niestety chyba producenci nieuwzglądniają psów o ''kocim'' pyszczku :evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='cockermaister']Piękna Dotka :loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='Aleksandra95']hej.:hand: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! :loveu: Dziękujemy :) [quote name='ania90'] Dziękuję za piękne życzenia :D [quote name='papillonek']Myślę że S nie będzie narzekac :diabloti: ja tez chce jeszcze zabawkę dokupic niestety chyba producenci nieuwzglądniają psów o ''kocim'' pyszczku :evil_lol: no u nas to zabawek malutko, ale z pyszczkiem nie mamy problemu:diabloti: Ni byłam w kakadu jutro zostaje mi iść na bazar :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 I jak tam poszukiwania? ja już znalazłam ;) Quote
Recommended Posts