Yuveza Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 tak..... z 'podwórka' :evil_lol: ma Gabi tą czarną co na zdjęciach czasem jest;) Quote
Yuveza Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Fajnie, bo trochę ich nawrzucałam, dzięki;) Dzisiaj na spacerku, Doti przyjaciółka, Gabi zaginęła :-( i jeszcze się nie odnalazła... Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 współczuję, jak to się stało? szukacie w okolicy? Quote
Aleksa. Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 O kurcze. :placz: która to ? już znalazłam :shake: Quote
Guest papillonek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Spokojnie odnajdzie się :) Sonia też zginęla i za kilka godzin szczegała pod klatką żeby ktoś ją wpuścił ja wtedy w szkole byłam to się nasiedziala w klastce,będzie dobrze ;) Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ja bym nie była taka spokojna ale ja panikara jestem. Jakby mi któraś moja zaginęła to prawdopodobnie bym biegała po całej okolicy szukając i wyobrażając sobie wszystkie możliwe nieszczęścia jakie się samotnemu psu przytrafić mogą. Quote
Guest papillonek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Ja bym nie była taka spokojna ale ja panikara jestem. Jakby mi któraś moja zaginęła to prawdopodobnie bym biegała po całej okolicy szukając i wyobrażając sobie wszystkie możliwe nieszczęścia jakie się samotnemu psu przytrafić mogą. Ja też sobie wyobrażałam,a wtedy musiałam do szkoły iść i sobie wyobrażalam to 7 godzin w szkole,ale teraz wierzę w szczęśliwe zakończenia ,a panika nic nie pomaga ;)Pamiętam,ze Sonia się strasznie cieszyła jak mnie zobaczyła zresztą ja też :) Quote
Saththa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='papillonek']Spokojnie odnajdzie się :) Sonia też zginęla i za kilka godzin szczegała pod klatką żeby ktoś ją wpuścił ja wtedy w szkole byłam to się nasiedziala w klastce,będzie dobrze ;) No czasem i tak się zdarza. Ale ja bym szukała. Najważniejsze to zareagować od razu jak psiak jest jeszcze teoretycznie " w okolicy". Mojemu ojcu tez kiedyś pies uciekł podczas spaceru. Ojciec szukał a pies pod drzwiami do domu siedział. Ale to nie znaczy, ze jak kiedyś znów się zgubił to, ze nie szukali "bo wróci." Trzeba szukać takie jest moje zdanie a to czy się jest "panikara" czy tez nie wg. mnie nie ma znaczenia. Psa, który zaginął się szuka. Pies, który notorycznie ucieka np. w okresie cieczkowym i wraca to już inna sprawa i kluczowe tutaj jest podejscie właściciela. Justa- daj znać jak się znajdzie! 3mam kciuki! Quote
Guest papillonek Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 No właśnie to bym okres po cieczkowy,a ja nie wiedziałam ,że suki wtedy uciekają.Inaczej nigdy nie ucieka,tylko się pilnuje ;) Ale zgadzam się z Tobą :) Quote
Evelynkaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 A ja bym chyba zawału dostała....ostatnio mojego psa goniłam przez pół osiedla bo mi się za kotem puścił...ale cały czas miałam go na oku i biegłam prawie tak szybko jak on :P Quote
Yuveza Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Tak już wszystko w porządku:D! a było ta tak... na spacerze pobiegła w taki brzózkowy gaj, i nie wróciła na wołanie poszliśmy w tamtą stronę i usłyszeliśmy straszny długi ciągły pisk! z przerażeniem pobiegliśmy, ale nigdzie jej nie było:shake: z godzine szuklaliśmy jej i kręciłismy w kółko. Wrócilismy bez Gabi... a o 22:30 Damian (właściciel) zadzwonił do mnie że Gabi przysżła i zaczęła drapać w drzwi!!! dzisiaj na spacerze już całkiem normalna Gaba:D Quote
Kasi i Lena Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Czyli wróciła cała i zdrowa. Dobrze że nic się jej nie stało. Quote
Guest papillonek Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Mówiłam ,ze się znajdzie ! :D Jednak mam dobre przeczucie ;) Quote
cocker_damian Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dzięki,że wspieraliście mnie to było dla mnie ciężkie ale wszystko skończyło się szczęśliwie :) :D Quote
Recommended Posts