Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łiiiiiiiii no to wszytskiego najlepszego :) Dużo najlepszych kości, świńskich uch, kurzych łap, smaczków i miziania od Cioci Sandry i Tazzmanka :new-bday::bday::BIG::tort::laola:

Posted

Witam się pierwszy raz
śliczna suczka
i spóźnionego WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

co do wystaw do w maju wybieram się jako widz na wystawę i właśnie nie wiem czy wpuszczą mnie z psem...hmm.....

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Wszystkiego naj naj dla Doti!! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:new-bday::BIG:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Guest papillonek
Posted

Ona jest mokra,czy coś?
A co do fryzurki to ja się na westach nie znam ,ale to ma być tak do gołej skóry pod szyjką,czy tak chciałaś?

Posted

Nie, nie mokra, tylko rozczochrana:evil_lol: ale mam zdjęcia z dziś, po czesaniu;)... chce ktoś?
Tak szyjka ma taka być:D chociaż na zdjęciu trochę inaczej wygląda, w rzeczywistości nie jest taka sama skóra;)
a ładny mamy banerek?

Guest papillonek
Posted

Aha ładny. nie wiem jak z ta szyjką,bo tutaj wygląda poprostu łyso,a łapki zarośnięte.
Rozczochraniec śliczny :)

Posted

no łapki zarośnięte, znaczy wytrymowane:D ale jest jeszcze firanka na klatce;) ja lubię taką gołą szyjkę a szczególnie na takiej szeroką obrożę;)
Dziękujemy, rozczochraniec aktualnie.... śpi:evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Sonia też śpi po antybiotyku caly dzień szkoda mi jej :(

Guest papillonek
Posted

Nie ma się chyba za co obrażać biedule potrzebują pomocy :(

Posted

papillonek napisał(a):
Bo justa chce z niej zrobić cukierkową barbie :roll:
Też tego nie rozumiem pies nie widzi kolorów
A prezenty które kupujesz niby ,,jej" na urodziny nie mają dla niej żadnego znaczenia.

papillonek napisał(a):
Ja nie wierzę w streotypy ,ale to tylko wasze hmmm....kaprysy ,albo dziwactwo.
Pies nie z tym nic wspólnego,myślicie,że będzie bardziej zadowolony kiedy dostanie kolejne szelki,czy obrożę?

A jak moja suka ma obroże w moro to co chce z niej zrobić wojskowego? jak ma obroże w kolce to co punka? ma też obroże w kwiatki,kropki, paski, kości, łaty krwie itd. itd... w sumie sztuk 17 i co kupując jej jakąś obrożę muszę z niej robić "coś"? nie mogę kupić tego bo akurat mi się podoba?
Owszem to mój wymysł, dziwactwo czy nazywaj jak to chcesz, że kupuje psu mnóstwo rzeczy bez których spokojnie mogłaby żyć, ale jest to tylko i wyłącznie moja sprawa (podobnie dziewczyn) więc nie widzę powodu dlaczego miałabym temu zaprzestać? dlatego że ty tak sądzisz? Kupuję też tony torebek i butów dla siebie no i co? jest to moja przyjemność i nie mam zamiaru zaprzestać tego robić, twój pies może mieć 1 obroże a nawet pół, ale my nie wchodzimy do ciebie z pretensjami o to że masz tylko 1 obrożę więc ty nie rób tego tutaj.

Jak czasami czytam twoje posty szczególnie w tej galerii to ręce mi opadają, jak np. te posty dotyczące uczenia psa sztuczek, bo twój pies robi to tak i wszystkie inne muszą robić tak samo, już nie chce mi się szukać i cytować, ale litości... odpuść....

papillonek napisał(a):
Moja Sońka nie ma prawie nic różowego,a wszyscy i tak wiedzą,że to suczka za to nie lubię jak mówią,że to chihuahua...

zaprzeczasz sama sobie
to jest post z twojej galerii

papillonek napisał(a):

A raczej jak ostatnio duzo ludzi na spacerach nas pyta samczyk,czy samiczka?:megagrin:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doti wygląda znacznie lepiej po trymowaniu ;)
Przypomina mi "moją" sukę westa którą strzygę :p

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Justyna!! :multi:
Fotki jak zawsze śliczneeeeee :loveu::loveu::loveu:!

Posted

witaj NightQueen :D Dziękujemy, już skończyłam z goleniem, na szczęście;) a to z kolorami to już wyjaśnione po prostu różnie można odebrać coś z postów i zdjęc a inaczej face to face ;)
Dzięki Ola;)